God stil til studiestart? Brug disse tips som inspiration

Du har taget et vigtigt skridt på vejen mod et succesrigt karriereliv ved at tage et aktivt valg om at starte på et gymnasium eller på en videregående uddannelse. Det er altid hårdt at starte på en ny uddannelse, da man skal forholde sig til en masse nye fag og mennesker, men det bliver som regel lettere med tiden.

Alle unge mennesker har sommerfugle i maven, når de skal starte på et nyt studie, hvorfor der ikke er noget underligt ved, at du er en smule nervøs. Vil du gerne gøre et godt indtryk på dine nye studiekammerater og undervisere, så bør du bl.a. tænke over din påklædning. Læs denne guide om god stil til studiestart og bliv meget klogere på påklædning og signaler.

Hold fast i din egen tøjstil

At du gerne vil passe ind i din nye studieklasse er ikke ensbetydende med, at du skal have den samme tøjstil som dine medstuderende. Skal din studietid blive så god og mindeværdig som overhovedet muligt, så er det alfa omega, at du tør at være dig selv og holde fast i din egen personlige stil, herunder din tøjstil.

Forventer du, at alle andre møder op i jakkesæt, men føler du mest for at tage joggingtøj på, så skal du give dig selv lov til det. I vores samfund bliver man sjældent set ned på, hvis man skiller sig ud fra mængden – nærmest tværtimod.

Pænt og præsentabelt tøj

I princippet bestemmer du selv, hvilket tøj du tager på, når du skal til forelæsning eller mødes med din studiegruppe. Du skal blot være opmærksom på, at du sender forskellige signaler med din påklædning, og her gælder det naturligvis om at sende de rigtige signaler.

Vil du gerne signalere, at du er seriøs og ambitiøs, så gælder det for dig om at finde noget pænt og præsentabelt tøj frem fra skabet. For pigernes vedkommende vil det være oplagt at sammensætte et feminint outfit bestående af en pæn nederdel og en matchende bluse, mens drenge med fordel kan stryge en skjorte og finde et par pæne jeans frem.

Sæt prikken over i’et med flotte smykker

Er du typen, som altid gør tingene fuldt ud og aldrig går på kompromis med noget, så bør du sætte prikken over i’et med nogle flotte smykker. Du kan dekorere dine håndled med dit yndlingsur og dine yndlingsarmbånd, mens din øvre del af kroppen kan dekoreres med halskæder og øreringe. Trænger din smykkesamling til at blive opgraderet, så besøg www.vibholm.dk og gør en god handel på smykker.

Husk rygsækken

Ny skoletaske til gymnasium? Du behøver ikke at købe en ny rygsæk hver gang, du skal starte på et nyt studie, men er din gamle rygsæk slidt og outdated, så bør du få den udskiftet inden studiestart. Ifølge danske studerende skal en god rygsæk være både moderne, rummelig, rengøringsvenlig og praktisk. Er du enig?

Der er rigtig mange dygtige producenter af rygsække til børn og unge, heriblandt Herschel. Herschel har siden opstarten i 2009 produceret mange kvalitetsrygsække. Ønsker du dig en ny rygsæk, og vægter du kvalitet over pris, så klik her og find den perfekte rygsæk.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)