Gillian Jones makeup kasse til den gode sortering og organisering

Du ved sikkert det meste om makeup kasser, men der er jo en del forskellige slags at vælge imellem, og da du sikkert er indehaver af en del forskellige slags mascara, så er det især en nødvendighed, men hvilket en er den rigtige for dig?

At holde styr på sit makeup kan være svært, for det kræver både organisering i hovedet og materiale, men en boks, kasse i akryl eller lignede. Et rigtig godt bud på en beautyboks kunne være denne Gillian Jones makeup kasse med et smukt GJ logo på også. En lækker og stor bokse i den klassiske gamle stil med udtrækshylder og skuffer, hvor du kan holde en god organisering og samtidig pakke kassen væk, hvis du ikke vil have den stående fremme.

Hvis du skal på weekend, ferie eller overnatning ved kæreste eller veninde, kan denne kasse samtidig være den praktiske opbevaringskasse at tage med, så du har alt det vigtige i form af læbestift, rouge, makeup, pensler og andet lige ved hånden.

 

praktisk makeup kasse til kvinder

 

Kassen åbnes fra oven, og som du kan se på billedet, er der 4 skuffer og et stort rum indvendigt. De 4 praktiske skuffer åbnes op til begge sider, og derved skaber den perfekte organisering af dit makeup.

Boksmålene er 26 x 21 x 25.5 cm og er særdeles rummelig, holdbar og let at transporter hvis man skal på farten med alt sit grej.

Gillian Jones beauty box med GJ logoprint. Åbning øverst. Stort rum indvendigt med 4 skuffer der kan trækkes til hver sin side. Boxen måler 26 x 21 x 25,5 cm. (L x H x D).

Hvis du mener kassen er for bombastisk, og du bare leder efter noget makeup opbevaring, så kan du finde inspiration her på siden, men du kan også se denne video som viser en dejlig produkt beskrivelse af både makeup og opbevaring af kosmetikken i en lækker kasse til din makeup.

Gem

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)