Hvad er mascara egentlig? Hvis du undrer dig, så få svaret her

Hvad er mascara egentlig? Mascara til smukke vipper er noget, der stammer helt tilbage i det 19’ århundrede, hvor det blev anset som en meget spøjs og skræmmende kultur opført i vesten. Med tiden blev det mere og mere populært da det fremhævede nogle fantasier grundet den effekt mascara har.

Mascara betyder maske, hvis vi oversætter det groft. Faktisk stammer mascara fra ordet maschera, som så betyder maske.

I dag er mascara utrolig populært, ja faktisk er det nærmest integreret i os kvinders dagligdag. Vi tager mascara på til nærmest uanset hvad vi skal, og det er jo klart når det bare gør noget helt smukt ved vores udseende. Hvis vi tænker over det, så er det jo ekstremt at der skal så lidt til, på et af de mindste områder vi har på kroppen, som udgør sådan en stor forvandling især til looket med naturlige lange vipper.

Ingredienser i mascara

I ældre tid blev mascara lavet af blandt andet tjære, sod eller aske. Disse ting blev meget hurtigt forbudt – og med god grund. I dag bliver mascara fremstillet af en kombination af forskellige olier, voks og noget pigmentering for farvens skyld.

Denne sammensætning bliver opvarmet og grundigt omrør til der er en bestemt konsistent. Det der kommer ud af denne opvarmning og omrøring giver denne halvfaste konsistent en mascara har.

Der findes flere forskellige måder hvorpå mascara bliver lavet, men hvad de alle har tilfælles er voks, olie og pigmentering for farvens skyld, og så selve proceduren med opvarmning og grundig omrøring.

Med de meget strenge regler inde for kosmetikbranchen, kan du roligt stole på at din mascara ikke er sundhedsskadelig. Dette forudsætter at du køber din mascara i Danmark, da du let kan finde utrolig billige løsninger i blandt andet Asien. Her er der ikke de store krav, for slet ikke at snakke om eftersyn af de produkter der sælges til os forbrugere.

Køb din mascara i Danmark

Så er du sikker på at du får kvalitet, da ingen butikker vil turde løbe en risiko og sælge dig en billig sammensætning af tjære, sod eller aske. Danmark er ikke et sjovt land hvad angår snyd eller fusk for virksomheder, da der vil udgives bøder i tårnhøje beløb.

Du kan købe din mascara trygt og sikkert i dagligdagsbutikker, Normal, Matas eller de førende online forhandlere som Nicehair. Det kan særligt anbefales at tage i Matas, da du her har større mulighed for at finde den perfekte mascara til dig.

Der findes nemlig flere typer af mascara alt efter hvad du er på jagt efter. Det kan være du gerne vil have mere fylde, eller blot mere længde. Ja måske vil du have begge dele. Det kan for den sags skyld også være at du ikke ved hvad der passer bedst til netop dine vipper.

Jeg håber du er blevet klogere på hvad det er du bruger til dine vipper, og samtidig forbliver tryg ved at benytte en mascara.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)