Billig Hunter regnslag til kvinder på de regnfulde dage

Hunter regnslag bliver ikke solgt i nogen butikker mere!

Et Hunter regnslag er temmelig praktisk, for nu kom efteråret da så sandelig til Danmark og regnen der bare vælter ned, kræver et godt regnslag, især fordi regnslaget faktisk også er ret varmt, samtidig er det også perfekt til sommertiden der byder på de mange, men desværre våde musikfestivaler rundt omkring i vores land.

Man kan sige, at det med at leve i Danmark med vores lidt mærkelige vejr, kræver at man ejer et regnslag, og hvorfor ikke eje et lækkert men samtidig billigt Hunter regnslag, som jo går godt til ens Hunter gummistøvler?

Jeg har ikke været i stand til at finde en butik hvor man kan købe Hunter regntøj, men derfor er det jo netop ret rart, at vi lever i en tidsalder med online salg :).

 

Regnslaget fra Hunter

hunter regnslag er super billigtDu kan ikke finde den lækre poncho/regnslag fra Hunter mere.

Regnslaget er med hætte og fire knapper til at lukke med ved halsen.

Syning er lavet i siderne til holde det sammen, og foran finder du en lomme med lynlås lukning, der også kan bruges til en taske til selve regnslaget.

Det er et super praktisk og lækkert regnslag der har 245×300 i mål og det bedste er den dejlige billige pris.

Pris for Hunter regnslaget er ca. 400,- kr. og absolut et lækkert valg indenfor regntøj til kvinder, som jo desværre er nødvendigt, når man lever i Danmark, og især hvis du er går til festival. Regnslaget er særdeles velegnet, hvis du skal besøge festival, for her er en poncho jo uundværlig. At man samtidig kan pakke det samme og have det i lommen, er en andet godt argument for det fede 100 % polyester regnslag i det lækre moderne brand.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)