Fransa tøj – Inspiration til lækre styles i brandet

Kender du til den følelse med, at de gamle slidte jeans, bluserne der er brugt alt for mange gange og sommerkjolerne måske er nogle sæsoner gamle? Garderoben skal opdateres og fornyes fra tid til anden. Det er trods alt noget, de fleste af os tænker fra tid til anden.

Fransa tøj kan måske være det brand du skal kigge på. For her finder du både det sexet, afslappet, elegante, casual, stilfulde og endda billige modetøj i lækre styles til både sommer og vinter.

Vi har samlet lidt inspiration til forskellige styles i Fransa modetøj. Det kan give dig ideer til hvad kjole, nederdel, bukser, basis tøj og andet, som måske er lige præcis det rigtige til dig.

 

Fransa Oscampas bluse

find en forhandler af fransa tøjFind blusen på tilbud til 140,- kr. her

En flot bluse der udover den røde farve, også kommer i grøn, blå og antique hvid nuancer hvis ikke den rødlige er dig. Perfekt bluse til både hverdag og aftenbrug sammen med et par elegante mørke bukser eller de mere afslappet bukser.

 

 

Hvide bomulds bukser

køb et par flotte Fransa bukserFind bukserne til 200,- kr. på udsalg her

Fransa laver også bukserne. Her kan du købe disse hvide bomulds bukser til kun 200,- kr. på udsalg lige pt. Et par enkle og casual bukser der kan kombineres med par lækre sneakers eller måske noget mere feminint med hæl på.

 

 

Fransa sneakers

Køb de søde Fransa dame sneakersFind den grønne sneakers til kun 249,- kr.

Fransa skaber selvfølgelig også lækkert fodtøj til en god billig pris. Her kan du købe denne sneakers i army grøn til kun 249,- kr. ved Miinto. Tidløs og stilren sneaakers med et par elegante og feminine detaljer.

 

 

Fransa Nibird t-shirt

Køb det billige Fransa basis tøjFind t-shirten til kun 150,- kr. her

Basistøjet er uundværligt i garderoben. Og her er toppe og t-shirts som denne Nibird model absolut en nødvendighed. Fransa Nibird t-shirten kommer i 4 forskellige nuancer og er en ungdommelig t-shirt i det rebelske udtryk med et feminint snert. Kommer i en komfortabel pasform med rund hals længere bagtil og mønstret design.

 

Rød Fransa sandal

Køb de billige Fransa sandaler til sommer brugFind den røde sandal 260,- kr. her

Hvis du er til det farvestrålende fodtøj, er denne billige sandal i rød absolut en sko der fanger øjet. En billig rød sandal i imiteret læder der er velegnet sammen med en af de lækre blusekjoler til sommeren.

 

 

Hvem og hvad er Fransa?

Der er rigtig mange forskellige stiltyper i Fransa kollektionerne(her). Du får et sandt sansefelt af glade sommerfarver som i den seneste forårs og sommerkollektion men også den mere elegante og stilrene. Helt ligesom det varmere tøj til efterår og vinter. Og alt sammen henvender sig til kvinder i 20-50 års alderen der går efter det moderigtige men også kvalitetsbevidste udtryk.

Hvis du mangler moderigtigt tøj der svinger mellem det casual, unikke til det mere stilrene klassiske look, så henvender Fransa sig helt sikkert til dig. En ekstra bonus med Fransa styles er at det kommer i en lækker pasform.

Ejerskabet af brandet hører under DK Compagny A/S, der vel er den største modekoncern i Danmark. Det giver dem en del erfaring ud i at lave succesfuld modetøj. Der samtidig også er til at købe for penge for den almindelige kvinde.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)