Hvide stiletter til 2018 – Det kan være disse (par sko) du vil elske?

Hvide stiletter kan du bruge til at skabe mange forskellige looks i 2018. Her er især det sofistikeret look samt brug til fester gennem sommeren, hvor de lyse stiletter kommer til sin ret. Den hvide stilet er ofte brugt til festlige lejligheder som barnedåb, bryllup, konfirmation med mere. Det skyldes, at skoen kan bruge både til det lyse tøj som studenterkjoler men faktisk også mørkere modeller som f.eks. Vera Moda kjoler, det skal bare kombineres med de rette farver, og så vil den højhælet hvide sko stråle. Vi har fundet inspiration til forskellige lækre modeller, som måske kan være lige dig.

 

Dune London Be Wedd

Køb den højhælet hvide skoFind skoen til 2.625,- kr. her

Sammen med den flotte gallakjole eller måske konfirmationskjolen, kan den ivory farvet sko fra Dune London måske være helt perfekt. Kommer i et elegant design med påsatte sten til unikke udtryk, og med en hælhøjde på 100.

 

 

Dune London Milestone sko

Køb den eksklusive højhælet sandal i lysFind skoen til 1.575,- kr. her

Dune London laver luksuriøse sko til mænd og kvinder, og her denne høje sko ingen undtagelse. Du får en unik og elegant sko der emmer af klasse, hvor der er flotte sten og hælhøjde på 70. Perfekt til de fleste festlige lejligheder hvor der skal bruges den korte som lange festkjole.

 

 

Hvid Billi Bi sko

Brug den høje hvide sko til fest

Find skoen til 1.099,- kr. her

Billi Bi laver det eksklusive udvalg af modesko, hvor du også finder denne hvide sko med medium høj hæl. En elegant og tidløs sko i det feminine udtryk med en hælhøjde på 60. Skoen kommer i læder med sål i gummi, og er velegnet både til den lette havefest som det noget finere brug.

 

 

Hvide Tamaris sko

Køb de lækre hvide Tamaris brudeskoFind skoen til 399,- kr. her

En anden type sko med høj hæl på, er denne lækre Tamaris sko. Den kan bruges både til brudesko eller til anden særlig lejlighed, hvor det især er forår og sommer at skoen er bedst velegnet. Den hvide stilet er faktisk også billig, for du kan gøre det gode køb til kun 399,- kr. og med tanke på at Tamaris har en god pasform, så er en lækker sko til samlingen.

 

 

Notabene sko med hæl

Brug Notabane stiletter til bytur eller receptionFind skoen til 1.077,- kr. her

Denne hvide Notabene sko er designet i Danmark og produceret i Italien. Det gør, at du får en moderne sko der kombinerer det italienske og skandinaviske. Det giver dig en sko med mediumhøj hæl og spids snude, hvor materialet er læder stort set er eneste materiale. Måske et par stiletter til ønskesedlen der skal laves til jul.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Reply

Sending