Gestuz læderbukser (& skindbukser) – Fede styles til dig i 2018

Gestuz læderbukser er og forbliver fede. Og heldigvis kan de bruges stort set hele året rundt. Du kan nemlig bruge læderbukser i enhver situation og til ethvert look.

Er du til et rocket look, kan du sætte et par fede læderbukser sammen med f.eks. en Gestuz læderjakke. Er du til det mere stilede og klassiske look, kan du sætte bukserne sammen med en enkel, flot blondetop, bluse eller en af de lækre dame skjorter. Skal du til fest, arbejde eller i skole, er læderbukser det sikre valg. Der er tonsvis af muligheder, da stort set alt hvad du sætter sammen med skind- og læderbukser, ser knald godt ud!

Gestuz er et dansk firma. Ejet af Sanne Sehested Nielsen og Lene Boesen, der grundlagde brandet i 2007. På trods af, at Gestuz er et forholdsvis nyt firma, viser det gang på gang at du virkelig får noget for pengene. Og en ting er sikkert; Du går aldrig galt i byen med et par smarte Gestuz skindbukser.

 

Abbie Pants S018

Find gestuz skindbukser udsalg

Gestuz Abbie skindbukser er et par elegant bukser, der virker til at have fundet inspiration i ridebukser fra “gamle dage”. Elegante bukser der kommer med et snert af feminim klasse, og som kan stå sig godt til en lækker striktrøje, lang cardigan, blazer eller den casual t-shirt til et mere rå look.

 

 

Beth læderbukser

gestuz skindbukser arin & beth

Hvis du er til skindbukser i den sorte farve, er Gestuz Beth Pants Ma17 modellen måske lige dig. Kan give dig både det afslappet feminine look, som du kan skabeet virkelig rå look. Buksen kan styles med en elegant skjorte eller en Rosemunde top, for at få et mere afslappet look. Denne buks er 100% læder med stretch.

 

 

Spodnie Alou skindbukser

De rå og feminine Alou læderbukser omtales ofte også som Gestuz skind leggings. Et par stramme bukser der viser formerne, og samtidig giver dig look af overskud og selvstændighed som moderne og modebevidst kvinde. Bukserne kommer i den dyrere ende, men vil tage sig godt ud, hvis du kan bære et par stramme dame skindbukser.

 

 

Silt Green Abbie bukser

gestuz arin leather pants ligner Abbey modellen

Abbey læderbukserne i den grønne model i 100% lammet læder. Bukserne kommer med en løs pasform og egner sig til både det festlige, afslappet som til lækre bukser til arbejdsdagen. Perfekt med et par flotte støvletter og en stilfuld blazer eller jakke.

 

 

Gestuz Vitta bukser

Er du på udkig efter et par skindbukser i den høje kvalitet, som samtidig giver en snert af de rå bikerlook? Så er disse sorte Vittia Ms18 bukser i 100% lammet læder, måske bukserne der giver dig overskud og stil.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)