G-star jeans? Find dit nye par her

Jeg tør godt sige, at vi ALLE kender situationen hvor man bare står og kigger ind i skabet, og bare ikke kan finde ud af hvad man skal tage på. Det ender altid med, at vi tager vores yndlings og måske G-Star jeans på, for har jeg ikke ret i, at vi alle har sådan et par?

Vi kvinder elsker bare vores lækre jeans, og der vil altid være et par vi elsker mere end alle de andre. Jeans kan gå til alt, da du kan style dem med stort set alt og kan bruge dem til alle situationer, om det er festen eller arbejdet er helt ligegyldigt. De fås også i mange forskellige stilarter- de helt stramme og de mere “flippede”.

Står du og mangler dine nye yndlings jeans, eller bare et par nye til garderoben, så er min anbefaling, at du skal vælge et par lækre G-star jeans.

 

G-star hvad er det?

Mærket hedder faktisk “G-star Raw“. Det er et tøjmærke fra Holland, der primært er kendt for at lave bukser og bluser, men laver også andre ting, som eks. jakker og hættetrøjer. Mærket er verdenskendt og det blev grundlagt i 1889. De specielle kollektioner bliver designet af Mike Newson som i øvrigt kommer fra Australien, og nogle af de fede modeller er hvad du kan se lige her.

 

Slim fit g-star jeans

mega fede og helt stramme g-star bukser med lav talje

Hvis du er til super skinny jeans, er disse lige noget for dig. De er lavtaljet og har en super pasform. De vil være flotte til en hver anledning.

 

Sorte slim fit jeans

rockede, rå og stilede bukser fra g-star

Lækre sorte jeans med et råt look. De har super fede detaljer og passer til de flestes stil. Disse er et must have! Du kan kombinerer disse fede bukser med stort set alt, hvilket både kan være hverdags brug, og det mere fest præget. Samtidig kan du skabe både den sexet, afslappet, stilfulde og retro stil alt afhængig af hvilket signal du vil sende som kvinde.

 

Blå Boyfriend jeans

moderne boyfriend bukser til piger i blå

Er du med på moden? Disse flotte bukser, er de meget moderne “boyfriend jeans”. Du får en fedt look med disse. Style dem enten med en lækker striktrøje eller en sød top.

 

Stramme grå G-star jeans

Flotte grå g-star jeans til alle kvinder

Mangler du nogle nye jeans til hverdagen? Disse bukser er perfekt til skolen eller arbejdet og vil være flotte til et par fede sko der både kan være hverdags og mere stilet agtige.

 

Blå G-star jeans

smarte lige jeans med lidt 70'er 80'er stil

Er din stil lidt retro? Bukserne her er helt perfekte, da de er en blanding af overstående bukser og retro stil. De vil være flotte til et par lange støvler, hvor det store udvalg af fede vinterstøvler heldigvis også er noget du kan finde her på Le-reve.