Den nemme guide til de smukke negle for kvinder

Elsker de fleste kvinder ikke flotte negle, og derfor du søger efter den gode guide til smukke negle?

Selvfølgelig gør vi og du det, for vores negle er en del af vores identitet, og derfor er det jo også vigtigt, at du passer godt på dem. Overbidte/flossede negle og krakeleret neglelak, symbolisere nemlig at du er sjusket, hvis ikke meget uheldigt.

Det kan der heldigvis rådes bod på med den nemme guide for sunde negle, for du burde bruge et par minutter om dagen på at holde dine negle flotte og sunde.

Det kan du nemlig gøre ret enkelt, for her får du nemlig løsningen på dine problemer og udfordringer med dine negle.

 

Guiden til de smukke negle på den nemme måde

Brug den nemme guide til de smukke negle

Første skridt du skal tage, er at du skal passe på, at dine negle ikke bliver lange og tynde.

Husk at klippe neglene ned, men gør det forsigtigt. Dine negle kan blive svage og trælse, hvis du klipper dem i et hug.

Du skal i stedet klippe dem i mindre bidder. Når du har nået den passende længde, kan du så begynde at file dem. Igen skal du være forsigtig. Brug her den fine fil i stedet for den store grove fil.

 

Det rigtige værktøj til neglene er vigtigt

Næste skridt er at du skal huske din negleklipper.

Den nemme løsning med at bruge tænderne eller hive en knækket negl, holder ikke. Du skader dine negle og du vil desuden hive væv der er levende, af. En særdeles vigtig ting som du skal huske, er at når du har været i bad, må du ikke file eller klippe dine negle, for her er de svage, og lige til at ødelægge.

Skridtet efter negleklipperen er, at du ikke skal bruge neglene som nogen form for “værktøj”. Find hellere det rigtige værktøj, som eks. en kniv eller gaffel når du skal åbne coladåsen eller skrabe skidtet af kogepladen.

 

Dine neglebånd guide

Du skal her huske at passe rigtig godt på, når du vil ordne dine neglebånd. Det er super let, at give bakterier adgang ved selv de mindste små rifter i neglebåndet.

Dine negle tager rigtig lang tid om at vokse ud igen, hvis der sker noget med dem, for de vokser sølle 0,1 mm. om dagen. Det er klart, at det ser pænest ud “uden” neglebånd, og derfor vil jeg råde dig til at skubbe det forsigtigt tilbage med en negleping eller lign.

De er vigtigt du giver dine negle og hænder fugt. Husk at smøre dem ind minimum en gang om dagen, og gerne flere. Du kan købe en olie som er specielt egnet til negle, hvilket du kan finde her ved Nicehair.

 

Husk en smuk neglelak for smukke negle

Hvis du har smukke negle, hvorfor så ikke pynte dem?

Der findes et utal af smuk neglelak i et utal af farver, glimmer, sjove motiver osv. Desværre er det ikke dem alle sammen, der holder lige godt og er lige gode at lægge på.

Et godt eksempel på en god neglelak er Essie neglelakken. Dens smukke farve holder i op til flere dage, og den er meget let at påføre, hvilket gør den til et super kvalitets produkt.

Disse simple og nemme tips er faktisk alt hvad der kræves, for at du kan holde dine negle smukke og faktisk også sunde, så det er bare at huske på det i hverdagen.