3 gode støvler til efteråret 2018 der giver dig det helt rette udtryk

Vi er gået efteråret i møde. Og hvis du endnu ikke har anskaffet dig nogle gode støvler for dette efterår, så kan du med fordel læse med her.

Støvler er de sidste par år eksploderet i popularitet. Og med det danske vejr kan man næsten ikke undvære et eller flere par i garderoben. Her er der især brug for vinterstøvler, men også støvler til andre anledninger, hvad enten det er de lange sorte støvler med hæl eller de smarte flade støvler.

Find inspiration til 3 forskellige modeller nedenfor, hvor vi har fundet nogle bud på gode støvler til efteråret 2018.

 

Bikerstøvle

køb den lækre bikerstøvle til efteråretEn støvle som stort set passer ind i alles garderober er den populære bikerstøvle, vel og mærke hvis du ønsker den lidt mere rå stil som er kendetegnet for modellen. En bikerstøvler er med til at give dit outfit kant og et moderne look.

Korte bikerstøvler ligesom smarte støvletter er skønne og kan nærmest bruges hele året rundt. Derfor er der altid en god grund til at købe et par til garderoben. Hvis du mangler inspiration til at finde et par lækre bikerstøvler, så finder du det nye store udvalg ved Boozt lige her.

 

Overknees støvle

brug de lange sorte støvler til efteråretEn anden støvle, som har fået comeback de senere år, er den lækre knæstøvle – også kaldet overknees støvlen. En overknee støvle varmer dine ben, samtidig med de ser super moderne ud på samme tid.

De lange støvler går over knæet, hvilket navnet antyder, og de er en sikker vinder til efterår- og vintersæson for kvinder der gerne vil vise det feminine snit. Disse støvler gør sig godt til jeans, strømpebukser, leggins og bare ben, og de har i sig selv et både feminint og råt udtryk.

 

Den praktiske støvle

hunter støvler kan bruges både til efterår og efterår

Hvis du er mere praktisk anlagt men samtidig gerne vil se stilfuld ud, så vil mærket Hunter gummistøvler være lige noget for dig. Hunter har bidraget til at revolutionere opfattelsen af gummistøvler og dens funktionalitet. Mærket tilbyder støvler og gummistøvler i mange forskellige farver og former, så der er noget for enhver smag og stil. Og samtidig sikrer de tørre fødder, når det danske klima byder på regn.

Så ønsker du dig en super trendy og funktionel gummistøvle, er Hunter det helt rigtige valg for dig. Tag et kig på de mange gummistøvler ved Boozt lige her, hvor du kan finde alle de gode støvler for efteråret.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)