Gestuz kjoler 2018 – 7 flotte kjoler hvis du ønsker elegant & trendy design

Hvis du søger elegant design i stil og materiale, bør du se disse Gestuz kjoler. Vi har fundet et lille udvalg af forskellige kjoler i designer brandet Gestuz. Det danske brand der laver top kvalitet med deres Gestuz læderjakker og andre styles, har selvfølgelig også den varieret kollektion af kjoler til kvinder der ønsker kvalitet i tidløs stil.

 

Gestuz Lou kjole

Køb den lange grønne Gestuz kjoleFind kjolen til 1.299,- kr. ved Boozt

Denne Gestuz Lou kjole er en elegant og feminin kjole der kommer både i rød og grøn leopard nuance. Kjolen kommer i en god pasform og kan bruges både til hverdag og aftenbrug med de rette sko.

 

 

Gestuz Elsie Wrap kjole

Køb den lange afslappet Gestuz hverdagskjoleFind kjolen til 1.299,- kr. her

En anden sporty model med det feminine islæt er denne Gestuz slå-om kjole med prikker. Du finder kjolen i både pink orange dot eller white navy dot farver. En kjole der er velegnet til kvinder med kurver og som ønsker stilen.

 

 

Gestuz Kalina Flounce nederdel

Køb den farverige Gestuz nederdel til forår/sommer

Find nederdel til 999,- kr. her

Nederdel i 100% recycledpolyester. Økologisk Gestuz nederdel i det farverige og pompøse udtryk som du finder i det latinske temperament. Perfekt til den varmere årstid hvor livet skal nydes udendørs. Kombinerer med en let top, et par flotte Bvlgari solbriller og et par feminine sandaler.

 

 

Geztuz Orangina slå-om kjole

Brug den lette Gestuz wrap dressFind kjolen til 1624,- kr. her

Gestuz Orangina warp dress er en dejlig sommerkjole i orange blomster print. Ydermateriale er i 100% silke og for i 100% viskose. Kjolen kommer med trompet ærmer og v-hals som giver det afslappet men også elegante og feminine udtryk.

 

 

Gestuz Harper kjole

Køb den lette Gestuz sommekjoleFind kjolen til 799,- kr. her

Et godt alternativ til en sød Gestuz transparant kjole kan være denne dejlige sommerkjole. En tidløs og stilren kjole til hverdag, aftenbrug og selvfølgelig sommerferien.

 

 

Gestuz Hallie kjole

Brug den elegante tidløse kjole fra GestuzFind kjolen til 899,- kr. her

En elegant figursyet slå-om kjole i det danske designer brand der blev skabt i Silkeborg. Kjolen kommer i en god pasform og giver dig et trendy og moderne udtryk i den elegante stil. Perfekt at kombinerer med et par flotte pumps, sandaler eller sko med hæle.

 

 

Gestuz Mesina kjole

Find den elegante kjole til hverdagenFind kjolen til 999, kr. her

En enkel men elegant ærmeløs kjole i flot mørkgrøn nuance. Dejlig kjole til den varme årstid gennem forår og sommer, hvor du kan bruge den til afslappet eller fint brug.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Reply

Sending