Gucci solbriller til kvinder

Hvis du leder efter et par lækre dame solbriller der både beskytter øjnene og holder det smarte udseende, så skulle du måske overveje om ikke Gucci solbriller til kvinder, måske er det helt rigtig brand for dig her i 2018?

Gucci mærket har velkendte italienske snit af elegance og moderne stil, hvor det eksklusive absolut viser sit udtryk. Prismæssigt ligger Gucci i den højere ende, som er kendetegnet for det populære brand. Vi har fundet et udvalg af forskellige modeller, hvor du faktisk finder forskellige modeller i overkommelig pris. Hvis du ikke ved hvorfor du skal bruge lækre kvalitets solbriller, så tag et kig på modellerne her, og hvem ved; måske du bliver lidt forelsket i en af dem.

 

GG0076 Gucci solbriller

køb den fede burgundy gold gucci dame solbrilleFind burgundy gold brillen til 1690,- kr. her

Den fede Gucci brille i burgundy brun og guld nuance, giver dig det feminine og elegante udtryk. Brillen der kommer i injection materiale kommer i den søde halvrunde form. Stilen skaber et chic udtryk som ofte går igen i bylivet.

 

 

Guld Gucci sunglasses

køb den fede aviator gucci solbrille som kvindeFind de fede aviator briller til 2419,- kr. her

Aviator solbrillen der vandt sin popularitet fra US Air Force brugen tilbage i 30’erne og 40’erne, finder du selvfølgelig også i forskellige fede Gucci modeller. Denne model i guld og brun farver kommer i det klassiske snit. Her er tilføjet det æstetiske, elegante og tidløse udtryk, som er gennemgående i Gucci kollektionerne. En virkelig fed brille der giver dig den italiensk produceret stil, kombineret med absolut topklasse i materiale og design.

 

 

Sølv Gucci solbriller

Brug de feminine solbriller med den lækre gucci taskeFind den unikke sølv brille til 1369,- kr. her

Hvis du ønsker den lidt anderledes og unikke brille, kan denne feminine model måske være dig. Brillen kommer i både sølv, sort, grøn, rød, brun og guld farve. Det giver muligheder for at finde den helt rigtige farve for de fleste. En ret unik solbrille i wayfarer figur der er til storby pigen som ønsker en modebevidst stil. Du kan kombinerer med Gucci tasken og det feminine business look, eller måske til den casual stil med et par afslappet jeans og et par Birkenstock sandaler.

 

 

GG 3500 solbrillen

Køb den populære brune Gucci solbrille modelDu finder den flotte solbrille model her

Hvis du er på udkig efter efter en feminin og stilfuld solbrille i den mere klassiske stil til kvinder, kan den populære 3500 model helt sikkert det rette valg. En dejlig solbrille der signaler feminin stil. Det kan også  være grunden til, at modellen er populær både blandt unge som mere modne kvinder.

 

 

GG0061S solbrille

Køb den casual solbrille i kvalitet som ung kvindeFind den fede brille til 2279,- kr. her

En anden model der kunne være den helt rigtige solbrille for dig, er denne unikke model. Solbrillen kan bruges både til det feminine som det rå udtryk. Brillen med fuldt indfattet stel i acetat og slidstærk kvalitet, er en brille der står sig godt med en rå bikerjakke og støvletter, helt ligesom den kan være perfekt til den fine sommerkjole og høje hæle.

 

 

Runde Gucci solbriller

Køb de runde solbriller til kvinder i det italienske brandFind de runde briller til ca. 1500,- kr. her

Er du til de runde solbriller? Så kan denne Gucci brille i guld og grå farver, måske være brillen du bliver smask forelsket i. En fed stilren rund brille der er perfekt til hjerteformede og firkantede ansigtstyper. Materialet i stellet kommer i korrision-resistent metal, hvilket gør det næsten umuligt at ødelægger brillerne.

 

 

Gucci GG 2253

køb den rebelske Gucci solbrille som ung kvindeFind den rå og rebelske solbrille model her

Er det den lidt rå og rebelske style du vil have, så er denne model måske det rette valg. En enkel men samtidig lidt rå solbrille til hende der ønsker at være sporty og trendy.

 

 

Feminin GG 2712 brille

lækker gucci model i den feminine stilFind den lækre sorte solbrille ved Smartbuyglasses

Der findes en del lækre solbriller, men den velkendte oversized brille er dog en af de meget populære modeller blandt kvinder. Denne sorte Gucci brille er ingen undtagelse, for du får en solbrille der signaler kvindelig stil. Det er netop, hvad rigtig mange gerne vil signaler med deres look. En unik feminin stil i samme klasse som f.eks. de fede Tom Ford solbriller og lignende eksklusive designer brands.

 

 

Den cool solbrille

brug den seje solbrille som rebelsk kvindeDu finder den seje solbrille til ca. 1000 kr. her

Hvis du søger solbrille der giver det anderledes udtryk, hvilket kunne være business, sekretær eller måske det mere casual og frække look, så er denne model perfekt til at skabe dette. Du kan skabe rigtig mange forskellige looks med denne solbrille model, det afhænger såmænd bare af om du har det mere frække eller casual tøj på.

 

 

GG 3644 brillen

køb årets Gucci hit indenfor solbriller til kvinderDu finder den populære solbrille lige her

Hvis du ønsker en sikker vinder blandt solbriller, så er denne model en af de populære modeller blandt Gucci. Brillen der kommer med rektangulær brilleform og helt indfattet stel, og i kombination af shiny black og brune glas. Det skaber et dejligt kvindelig look som er hvad mange efterspørger.

 

 

Gucci 4250 modellen

Elegant Gucci solbrille til den feminine kvindeFind den feminine Gucci brille her

4250 modeller finder du i forskellige glas nuancer, som passer til det guldfarvet stel. Hvis du leder efter en solbrille i det lidt mere rå look, kan Gucci GG 4250 modellen til omkring 1700,- kr. i regulaær pris, være værd at tage et kig på. Kombinerer brillen med accessories som f.eks. The Rubz armbåndet der matcher den feminine og elegante stil ret godt.

 

 

Gucci 3637 model

GG 3637 kvinde solbrillen til den enkle eksklusive stilSe denne enkle men elegante solbrille her

Hvis du derimod leder efter en lidt anden stil indenfor det italienske brand, så overvej modellen her. Den kommer i den lidt mere rå stil med en eksklusiv snert af elegance og klasse. 3637 modellen kom frem i 2014 og kommer med helt indfattet stel og rektangulær brilleglas. Det er med til at fremhæve den lækre enkelthed i stilen. Du kan købe brillen for ca. 1651,- kr.

 

 

GG 3646 solbrille

lækker kvalitets solbrille fra GucciFind den unikke solbrille lige her

3646 solbrillen kommer i mange forskellige farver, og det helt indfattet stel er super elegant i de forskellige farver, som du kan vælge alt efter dit temperament. Det lækre Gucci mærke på siden giver brillen den dejlige duft af elegance over sig. Prisen på denne brille ligger på ca. 1200,- kr. hvilket må siges at være en helt fair pris.

 

 

1622 er en Klassisk model

Den klassiske Gucci brille til kvinderSe denne klassiske moderne model her

1622 er en cool solbrille fra Gucci. Brillen kommer i Blue White farve med det lækre dark grey gradient brilleglas. Solbrillen til omkring 800,- kr. er super populær både på grund af prisen, men absolut også fordi at brillen har rå oversize snit over sig med de høje glas. Find ud af hvordan solbriller passer til dit ansigt, for denne model passer logisk nok ikke til alle, men måske den passer lige til dig?

 

 

Den alsidige Gucci model

lækker solbrillen for kvinder til sommerenFind den alsidige solbrille her

Hvis du leder efter en elegant alsidig solbrille der faktisk passer til alt, så er denne model det helt rigtige valg. Det fede stel med brown glitter gold farve og brown shaded glas, gør solbrillerne super elegante til både hverdag og fest. Og til en pris på ca. 1300,- kr. så er Gucci solbriller til kvinder ikke specielt dyrere end Ray-Ban eller andre designer modeller indenfor solbriller.

 

 

GG0015s aviator model

køb en gucci aviator solbrille til unge kvinderFind den klassiske brille til 2329,- kr. her

En klassisk aviator solbrille kunne være denne brune model. En lækker og enkel solbrille der giver dig det feminine og rå look med sin pilot form. Farven på brillen er perfekt at kombinerer med stort set alt. Brillen i acetat er en af de mest populære modeller, hvor kollektionerne gennem årene selvfølgelig ændrer sig lidt i detaljerne. Formen er den unikke Gucci stil som du også finder i lignede designer brands, som f.eks. de elegante Bvlgari solbriller i den italienske stil.

 

 

Gucci briller i guld

Brug de chic Gucci solbriller i guldFind den unikke brille til 2505,- kr. her

Måske du søger det lidt filosofiske og ekstravagante udtryk, så kunne denne solbrille i guld farve måske være solbrillen for dig. En fed og ret unik brille til det fede udtryk der både kan bruges til afslappet og fint brug.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)