Et par gaveidéer til ham og hende der kunne overraske glædeligt

Det kan ind imellem være svært at blive ved med at finde på gode gaveidéer til ham eller hende. Ofte kniber det med at komme på en masse ønsker – og når det så kommer til stykket, køber vi selv det, vi mangler. Derfor kan det være en god idé at alliere sig med nogle gode modebrands, hvor man ved, at vedkommende, der skal have gaven, selv ville shoppe. En personlig gave kan sagtens være noget materielt, hvor tanken bag er, at det skal passe til modtagerens personlighed og stil.

Gode modebrands kendetegnes ofte af god kvalitet og stærkt design, og netop denne stilrenhed kan du forære til den, der skal have en gave. Det kan være som en understregning af personens egen stil, eller en god idé til hvad, der kunne se godt ud. Læs med og bliv inspireret til de næste gavekøb – du finder både gaveidéer til ham og hende.

Danske smykketraditioner

Langt de fleste kvinder har en svaghed for smykker, så her der altid en god mulighed for finde en gave, der med sikkerhed falder i god jord. Smykker selvfølgelig ikke bare smykker, her gælder det om at finde et brand, der matcher stilen og personligheden. Den danske smykkedesigner Julie Sandlau er ekspert i at skabe kollektioner der appellerer til mange forskellige kvinder. Fælles for alle smykkerne er Julies egen passion for simple, tidløse og elegante silhuetter, som gennemstrømmer hver kollektion. Udtrykket er feminin skønhed, som karakteriseres ved gedigent håndværk med brugen af kvalitetsmaterialer. Inspirationen henter hun i kulturelle trends og naturelementer, som fortolkes gennem en minimalistisk linse. Forærer du en kvinde et Julie Sandlau smykke, forærer du med andre ord et smukt stykke skandinavisk designtradition, som både er elegant, klassisk og sofistikeret på én og samme tid. Du finder smykkerne her på www.juliesandlau.com/da.

God stil uden slinger i valsen

Er du på udkig efter en gave til manden, der sætter pris på lækre mærker, hvor design og kvalitet er i højsædet? Hos careofcarl.dk finder du et stort udvalg af tidløse modeller fra kende modebrands, som holder stilen og trenden i mere end én sæson.

Careofcarl.dk er en svensk modeportal, hvis udvalg rummer alt fra velkendte internationale varemærke til specialiserede nordiske designere. Betydningen af navnet Care of Carl er dybt forankret i forretningsidéen og -værdierne, som går på at tage hånd om kunderne og yde personlig og kvalificeret service hver gang. Det handler samtidig om den nøje udvælgelse af sortimentet, der altid bygger på kvalitet, holdbarhed og design. Det er netop de kvaliteter, du kan forære væk, når du bestiller gaven hos www.careofcarl.dk.

Sortimentet rummer alt fra tøj og sko til bælter, huer, handsker og diverse lædertasker og meget mere. Fælles for produkterne er den stilrene linje uden for meget slinger i valsen. Careofcarl.dk henvender sig til den stilbevidste mand, som ikke går på kompromis med hans udseende.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)