Guide: Sådan bliver du klar til sommerens fester

Sommeren er endelig over os, og snart går vi over I de rigtige sommermåneder juni og juli. Med sommeren følger også en masse gode fester, noget større end andre. Men hvad end du skal til stort bryllup eller blot til en hyggelig komsammen i haven, er det rart at føle sig 100 procent sommerlækker og klar.

Derfor finder du her en lille guide til, hvordan du kan hjælpe dig selv på vej til at føle dig lidt mere klar til sommeren.

 

En god omgang pleje

Når luften bliver varm og solen begynder at bage, kan vi ikke længere gå og pakke os selv ind i lange bukser og striktrøjer. Det er blevet tid til bare ben og arme. Men det kan godt være lidt svært at overtale sig selv til at få de vinterblege ben i et par shorts eller en kjole, når man godt selv ved, at det i hvert fald ikke er dem, der har fået mest opmærksomhed vinteren over. Du kan derfor med fordel godt begynde at pleje dig selv lidt ekstra.

Skrub dig til en flottere hud

Brug 10 minutter ekstra i badet på at skrubbe dig med en skrubbehandske, eller invester i en god body scrub. På den måde kommer du af med alle de døde og tørre hudceller, som blot får din hud til at synes ekstra hvid og livløs. Din hud vil hurtig synes mere frisk og blød, samtidig med at du bliver mere modtagelig overfor solen.

Plej dine negle

En frisk mani- og pedicure vil give dig et ekstra sommerligt look, og med flotte tæer er du helt klar til at hoppe i et par fine sommersandaler, uden nogen bekymringer.

Husk håret

Når solen begynder at skinne, er det ikke kun din hud du skal passe på. Dit hår udsættes nemlig også for rigtig meget slid, når du tilbringer meget tid ude i solen. Sørg for at pleje dit hår med en god conditioner, noget hårkur en gang imellem og en god hårolie. Du vil hurtigt opleve, at dit hår bliver mere skinnende og ser sundere ud. Du skal dog også være opmærksom på din hovedbund. Hvis du bliver solskoldet i hovedbunden, vil huden på et tidspunkt begynde at skalle af. Det både klør og ser ikke særlig pænt ud. Det er derfor en god ide at investere i en solcreme specielt til hovedbunden.

 

Den rigtige påklædning

Når du endelig føler dig klar til at vise dig frem, mangler du blot det helt rigtige sommeroutfit. Den perfekte sommerkjole er et must have, og de flotte sommerkjoler fra Ilse Jacobsen hos by DEHN passer lige til sommerens fester. Med en let og lang sommerkjole er du klar til sommerens store fejringer og med en lidt kortere udgave, er du helt klar til de hyggelige havefester.

Har du børn med til havefesterne, er det også vigtigt at have en god børnejakke med. Selvom de lange sommeraftener er lune, er det vigtigt at huske på, at børn hurtigere bliver kolde. En Wheat jakke er et rigtig godt bud på en god jakke, som kan holde dit barn varm.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)