Hvilken læbestift skal du vælge? Find svaret her

Hvilken læbestift skal du vælge? Der er rigtig mange regler eller skrøner for, hvilken farve læbestift du skal bruge i forhold til blodårenes farve og hårfarve. Disse “regler” kan være meget nyttige at følge.

Hvis du er meget lys i huden, kan kirsebær og rosa farve være rigtig god. Med med den lyse hudfarve, skal du passe på med at bruge gule og brune læbestifter.

Hvis du er mørk i huden, er en dybrød eller dyblilla super flot. Hvis du har et smukt rødt hår, så skal du vælge en orange, brunlig nuance eller en tomatrød farve.

Vælg en Isadora læbestift

Isadora er et fedt makeup mærke af høj kvalitet til overkommelige priser. Isadora makeup består af 100% mineraler og andre specielle produkter. Deres læbestifte findes i alle moderne farver og plejer samtidig læberne, hvilket du kan se i disse forskellige modeller.

https://www.magasin.dk/skoenhed/makeup/laeber/laebestift/isadora/

Dyblilla “dark romace” læbestift til mørk hud

Lækker læbestift der giver dine læber fugt. Hvis du har mørk hud, er denne farve helt perfekt, da du får et rigtig glamourøst look, hvis du samtidig finder den perfekte øjenskygge til at fremhæve øjnene.

Rosa læbestift til lys hud

Flot farve til dig med lys hud. Læbestiften holder perfekt, så du behøver ikke lægge nyt hele tiden.

Orange læbestift til dig som er rødhåret

Det behøver slet ikke være svært at vælge farve hvis du er rødhåret. Denne orange læbestift passer rigtig godt til det røde hår og dine lyse hudfarve.

Læbestift i rosa/lyserød til lys hud

Denne læbestift er også god, hvis du har lys hud. Denne holder godt og plejer dine læber. Den er ikke mat, men derimod lidt skinnende til flot glans på læberne.

Smuk mørklilla læbestift til mørk hud

Denne er ligesom den anden lilla læbestift god til dig der er mørk i huden. Farven giver flot glans og der er ikke parfume i. Den er god til dig med tørre læber.

Beige/brun læbestift til rødt hår

Denne er lidt ovre i den brunlige nuance, uden at den bliver alt for mørk og velegnet til lys hud og rødlig hårstrå.

Mat rød læbestift til mørk hud

Denne læbestift er mat, og giver et flot look med den røde farve. Den røde farve give både stil og elegance til den mørke hud, og som du kan kombinerer særdeles flot med det f.eks. Essie neglelak.

Måske dette fanger din interesse?