Gestuz Læderjakke – HER er den helt rigtige i 2018 (til dig)

Overvejer du en ny Gestuz læderjakke til at skabe den nye stil som moderne kvinde? Gestuz blev grundlagt tilbage i 2008, så det er et forholdsvis nyt dansk brand, der er ejet af Sanne Sehested Nielsen og Lene Boesen. Ifølge Gestuz selv er de et kvalitetsbevidste mærke, der ikke er specielt billigt, men derimod et brand der er garanteret top kvalitet i design og materialer.

En læderjakke kan bruges både om vinteren og sommeren i 2018. Skind- eller læderjakke er tidløs hele året rundt og år for år. Det er årsagen til at jakken typen er populær både blandt mænd og damer. Du finder mange forskellige modeller og mærker, men du går aldrig helt galt med en Gestuz skindjakke. Disse fede styles finder du nogle forskellige lækre modeller af lige her.

 

Gestuz Tilla

Køb en billig imiteret læderjakke

Hvis du er på udkig efter den eksklusive læderjakke der ikke egner sig som vinterjakke men primært forår & sommer, er Tilla læderjakken måske det rigtig valg. Jakken kommer i 100% polyester satin og 100% lammeskind. Jakken er helforet og kommer med skrålommer og lynlåse i den rå stil.

 

 

Gestuz Keiko jakke

Køb lange sorte Gestuz skindjakke

Hvis du søger den klassiske sorte læderjakke der er længere end den korte bikerjakke, er Gestuz Keiko læderjakken måske lige sagen. Jakken kommer i 100% lammet læder, aftagelig bælte i bunden af jakke og lynlås detaljer. Jakken er perfekt med et par klassiske denim jeans eller hvis det skal totalt råt, et par af de lækre Gestuz skind og læderbukser.

 

 

Gestuz Mola jakke

Køb en eksklusiv Gestuz jakke i ruskind

Denne Mola jakke kommer i 100% ruskind og i et moderne design med kant. En eksklusiv jakke der er i en højere kvalitet end imiteret læderjakker du finder i brands som Only, Vero Moda, Zara og lignede. Men design og looket i ruskind kan dog minde om modeller i de pågældende brands. En flot forårsjakke eller til sommeren der giver dig det rå look med den asymmetriske lynlås og quiltede detaljer.

 

 

Sort Electra læderjakke

find en Gestuz jakke forhandler

Klassisk sort læderjakke i det rå look. Bikerjakken giver dig det selvstændige og overskudagtige udtryk, hvor modellen er blevet verdenskendt ved at mange stjerner som f.eks. Pink har udtrykt deres rå stil i modellen.

 

 

Gestuz Noelle ruskindsjakke

Køb en Gestuz skindjakke på udsalg

En anden unik jakke fra Gestuz i 100% ruskind, er denne Noelle jakke. Jakken i den unikke farve kommer med spidskrave og knaplukning. Da det er 100% ruskind må jakken ikke renses eller vaskes hverken i hånd eller maskine. En sart jakke i den eksklusive stil der er velegnet til arbejde, skole eller det finere brug.

 

 

Sort Vatan læderjakke

Flot Gestuz læderjakke med pels

En anderledes men elegant jakke i 100% lammeskind. Jakken kommer med inderfoer og krave i imiteret pels der er med til at give det elegante og smukke design. Perfekt som overtøj til festen, byturen eller måske bare til arbejdet. Jakken må ikke vaskes i hånden, maskine og må ikke renses.

 

 

Varm Gestuz Olia jakke

Køb en varm dame læderjakke fra GestuzFind jakken til 8.999,- kr. her

Hvis du søger varme og unikke skindjakke fra Gestuz, er denne rå og feminine Olia model måske svaret? Du får en varm jakke der kommer med synligt for og foret krave. Et flot feminin look med paspolerede forlommer og det synlige for.

 

 

Gestuz foret læderjakke

Brug Lille som en Gestuz vinterjakkeFind jakken til 4.199,- kr. her

En varmere læderjakke i oversize model. Jakken kommer i 100% lammeskind og med imiteret pels-foring i 100% polyester. Du får en bred krave og faldende skuldersøm til det store og afslappet look.

 

 

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)