Gillian Jones penselsæt? Det lækre og billige udvalg lige her

Hvis du er på udkig efter et lækkert, kvalitet og billigt penselsæt i din makeup taske, så overvej om det kendte brand Gillian Jones penselsæt ikke er nøjagtig det køb, som du leder efter.

Her ser du en samling af de forskellige makeupsæt, der alle er i forskellige størrelser og til forskellig formål.

Hvis du søger anmeldelser af produkterne, så faldt jeg over dette fra woman.dk:

Jeg har rigtig mange pensler.

Har et penselsæt fra Gillian Jones hvor der er 15 forskellige pensler i – så der er lidt af hvert i. Derudover har jeg en del fra Nilens Jord – både det store med blåt skaft og de små guld.

Synes både at Gillian Jones-penslerne og Nilens Jord-penslerne er super kvalitet, dog er Nilens Jord bare en lille tand lækrere synes jeg Ingen af de to mærker taber hårene, og har ikke sådan nogle stride, falske hår.

 

Gillian Jones Smokey Eye Penselsæt

du kan opnå lækre smokey eyes med cimi sættet

Dette lækre smokey eye sæt har 4 super dejlige kvalitets pensler i det sorte etui. Penslerne er lavet i 100 % natur hår og som du kan se på billedet, er lavet i et smart trendy design, og et lækkert sæt til at bruge på de naturlige lange øjenvipper til at skabe det smukke look.

 

CIMI Gillian Jones 6 stk penselsæt

lilla penselsæt fra CIMI til det lækre look

Dette lilla 6 stk penselsæt inkluderer en lækker beauty taske med penselsæt. Prisen for disse udsøgte pensler er 179,- kr. og kan være det perfekte sæt til rejsetasken eller håndtasken.

 

CIMI Gillian Jones 4 stk Nude Eyes

nude eye sættet fra Cimi skaber det enestående look

4 stk Nude Eyes penselsæt er specielt fremstillet til dig, der gerne vil opnå det perfekte nude eyes makeup. Kvaliteten i penslerne i farven cream er 100 % natur hår, og er super dejlige bløde. Prisen ligger på 179,- kr. for den lækre sæt af 4.

 

CIMI Gillian Jones penselsæt 12 stk

mange pensler kan skabe det variende makeup look

For 269,- kroner får du dette 12 sæts CIMI penselsæt inklusiv et gratis bæltetaske og læderimiteret etui. Penslerne er i ægte hår og helt ligesom alle andre produkter af samme mærke, garant for deres velkendte kvalitet. Et lækkert og billigt Gillian Jones sæt hvor tasken giver den gode opbevaring som alternativ til en makeup akryl opbevaringsboks.

 

Tips til brugen af makeup pensler

Hvis du skal bruge et par tips til brugen af penslerne fra CIMI, så er en af de mest almindelige ting ved brugen, at jo tættere din pensel kommer, jo mere farve bliver der efterladt på huden logisk nok.

  • Tonings pensel bruges til at lave de sexet smokey eyes, og alternativet til denne kunne være at bruge en skråpensel.
  • Applikator pensel bruger du til at lægge farve på dine øjenlåg, ved at påføre øjenskyggen i cirkelbevægelser. Omkring globelinjen bruger du den rene side at duppe formen.
  • Til dine bryn bruger du den skrå pensel men er også din ven til den sorte øjenskygge som eyeliner.
  • Til let øjenskygge over hele låget, er det godt at bruge den brede øjenskygge pensel. Det gode råd er at duppe den på håndryggen inden påføring, for så undgår du at penslen drypper.
  • Til præcision påføring af øjenskygge er den korte makeup pensel din gode ved, som f.eks. ved de intense smokey eyes.
  • Rengøring af dine pensler som jo skal gøres, kan du købe noget makeup pensel rens eller bruge olie og opvaskemiddel.

Se videoen nedenfor om hvordan du kan lægge et dramatisk eyeliner look, hvilket du kan opnå med Gillian Jones produkterne:

 

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)