Hvid bikini (2018) – Inspiration med smarte bikinier til din sommer

Søger du nyt badetøj inden sommerferien? Her er valget mellem badedragten eller bikinien. Og hvorfor ikke vælge en sød hvid bikini, hvor hvid ligesom sort er en farve de fleste passer. Den hvide farve er dog dejlig sommerlig, og passer til de fleste steder der indbefatter strand eller pool – Og Selv Eva Longoria er vil med farven som beskrevet i Eb.dk her.

Vi har samlet et udvalg af forskellige styles som inspiration til dig. Det bør hjælpe dig til en nemmere og hurtigere beslutning om, hvilket bikini der måske passer ned i din rejsetaske sammen med strandkjolen, sommerkjoler og det andet lette ferie tøj..

 

Hvid Nly Beach bikini

Find et flot hvid bikini sæt til ferienFind trusser & top til ca. 200,- kr. her

Søger du en sporty og billig hvid bikini til stranden eller pool? Denne fra Nellys egen brand NLY Beach kommer til en billig pris på lige omkring 200- kr. for et bikini sæt. Bikinien er helforet og lavet i 82% polyester og 18% elastan.

 

 

Calvin Klein Underwear

Køb det flotte CK bikini sætFind sættet til ca. 600,- kr. ved Nelly her

Køb den søde hvide bikinitrusse og top til henholdvis 349,- og 249,- kr. Et flot sæt i den velkendte CK stil med genkendelig logo der kommer i bred elastik i toppen fortil og også bagtil på trussen. Toppen er en trekantsmodel med tynde udtagelige indlæg og skulderbånd du binder i nakken.

 

 

Tommy Hilfiger bikini

find de billige bikinier til unge som ældreFind sættet til 6-700,- kr. ved Nelly

En anden sporty og frisk bikini er denne fra Tommy Hilfiger Underwear. En af de smarte bikinier til unge der kommer i en lidt frisk og unik stil med sine klassiske Hilfiger striper. Toppen er en trekantsmodel med stropper hvor strussen er ganske enkel. Et godt alternativ til en blå eller rød bikini hvor snittet ofte går igen ved en Wiki bikini. Hvis du søger denne stil, kan du overveje denne model.

 

 

Panos Emporio Kandia

sød blå hvid stribet bikiniFind sættet til 750,- kr. ved Bubbleroom her

Hvis du vil have det søde look i hvid bikini trusse og top, er denne bikini fra Panos Emporio måske lige dig. En sød hæklet biniki hvor toppen har udtagelige polstring. Trussen er helforet og bindes i siden hvor toppen bindes i ryggen. En dejlig bikini der ikke hører til blandt de billige bikinier, men dog i den søde og flotte tidløse stil, hvor du kan bruge en let sommerkjole til at trække over som strandkjole.

 

 

Hvid Dorina bikini

Køb den hvide bikini med push upFind bikinien til samlet pris på kun 250,- kr.

En anden sød og billig bikini i hvid er denne fra Dorina. Toppen er en halterneck model med bindebånd i nakken. Du får en hvid bikini med bøjle og vatterede skåle i en flot stil med broderet blonde.

 

 

Hunkemöller Rodeo bikini

Køb en hvid push up bikiniFind til kun 250,- kr. ved Hunkemöller her

Søger du den unikke bikini til stranden på Mallorca, Garda, rivieraen eller andet sted? Her kan denne billige bikini fra Hunkemöller måske være sagen. Kommer med flotte detaljer som nitter og broderier i både top og trusse.

 

 

Southbeach bikini i hvid

Køb en hvid bikini med frynser eller uden stropper

Find bikinien til 300,- kr. ved Asos her

Køb denne sporty bikini i den enkle og feminine snit. Bikinien South Beach Mix And Match Monowire kommer i det enkle snit med stropper både i bikini og top. Modellen kommer i størrelse 34 til 46 og kan kombineres med et par søde sølv sandaler med hæl og den lette kjole til at trække over til og fra stranden.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)