Hvilket krøllejern er bedst? Test af de bedste krøllejern til dit hår

Hvilket krøllejern er bedst? Gode krøllejern er nødvendigt, hvis du er en kvinde der ønsker at skabe de flotte krøller, så skal du selvfølgelig også bruge det bedste krøllejern.

Her på Le-Reve har vi lavet denne guide og test af forskellige krøllejern i den gode kvalitet, forskellige typer selvfølgelig også i forskellige prisklasser. Det giver dig inspiration til at finde et godt billig krøllejern til den acceptable gode kvalitet, helt ligesom du kan finde luksus modellen.

Her på siden anbefaler vi disse to som de bedste i hver sin prisklase

Bedste Krøllejern

Babyliss C1200e

hvordan laver man store krøller?

Pris: 640,- kr.

Bedste billigste

Remington

hvad hedder krøllejern på engelsk?

pris: 299,- kr.

 

Hvordan finder du det bedste krøllejern?

hvordan laver man slangekrøller med krøllejern?

Der findes rigtig mange forskellige typer og brands som Remington, Phillips, Babyliss, OBH Nordica, Melissa, Cloud Nine og mange andre, og at finde den gode model kan være ret svært i det hav af muligheder.

Derfor skal du gå ud fra forskellige kriterier som dit budget og hvilket slags krøller der skal laves. Måske dit behov er varierende hvor den gode GHD styler måske var det bedre valg, så du kan lave både krøller og glatte håret alt efter temperament. Måske en god kvalitets hårtørrer med diffuser er alt hvad du har brug.

Gør dit behov klart inden du søger, og kig de nedenstående modeller igennem, hvor du kan sorterer ud fra hvad er de forskellige teknologier der måske ikke er nødvendige. Varmeindstillinger kan måske være knap så nødvendigt som den hurtige opvarmningtid eller omvendt, nu vi alle har forskellige hårtyper, hvor f.eks. kruset hår har brug for den høje temperatur i forhold til det tynde hår.

Husk at din hårtype bestemmer varmeindstillingerne, og hvis du har tyndt og fint hår, så skal du gå efter et krøllejern der har lave temperaturer så dit hår ikke bliver tørt og ødelagt.

 

Krøllejern test af krøllejern udvalget

Vi har fundet forskellige modeller der hver især er det bedste indenfor sin prisklasse. Du finder den billige, mellem og dyre prisklasse hvor Babyliss C1200E er klart det krøllejern, hvor du får mest for pengene.

 

Babyliss Curl Secret Ionic C1200E – Bedste krøllejern til prisen

hvilket krøllejern skal jeg vælgePris: 640,- kr.

Forhandler: Find det ved Whiteaway

En godt krøllejern i den nyere udgave af det populæe Cur Secret Ionic jern er denne c1200e model. Den tidligere model har vundet Glosscars prisen ad Beautyheaven og fået positive anmeldelser på Q og mange andre steder, som er gode stempler på at du får kvalitet. Da denne model er den nyere model, så får du selvfølgelig så meget mere med denne testvinder.

Krøllejernet kommer det banebrydede auto krøl, hvor håret bliver trukket ind i det keramiske kammer ganske forsigtigt, og derved bliver opvarmet overalt. Det skaber de smukke krøller der holder i lang tid.

Du får et godt innovativt krøllejern til en fornuftig pris, der gør det nemt og hurtigt for dig at skabe krøller, dog skal vægten nævnes. Du får nemlig et krøllejern der vejer lidt mere end gennemsnittet, hvilket til dels skyldes det keramiske krøllekammer.

Det at håret bliver opvarmet fra alle sider og krøllejernet giver dig besked om hvornår håret skal ud, er med til dels at skabe de smukke langvarige krøller, men også gøre det ret hurtigt i forhold til lignede modeller. Når man så tager pris med i købet, så må dette være testvinder krøllejernet, og så kan du endda finde en storebror i Babyliss Pro MiraCurl 2665E.

Specifikationer:

 • Til alle hårtyper
 • Vælg mellem fald, bløde eller faste krøller
 • Håret trækkes automatisk ind mellem spolerne
 • Spoler med keramisk belægning
 • Rotation kan indstilles mod eller med uret
 • Ionic teknologi mod at håret filtre
 • 2 varmeindstillinger på 210°C og 230°C
 • 3 tidsintervaller på 8,10 eller 12 sekunder
 • Auto lyd til når krøllet perfekt
 • Rense børste til spoler medfølger
 • Ledning på 2,5 m.

 

 

HH Simonsen Rod VS4 Sylen krøllejern nr. 2 testvinder

Køb det populære Rod Sylen krøllejernPris: 599,- kr.

Forhandler: Find det ved Coolshop

Et andet godt krøllejern i samme prisklasse er HH Simonsen R0d Vs4 Sylen formjern til alle længder og hårtyper, men særdeles velegnet til de store krøller som du kan se ved producenten her.

Du får et professionelt keramisk glattejern helt ligesom Rod VS1 og VS3 modellerne, der kommer i konisk design, hvilket er ideelt til at skabe de bløde eller store krøller. Så hvis du leder efter svaret på hvordan man laver store krøller, så er VS4 Sylen absolut et godt valg.

Rod VS4 kommer med avanceret varmelementer, som giver dig den gode jævne varmefordeling, hvor temperaturen kan reguleres fra 120°C til 200°C, hvis du foretrækker en indstilling der er måske er perfekt for lige præcist din hårtype.

Krøllejernet er simpelt at bruge, for sammen med din varmbeskyttende spray, så tager du bare en lok på ca. 2 cm. og snoer den om krøllejernet, hvilket klart er bedst at gøre fra hårbunden af. Rul den ud igen og gentag dette indtil hele det tørre hår er blevet krøllet.

Specifikationer:

 • Til alle hårtyper med perfekt til store krøller
 • Keramisk belægning
 • Titanium belægning
 • Falder fra 32-25 mm.
 • Temperatur indstilling fra 120-200°C
 • Kommer med sleep mode
 • 3 meter drejeledning

 

 

Remington krøllejern Pro Spiral Curls Ci5319

hvilken krøllejern giver hvilke krøller?Pris: 299,- kr.

Forhandler: Find det ved Coop

Hvis du ønsker et godt billig krøllejern til at lave de smukke krøller, så er dette Remington måske det perfekte valg for dig.

Du får et jern i den billige ende og som sådan, er kvaliteten knap så høj som i Babyliss eller GHD modellen, men dog i den gode kvalitets i den lave prisende. Krøllejernet kommer med fleste funktioner som er nødvendige, og den gode beskyttelse i form af keramisk, tourmalin ion, anti-statisk og smooth glide belægning.

Varmeindstillingerne er på hele 8 forskellige indstillinger hvor maks. temperatur er 210 grader. Heldigvis tager det kun godt 30 sekunder at nå maks temperatur, og selvfølgelig også med autosluk funktionen. Kvaliteten følger prisen hvor du ikke får den højeste, hvilket også giver ulemper.

En af de største ulemper ved dette billige krøllejern er ledningen, som kun er på 1,8 meter hvilket kan være besværligt men dog i et ca. standard mål.

Specifikationer:

 • Keramisk materiale
 • Tourmalin materiale
 • Anti-statisk materiale
 • Smooth Glide belægning
 • Maks. temperatur på 210 grader
 • Ledning på 1,8 meter
 • Opvarmingstid på 30 sekunder

 

 

GHD Curve Soft Curl Tong – Skab de store smukke krøller

GHD Curve Soft Curl Tong til de store smukke krøllerPris: 1195,- kr.

Forhandler: Find det ved Beautycos

Hvis du er kvinde, som ønsker at skabe de store filmstjerne krøller, så kan det lade sig gøre med det eksklusive GHD Curve Soft Curl Tong krøllejern.

GHD er det lækre kvalitets mærke indenfor hårprodukter til kvinder, og dette lækre Soft Curl Tong jern er ingen undtagelse. Det gode krøllejern er lavet ud fra den nyeste teknologi, så du får absolut topkvalitet til din styling, og derved får du både det smukke udseende men samtidig også uden at skabe skader på håret, som mange billigere produkter kan gøre.

Med dette jern får du en jævn fordeling af varmen på 185 grader, og det er den optimale temperatur når man gerne vil lave de smukke store krøller, og samtidig opretholde en bevarelse af stylingen.

Det lækre krøllejern til at skabe de store Hollywood krøller indeholder:

 • Auto sluk efter 30 min.
 • Kølig spids som kan røres
 • Diameter 32 mm
 • Fleksibel og lang ledning
 • Tri-Zone Teknologi
 • God overflade til håret

Husk alting at bruge en god styling beskyttelse til håret, i form af de lækre varmebeskyttelses produkter som du også finder her.

 

 

Babyliss Curl Secret Ionic krøllejern C1100E til smukke krøller

brug Babyliss Curl Secret Ionic krøllejern C1100E til at skabe smukke krøllerPris: 699,- kr

Forhandler: Find det ved Coop

Det lækre jern til at skabe smukke krøller, kunne være dette Babyliss Curl Secret Ionic krøllejern C1100E der giver den gode styling for dit hår.

Du kan gøre din styling til en leg med det smarte Curl Secret krøllejern, da du bare sætter en tot hår ind, og så sørger jernet stort set for at resten arbejder selv.

Krøllejernet er udstyret med forskellige varmeindstillinger på 210°C og 230°C hvor 210°C er til skadet, afbleget eller fint hår og 230°C et til kruset, tykt eller normalt hår. Derudover får du 3 opvarmningsvarigheder hvor de ligger på 8,10 eller 12 sekunder, som du kan skabe både bløde, bølger eller spændstige krøller med.

Babyliss jernet er designet med ionic teknologien, der er med til at give et frizz fri og glansfuld resultat ved hver brug. Derudover kommer krøllejernet selvfølgelig med keramisk belægning, der er nødvendigt for at give den sunde varmefordeling der er både jævn og ensartet, så du ikke ødelægger dit hår ved ujævn varmefordeling.

Det lækre krøllejern til at skabe smukke og måske skabe bløde krøller der holder hele dagen indeholder:

 • Til alle hårtyper
 • Varmeindstillinger på 210°C og 230°C
 • Opvarmingsvarigheder på 8,10 og 12 sekunder
 • Drejeledning
 • Ionic-teknologi
 • Keramisk belægning
 • Renseredskab til krøllejernet

Du anvender krøllejernet ved at tage et lok hår, og klemme dette sammen i jernet hoved. Derved bliver hår totten selv snoet ind og ikke revet, og krøllen bliver skabt. Vent til jernet bipper og træk krøllejernet tilbage, og forsæt sådan igennem hele dit hår.

Find den super populære C1100e Babyliss model til kun 699,- kr. ved Coop her


 

 

Babyliss Infinitix Multistyler (MS21E) – Til at gøre alt med håret

Babyliss Infinitix Multistyler (MS21E) til at gøre alt med dit hårPris: 369,- kr.

Forhandler: Find det ved Nicehair

Hvis du ønsker at kunne gøre alt med dit hår, så er det smarte jern Babyliss Infinitix Multistyler (MS21E) til dig som kvinde, der vil have de mange muligheder for forandring.

Kvinder eller piger der ønsker at have mulighed for både krølle og glattejern, så er det smarte multistyler fra Babyliss Pro det gode køb, nu prisen også er i den gode billige ende.

Du får med dette lækre jern, mulighed for at bruge de mange udskiftelige dele, så du kan personliggøre dine muligheder med håret til at være både glat, krøllet, kruset eller volumiøst. Du får som sagt mange forskellige styling muligheder da du både kan bruge jernet som fladjern, crepejern, pigkrøllejern, klemmejern og skabe lækre bølger også.

Sættet Infinitix kommer med Babyliss sublime touch belægning på metaldelene, så du ikke bare opnår forskellig stil men også på den skånsomme måde. Du kan nå en varme effekt på 170 og drejeledningen giver det nemme anvendelse til din styling.

Jernet der giver dig mulighed for at gøre alt med håret indeholder:

 • Fladjern
 • Crepejern
 • Bølger
 • Pigkrøllejern
 • Lille klemmejern
 • Stort klemmejern
 • Opbevaringstaske
 • Spiral til slangekrøller

 

 

Babyliss Easy Waves bølgejern – Et godt billig valg

Babyliss Easy Waves BølgejernPris: 409,- kr.

Forhandler: Find det ved Billigvoks

Hvis du er kvinden der ønsker at opnå det samme som stjernerne der dyrker boheme stilen med fald og bølger i lokkerne, så kan du opnå dette vel hjælp af Babyliss Easy Waves bølgejern, som er et af Babyliss kvalitets bølgejern, der netop er beregnet til at opnå det vilde og sexet look.

Med dette bølgejern kan du opnå lækker volume, flot naturlig fald og bedste bølger i dit hår både sikkert, skånsomt, nemt og hurtigt. Varmen i Babyliss Easy Wave kan nå op til en maks. temperatur på 200 grader i løbet af kun 45 sekunder, hvilket er super hurtigt og må siges at være en yderst nem tilgang til kvinden der enten vil gøre det i en fart, eller har meget travlt i hverdagen.

Derudover opnår du en dejlig sikkerhed med minimal slid i håret, dels fordi jernet har keramisk belægning men også har funktion med 3 forskellige temperaturtrin.

Anvendelse af Babyliss jernet er yderst nemt:

 • Altid have et tørt hår før brug
 • Red dit hår før du går igang
 • Tag noget hår og klem om det med bølgejernet i en kort stund.
 • Tilsidst når du har været igennem hele håret, så red håret og giv bølgerne noget hårlak.

 

 

HH SIMONSEN ROD Deep Waver VS5

HH Simonsen Rod Deep Waver vS5Pris: 639,- kr.

Forhandler: Find det ved Billigvoks

Hvis du mangler et lækkert godt krøllejern, så er HH Simonsen Rod Deep Waver vS5 et dejligt professionelt jern. Med dette krøllejern får du et kreativ styler bølgejern med rigtig mange muligheder, som kan skabe et både bølger i håret, har lækker bevægelse og det helt rigtige trendy look.

Hvis du ligesom så mange andre kvinder har problemer med statisk elektrisk hår, så er jernet perfekt, da der er indbygget infrarød teknologi som netop eliminerer statisk elektricitet.

Udover den gode funktion med infrarød, så Rod Deep Waver lynhurtig, da du bare skal have det tændt i 90 sekunder før det opnår maks. varme temperaturen på 160 grader. Husk at anvende et varmebeskyttende styling produkt til dit hår, og altid holde krøllejernet i bevægelse for at undgå at brændet håret for hårdt, hvilket er noget som de fleste gode krøllejern gerne skulle undgå.

Jernet er supernemt at rengøre, da du bare kan bruge en almindelig bomuldsklud.

 • Max. temperatur 160 grader
 • Tager kun 90 sekunder for at opnå max. temperatur
 • Indbygget infrarød teknologi
 • Keramisk materiale & tourmaline coatet overflade
 • Eliminerer statisk elektricitet i håret
 • Nem rengøring

 

Hvilket ting skal du kigge efter for at finde det gode krøllejern til håret?

Når du skal finde det helt rigtige krøllejern, så er der mange ting at kigge efter udover bare at søge på gode billige krøllejern. Din hårtype og formål med krøllejernet er selvfølgelig afgørende for valget, men disse ting skal du tage med i overvejelserne for købet.

 • Brugervenlighed: Er det nemt at komme igang med at bruge og betjene, eller skal du nærlæse manualen for meget? Et krøllejern skal være nemt og brugervenligt fra start af.
 • Varmeindstilling: Hvis du har fint eller tyndt hår, så kan håret lide skade ved for høje temperaturer, og derfor skal du enten vælge et krøllejern med auto temperatur i forhold til håret, eller med forskellige varmeindstillingerne så du kan holde på lav blus.
 • Opvarmningstid: Den hurtige opvarmningstid der vel og mærke giver den jævne varme over hele fladen, er noget som de fleste foretrækker og absolut et kriterie du skal vægte højt.
 • Materiale: Der findes rigtige mange billige krøllejern men rigtig mange af disse kommer i den dårlige kvalitet i forhold til materiale. Det kan betale sig at give lidt mere, og så få så meget bedre kvalitet og beskyttelse for hårets skyld. 700,- kr. kan lyde dyrt, og GHD modellerne kan lyde afsindige dyre, men du får tilgengæld ofte også så meget bedre kvalitet. Som udgangspunkt skal du altid vælge et keramisk krøllejern med turmalin der dels giver flottere krøller men også reducerer eventuelle skader på håret.
 • Sikkerhed: Sikkerhed og brugen af krøllejernet er noget du kan optimerer inden købet. En fornuftig lang ledning vil gøre det nemmere at krølle håret, hvilket automatisk vil give en forbedret sikkerhed, for du minimere chancen for at brænde fingrene.
 • Pris: GHD laver topkvalitet men prisen er også helt i top. Her skal du gøre op med dig selv, om det er prisen værd eller du bare betaler for brand. Ligesom der skal overvejes om det dyre er en dum investering, så er de billigste ofte også det helt forkerte køb. Så overvej prisen og om du skal gå over budgettet eller under.
 • Hvilken størrelse: Skal du købe det lille eller store krøllejern? Det tykke eller tynde krøllejern? Det er endnu en ting du skal overveje, nu der findes store, almindelige eller mini rejsekrøllejern. Den store model har flere funktioner og kommer ofte også i den bedre kvalitet, men er dog knap så handy og praktisk som et mini krøllejern.
 • Automatisk krøllejern: Gør op med dig selv om også du skal eje et automatisk krøllejern. Flere og flere ønsker de automatiske modeller, for hvorfor bruge alt for meget tid på at skabe slangekrøller eller de små krøller, hvis du kan undgå det og faktisk ikke skal betale mere for sådan en type.

 

Gode tips til hvordan du laver krøller

hvordan laver man krøller med et krøllejern? Der findes selvfølgelig rigtig mange forskellige måder hvordan du kan lave bløde krøller, store krøller eller noget helt tredje. Disse tips her kan optimerer brugen at krøllejernet så du får det flotte og glansfulde look med krøller.

 • Udtørring: Undgå at dit hår bliver tørret ud ved brug af varmen fra krøllejernet. Høj varme har altid været den dårlige tilføjelse for håret, og derfor skal du altid huske at bruge beskyttende spray.
 • Fugtigt hår: Husk at håret skal være helt tørt før du begynder at krølle det, krøller ikke vil holde særlige længe i det fugtige eller våde hår.
 • Små totter hår: Med mindre du bruger det automatiske krøllejern, så husk altid at tage små totter hår ad gangen når du skaber krøller. Varmen skal nå at trænge igennem alle hårstrå, og mange for mange vil give udjævn varme.
 • Hårspray: Kør fingrene igennem håret efter krølningen så du får det naturlige look og brug noget hårspray til at forlænge levetiden for krøllerne.

Gem

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)