Ghd glattejern guide – Alt om hvad, hvorfor & hvilket GHD styler er bedst

Hvilket GHD glattejern er bedst, og hvorfor købe en ny styler/glattejern til den høje pris og kvalitet som er forbundet med det engelske produkt? Hvor ikke købe et billigere Babyliss glattejern som også glatter dit hår?

Stort set alle kvinder har brug for et glattejern, og man kan vende det om og sige, hvorfor hvorfor nøjes med de billige glattejern, som jo ret ofte også kan ødelægge ens hår. Hvorfor ikke give håret den gode beskyttelse og smukke hår med den større investering.

Du finder rigtig mange forskellige modeller og brands som HH Simonsen, Babyliss, Braun, Revlon men GHD er dog det brand der ligger i toppen. Derfor har vi lavet denne guide eller test om hvorfor, hvordan du glatter dit hår rigtigt, hvor og hvilket ghd glattejern der er det bedste for dig.

De 4 forskellige GHD stylers i hver generation

GHV VI

1 generation

køb en ghd classic iv styler

Pris: 911,- kr.

GHV V

2 generation

brug det gode kvalitets ghd iv styler

Pris: 989,- kr.

Eclipse

3 generation

Hvor varmt kan ghd glattejern blive?

pris: 1479,- kr.

GHV V

4 generation

Hvad kan ghd glattejern?

Pris: 1518,- kr.

 

Hvorfor ghd glattejern?

Hvem forhandler ghd glattejern? Helt konkret skal du vælge at bruge de væsentlig flere penge på at købe et kvalitets produkt som GHD, fordi ligesom mange stylister, frisører og andre, så kan du også derhjemme opnå at få et hår der bliver skånet mest muligt ved brug af et glattejern i den høje kvalitet, for kvalitet koster ofte flere penge.

Udover at du skåner dit hår mange gange mere med et kvalitets produkt som dette brand, så får du også mange andre lækre detaljer med. Opvarmningen i GHD tager kun omkring 20 sekunder, hvilket du ikke kan opnå ved en 200 kroners produkt, og ofte skal du bruge et glattejern på de tidspunkter af døgnet, hvor du skal hurtig ud af døren.

At skåne dit hår med en god opvarmning betyder, at glattejernet skal holde en konstant varme under hele glatningen. Igen en ting, som du kun opnår ved de dyrere glattejern i forhold til de billige, og det er endnu et godt argument for at bruge flere penge på et godt produkt.

Når du prøver en GHD styler, der også kan bruges som krøllejern, så vil du forstå forskellen imellem et godt kvalitets produkt og et almindelig billigt glattejern hvis du ejer sådan et lige nu. GHD laver ikke hakker i håret ved glatning, for varmepladerne er udstyret med en vippe funktion. Du vil heller ikke opleve en irriterende ledning, for ved dette mærke, kører ledningen med rundt ved glatningen i forhold til andre billigere modeller, hvor ledningen vil begynde og sno, og i sidste ende gå i stykker.

 

GHD og den konstante temperatur?

GHD har brugt tid og penge på at forske i den optimale temperatur for at glatte håret optimalt. Her ligger temperaturen på 185 grader, hvad end du har det store eller tynde hår. Højere grader vil beskadige håret og lavere vil udtørre håret fordi du skal køre over flere gange. GHD påviste brugen af forkert varme ved at sammeligne deres flagskib Platinum 4 generations glattejernet med et andet brand på 220 grader, og her mindskede GHD styleren ødelæggelse af håret med 50%.

Du får selvfølgelig ikke muligheden for at justerer varmen mellem 120 og 220 grader, men så slipper du også for at beskadige og udtørre håret. For de andre producenter har ofte kun varmeindstillinger på deres produkter, fordi kunderne ønsker det og måske ikke er oplyste om den korrekte temperatur for at glatte.

 

Styler eller glattejern?

Hvis du er forvirret over brugen af betegnelserne styler og glattejern, så er det en og samme ting. Alle producenter på nær GHD kalder deres produkter for glattejern(for den totale forvirring, så bruges der også betegnelsen fladjern) men GHD kalder konsekvens deres glattejern for Styler, fordi de ofte også kan bruges som krøllejern.

 

Ghd glattejern hvad skal man vælge?

brug det bedste ghd glattejern til dit hår

Der findes forskellige typer, størrelser og modeller indenfor GHD stylers, hvor du kan finde de 4 ”standard” jern som  også kommer i en optimeret guld version, ligesom du finder forskellige mange forskellige special editions modeller i pink, hvid, blå og med en pris der varierer fra 900 kr. til 2000 kr.

 

GHD glattejern generationer

Forskellige i type finder du i de 4 forskellige generationer der findes, som er IV, V, Eclipse og Platinum.

  • GHD IV – 1 generation: Dette glattejern kom på markedet tilbage i 2007, og som det ældste glattejern, så kan du faktisk finde det til en god billig pris, som også ofte findes på gode tilbud ved forskellige forhandlere som Føtex, Matas, Elgiganten, Bilka og diverse online forhandlere.
  • GHD V – 2 generation: Efterfølgeren til VI er en bedre model, for den er selvfølgelig optimeret og videreudviklet fra sin forgænger. Det betyder at du får bedre varmeplader både til den gode glatning og også til beskyttelse af håret. Denne model kan du også finde i et stort udvalg af special editions hvor det ofte er farven på glattejernet der er største forskel.
  • GHD Eclipse – 3 generation: Eclipse blev en revolution fra de forrige modeller da den kom frem, for styleren kommer med Tri-Zone teknologi, som giver den forbedret varme i form af en konstant temperatur. Alt i alt et meget bedre glattejern end både 1 og 2 generation, men også væsentlig dyrere men da det er afløst af Platinum, så finder du ikke Eclipse forhandlet ret mange steder mere.
  • GHD Platinum – 4 generation: Sidste nye model er Platinum som også er flagskibet mellem de forskellige generationer. Platinum er bygget på Eclipse modellen men bare gjort så mange gange bedre både med beskyttelse, glatning og brugeroplevelse.

 

GHD Stylers størrelser

Du finder 4 forskellige generationer/modeller der også kommer i forskellige størrelser. Du finder nemlig GHD glattejern i 3 forskellige størrelser – mini, classic og max.

  • Mini: Denne størrelse glattejern er god til fint og kort hår, fladjernet kommer med med tynde plader, så du kan komme helt i dybden.
  • Classic: Størrelsen der er standard og som kan bruges til alle hårtyper og såmænd også til at skabe smukke krøller.
  • Max: Den store størrelse kommer med 4 cm. brede plader, som er god at bruge til det lange eller kraftige hår.

 

GHD Gold version?

For at gøre det lidt mere forvirrende med forskellige typer, størrelser og modeller, så finder du også GHD IV serien i en guld version. Forskellen er primært belægningen, som får glattejernet til at glide bedre igennem håret. Grunden til dette ifølge flere professionelle brugere er, at pladerne fordeler varmen bedre og derfor får du følelsen af, at Gold versionen giver en højere temperatur.

Det giver både en bedre glatning, en endnu bedre reducering at varmeskade og det bliver hurtigere at glatte håret. Pris forskellen er meget begrænset, så hvis du vil købe en GHD IV styler så køb Gold versionen.

 

Special editions

Du finder 3 størrelser og 4 forskellige generationer af modellerne fra GHD, men der bliver dog ofte også sendt special editions udgaver på markedet. Som regel kommer de kun med specielle farver men et par af dem kommer også med ekstra tilbehør. Der er intet unikt ved disse modeller, udover at du kan få et ret unikt glattejern i den cool farve, som skifter hvert år i til hver sin limited edition.

 

Hvor køber og hvad koster ghd glattejern?

Hvis du er tvivl om hvor du kan købe ghd glattejern til den billige pris, så er USA, Tyskland eller England  som absolut er en af de billigste steder. Det at købe i udlandet som fra GHD hjemlandet, kan være told, garanti, returnering og så vores forskellige standard i f.eks. strøm. Du får nemlig med engelsk stik, men heldigvis kommer de fleste GHD produkter med omformer, så det danske stik sidder udenpå.

Du kan også købe brugte modeller på DBA eller simpelthen købe dit GHD glattejern ved en af de billigste forhandlere online, som er Lookfantastic.dk der stationeret i England også.

Den danske pris på de 4 modellerne ser sådan ud:

GHD VI

1 generation

køb en ghd classic iv styler

Pris: 911,- kr.

GHD V

2 generation

brug det gode kvalitets ghd iv styler

Pris: 989,- kr.

Eclipse

3 generation

Hvor varmt kan ghd glattejern blive?

pris: 1479,- kr.

Platinum

4 generation

Hvad kan ghd glattejern?

Pris: 1518,- kr.

 

Hvilken GHD styler er den bedste?

Hvis du vil have det absolut bedste GHD glattejern, så er det selvfølgelig den nyeste Platinum.

Med Platinum får du både den nyeste teknik til den optimale glatning og samtidig bedste beskyttelse mod varmeskader, som forekommer ved brug af el apparater som bølgejern, hårtørrer og selvfølgelig glattejern.

Absolut en af de bedste glattejern på markedet men sjældent kåret som bedst i test, for det er samtidig også en af de dyreste modeller. Den høje pris og værdien er noget som du skal gøre op med dig selv, for de tre andre typer er rigtig gode glattejern også.

 

Hvordan bruger man ghd glattejern?   

Hvordan bruges ghd glattejern? Det gør du helt ligesom med andre glattejern. Vask håret og sørg for den gode tørring. Brug varmebeskyttelse og del håret op i 4 sektioner for glatningen, så du får klaret hele håret. Se denne video med step to step instruktion:

 

 

Hvordan laver du krøller med et ghd glattejern?  

Hvordan laver du krøller med et GHD glattejern, som jo er en ting du kan skabe med de gode kvalitets stylers. Se denne video fra den kendte blogger Ilirida der viser hvordan du skaber store krøller med en Platinum styler.

 

 

GHD Styler test

Her kan du se de forskellige modeller til sammenligning, så du kan finde det helt rigtige glattejern der passer til dit hår og forbrug.

 

GHD Classic IV Styler

det rette styler glattejern fra GHD er det bedste på markedetBedste pris: 949,- kr.

Forhandler: Coolshop

Det klassiske IV Styler fladjern fra GHD jernet der kan give dig både volume, sommerwaves og krøller, og nok også et af de bedste jern for dit hår.

Dette gode jern reducerer statisk elektricitet ved hjælp af at det afgiver negative ioner, og giver dig et lækkert skinnede hår.

Glattejernet har den lækre funktion at det både kan glatte og style krøller, og forbedrer stylingen ved hjælp af keramiske varmeplader.

De lækre funktioner i glattejernet dækker over forbedret sikkerhed ved hjælp af sleep mode, som både kan aktiverer og slukke dit styling jern hvis ikke i brug indenfor en halv time.

En anden god funktion er at jernet kan tilpasse sig strømspænding i en stikkontakt, så du kan bruge dette lækre jern over det meste af verdenen.

Super hurtigt glattejern der kan opnå maks. temperatur på meget hurtig tid, så du kan style dit hår hurtigt om morgenen, hvor du sikkert har travlt med at komme ud af døren.

 

 

GHD Gold V Styler Classic

det klassiske glattejern bare med nano belægningBedste pris: 949,- kr.

Forhandler: Coolshop

Gold klassisk styler jernet er den nye version af det klassisk glattejern fra GHD som er i det strømlinet design.

Dette jern er perfekt til at glatte din hår og med vippepladerne kan du også lave krøller.

Det nye i den opdateret version er de forbedret varmeplader, der kommer med nano silver belægning, som ikke bare giver dig en sikrer glatning af håret, men også sørger for at jernet glider lettere igennem håret.

Du får også med dette kvalitets glattejern nogle lækre detaljer som f.eks. sikring indenfor 30 minutter med selvslukker og du kan bruge det overalt i verden ved hjælp af spændingomformer.

Hvis du vil have et kvalitets jern til dit hår, som giver dig det gode glatning af håret, så skulle du overveje at bruge de ekstra kroner på et kvalitets glattejern som det her, end købe de billige til 200 kr. for du opnår så meget bedre beskyttelse af dit hår, og selvfølgelig også en meget bedre styling.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)