Gummistøvler til kvinder (2018) – Hvorfor ikke praktisk & smart som disse?

Danmark er et dejligt land, men der regner dog ret ofte. Derfor er gummistøvler helt ligesom regnjakke eller et smart regnslag fra Hunter en nødvendighed i garderoben.

Hvis du søger efter de smarte gummistøvler til kvinder i 2018, så finder du inspiration i udvalget her. Vi har nemlig fundet nogle af de smarte støvler i forskellige typer og designs hvor du finder modeller der slet ikke ligner gummistøvler. Udvalget kommer i mærker som Aigle, Viking, Hunter, Gioseppe, Ilse Jacobsen m.m. Og måske du finder det helt rigtige par til, når du skal i skoven eller bare frem i byens regnvejr.

 

Michael Michael Kors

Michael Michael Kors sort gummistøvle til kvinder

Michael Michael Kors laver de lækre ting der bare emmer af elegant stil. Denne korte gummistøvle er ingen undtagelse, for støvlen der er lavet i kunstof, kommer med lækre detaljer og selvfølgelig det velkendte logo for brandet på siden i den lidt rå stil. En lækker rå støvle der vil stå godt til en frakke, jeans og en af de smarte tasker fra Michael Michael Kors.

 

 

Odd Molly Tide Rainbow

køb den friske gummistøvle som chic kvinde

Er det den søde støvle der både giver dig det praktiske formål og dejlige stil, så er denne gummistøvle måske det helt rigtige til dig. Den høje støvle i sort kommer med søde detaljer som logo på siden og dejlige feminine sløjfer bagtil.

 

 

Kaki Aigle gummistøvle

Køb en klassisk kaki dame gummistøvleFind støvlen til 659,- kr. ved Spartoo

Aigle Chantabelle gummistøvlen i kaki kommer i den klassiske stil. Komforten i den franske støvle er god med for i tekstil. Det gør dem dejlige at have på i regnvejret. Velegnet både til byturen som til støvler på jagtturen.

 

 

Crocs Wellie støvle

Find den fede Crocs støvle til regnvejrFind støvlen til 447,- kr. ved Sarenza her

Crocs der er verdensberømt for deres gummi sandaler, giver dig selvfølgelig også et udvalg af fede dame gummistøvler. Denne leopard prikket støvle er måske støvlen der er støbt til din fod, og samtidig holder foden tør gennem de ufattelige mange timer med regnvejr i Danmark.

 

 

Guess Sissy støvle

Brug de lækre Guess gummistøvle til damer

Hvis du mangler den trendy og moderne gummistøvle, så er Guess Sissy modellen til 859 kr. absolut et godt valg. En fed gummistøvle der kommer i det moderne snit, hvor det praktiske og den stilrene mode møder hinanden.

 

 

Crocs Jaunt Shorty

Køb de populære Crocs som gummistøvleFind den blå støvle til 279,- kr. her

Crocs har lavet denne smarte Jaunt Shorty Boots-model i syntetisk materiale. God komfort og en anderledes og smart stil i den korte støvle der er dejlig praktisk når man skal ud af døren og det regner.

 

 

 

Tom Joule gummistøvler

Køb de smarte mønstret gummistøvler til moderne kvinder

Et par søde og ungdommelige gummistøvler er denne Tom Joule model. Du får nemlig støvlen i ret mange forskellige mønstre, så det burde være muligt at finde det rette udtryk og farve for de fleste. Støvlen der kommer med blokhæl, kan du købe til kun 499 kr. hvilket er en helt god pris.

 

 

Kort Hunter støvle i pinkfind den lækre støvle i det feminine snit

Den korte gummistøvle er populær blandt mange, hvor den jo især er velegnet til bylivet. Denne pink Hunter støvler kommer netop i en kort og chic stil med sit velkendte logo henover toppen af skoen foran.

 

 

Sort Vans gummistøvle

vans gummistøvle for et cool look Du kan finde de fede Vans ved Sarenzo her

Er du helt vild med Vans sko, så kan du helt sikker også lide disse meget funky gummistøvler. Det klassiske look er her blandet med det helt moderne, som giver en super flot støvle. De har et smart mønster og samtidig det flotte Vans logo på siden.

 

 

Nibu støvle med lak look

eksklusive gummistøvler med glans. Perfekt til arbejdet

Er du en kvinde der kun vil have det bedste af det bedste? Her får du en meget let støvle der minder lidt om en Pavement støvlette, og som vejer sølle 400g, der samtidig ser brand godt ud. Støvlerne ligner på en prik, de meget populære vinter/overgangs støvler, som folk bare må eje. Disse støvler kan du sagtens bruge som almindelig støvle selvom det ikke regner, da de har et fantastisk look, og passer til det meste tøj.

 

 

Klassisk Helly Hansen

køb den klassiske blå gummistøvle som kvinde

Hvis du skal have en kvalitets gummistøvle i Danmark, hvor det praktiske formål absolut er første prioritet, og så er stilen anden prioritet, så er denne støvle den helt rigtige. Helly Hansen støvlen er populære blandt piger og kvinder som en støvle der holder fødderne tørre, god kvalitet og til den fornuftige pris. En dejlig klassisk gummistøvle som kan bruges af kvinder i alle aldre, og perfekt sammen med en god kvalitets Rains regnjakke.

 

 

Vivienne Westwood Anglomania

Køb den lange sorte gummistøvle som kvinde

Den eksklusive sorte gummistøvle her kan du købe til 1500 kr. og så får du også en ret stilren og elegant støvle. En lækker støvle der kan kombineres både med de afslappet G-star jeans, helt ligesom de kan kombineres med det finere snit. Et par lækre støvler der virkelig emmer af stil og klasse, som godt nok kommer med foer, men det er dog en let foring, som skal tages med i betragtningen også.

 

 

Kort Lacoste Lancelle i sort

find kort sort gummistøvle som storbypige

Lacoste er velkendt for en moderne stil henvendt til den modebevidste kvinde der ønsker klassisk og nyt blandet sammen. Denne korte støvle kommer i det velkendte design fra Lacoste, hvor krokodillen sidder og troner bagerst på skoen.

 

 

Dr. Martens gummistøvle i lilla

super fed dr. martens støvle med samme look som vinterstøvlen i lilla

Er du ligesom jeg, bare helt vild med Dr. Martens støvler? Så tag lige et godt kig på disse lækre gummistøvler, som fuldstændig ligner de eftertragtede vinterstøvler fra Dr. Martens. Du får dem oven i købet i en rigtig cool farve.

 

 

Tommy Hilfinger

Køb en lækker Tommy Hilfinger støvle som kvinde

Køb den korte Tommy Hilfinger gummistøvle hvis du leder efter den moderne og praktiske støvle. En ret smart gummistøvle, der giver en helt andet look og stil over kvinder i gummistøvler, da den smarte detaljer og stil faktisk gør den mere til støvlette end gummistøvle. Til 699 er det ikke en af de helt billige gummistøvler, men det modsatte gør sig heller ikke gældende.

 

 

Pink Ilse Jacobsen gummistøvler

fede pinke gummistøvler fra ilse jacobsen til den stilede kvinde

Elsker du også bare Ilse Jacobsen og flotte farver ligesom mig, ellers kunne du overveje de smarte Hunter gummistøvler der minder lidt om hinanden. Med den smarte Ilse Jacobsen støvle, så får du en stilren, feminin og elegant gummistøvle i en meget feminin farve. Disse gummistøvler kan du også bruge i vintervejret da de kan klare kulde ned til -40 grader.

 

 

Kombineret støvle & gummistøvle

kombineret støvle og gummistøvle, som er god som hverdagsstøvle

Vi du gerne have, at din dagligdags støvle kan holde til det danske vejr? Her få du en støvle, der er vandtæt i selve foden. Den er rigtig elegant, og vil være perfekt til arbejdet, og specielt hvis du ikke er typen som kører i bil på arbejde, men der i mod tager cyklen.

 

 

Lemon Jelly Comfy

Køb de smarte korte dame gummistøvlerFind den sorte støvle til 434,- kr. her

Hvis du vil have den elegante gummistøvle der ligner en støvlette, er det denne sorte Comfy model fra Lemon Jelly du skal kigge på. Tekstil for til den gode comfort for fødderne, og et klassisk elegant look på ydersiden.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)