Forårsjakker til kvinder i 2018 – Køb en af disse der skaber den lækre stil

Gør dig klar til at finde de lækre forårsjakker til kvinder her i 2018, nu det begynder at blive tid at tænke over at vinterjakken skal på hylden – eller skal på et tidspunkt.

Det med forårsjakker er, at de ikke er helt sommerjakker men så sandelig heller ikke en vinterjakke. Overgangsjakken kan være et stort spring, for vejret i Danmark kan vippe til begge sider når det er forår. Helt ligesom alle kvinder er forskellige. Nogen fryser mere end andre, så derfor er udvalget af overgangsjakker nedenfor varierende i typer.

 

Lækre forårsjakker til kvinder i alle priser og styles

Du kan se udvalget af forskellige typer jakker til foråret. Her finder du både findes de fede designs i læderjakker, som du med fordel kan tilføre en lækker striktrøje eller en billig rullekrave som kvinde, helt ligesom du finder de varmere dunjakker ala de fede pajar jakker og andre typer damejakker.

 

Chiara Forthi jakke

Køb den billige lange jakke til foråretFind jakken til 599,- kr. her

En skøn og billig jakke der kan bruges som frakke udendørs på de dejlige dage der forhåbentlig kommer i foråret. En feminin og flot jakke med søde detaljer i en tætsiddende pasform. Jakken er ikke varm til de kolde dage der måske kan komme, men ellers perfekt til stort set alle anledninger.

 

 

Cream bomberjakker

Brug Cream bomber som den lette forårsjakke

Bomberjakker er velegnet til foråret som den lette jakke. Denne lyse Cream bomber kan være jakken der passer perfekt i din smag og stil. Perfekt at kombinerer med et par flotte jeans og fede sneakers.

 

 

Odd Molly coat

Køb den rebelske Odd Molly forårsjakke til kvinder

Hvis du er til det rebelske look, kan denne Odd Molly jakke der kombinerer trenchcoat og militærjakke look være lige dig. En jakke der helt ligesom de glade 70’er har snert af oprør og glade dge over sig.

 

 

Desigual læderjakke

Desigual damejakker til foråret

Hvis du er til de fede læderjakker og stilen du kan skabe med disse, så er denne Desigual måske den perfekte. Jakken kommer i det klassiske rå look med lynlåsen, men kommer også i det feminine snit med den store krave og feminine detajler.

 

 

Sort Topshop forårsjakke

brug en god let men også varm jakke til forår

Find den imiteret læderjakke til 849 kr.

Denne Topshop jakke i imiteret læder er en populær jakke blandt unge kvinder. Prisen på 849 kr. betyder, at du kan købe en super lækker jakke, der samtidig kommer til en ganske fornuftig billig pris. Jakken kan bruges både sammen med et par hullet jeans og sexet høje hæle, eller til det mere klassiske hvor korte støvler måske vil egne sig bedre.

 

 

Vero Moda Petite frakke

Køb en lækker kort frakke som Vero Moda Petite frakken

Find den søde feminine frakke her

Denne Vero Moda frakke er en flot feminin frakke til dig, der gerne vil vise dit feminine overskud og snit. Frakken i lårkort længde, er lavet i 70 % polyester og 30 % uld. Jakken er ganske god til det danske forårs vejr. Samtidig er det en jakke der giver dig en flot stil.

 

 

Taupe Comma dunjakke

køb en let dunjakke som overgangsjakke

Comma dunjakken er med 90 % dun og kraftig foring. Du får en elegant dunjakke der både holder varmen, og giver dig det lækre unikke og feminine look. En jakke der kan kombineres med et par elegante mørke bukser og høje hæle eller de afslappet jeans og sneakers; alt efter dit temperament.

 

 

Varm Patagonia jakke

køb en varm jakke til foråret hvis du er kuldeskær

Er du kuldeskær, så er det måske denne varme og unikke jakke du søger til det (måske) kolde forårsvejr? En perfekt jakke til et mere outdoor brug men dog også til dagligdagen hvor den giver varme. Stilmæssigt er den klassisk, hvor farven er holdt tilpas neddæmpet.

 

 

G-Star Florence overgangsjakke

køb en god varm overgangsjakke til de kolde forårsdage

En overgangsjakke i den almindelige korte længde som denne sorte G-Star, kan være din nye jakke til foråret. Det er en lækker casual jakke, der kan give dig det afslappet look med et par jeans og sneakers eller måske det mere rå look med et par korte støvletter til.

 

 

Kort Only frakke

brug den elegante korte frakke som kvindeFind den lækre korte frakke til 399 kr. her

Køb en billig lårkort frakke som denne Only model, der kan give dig en elegant klassisk stil. Jakken kommer i seks forskellige farver, hvis ikke denne lyse feminine farve er dig. Perfekt som overtøj til både forår som efterår hvor kuldegraderne ikke har indfundet sig.

 

 

Topshop Borg cowboyjakke

køb en lækker varm cowboyjakke til det gode vejr

Er du til Denim, så kan denne Topshop model være en lækker og forholdsvis billig cowboyjakke for dig. Jakken kommer i 100% bomuld og let foring i polyester. Det giver dig trods alt noget varme i forhold til sommerjakken i Denim.

 

 

Frieda & Freddies overgangsjakke

brug den lækre overgangsjakke til foråret

Du finder denne lækre jakke i frugt rød og sandfarve, og kunne være den praktiske overgangs for dig som kvinde. En dejlig jakke der passer både til det kolde og varmere vejr i forårs månederne.

 

 

Ilse Jacobsen Rain

brug den elegante Ilse Jacobsen regnfrakke

Ilse Jacobsen Rain frakken er en populær model indenfor praktiske vandafvisende regnfrakker. En god model der kan bruges i de fleste forårs og sommer måneder.

 

 

Lang Mint & Berry læderjakke

køb den moderne lange forårs læderjakke som kvinde

Er du på udkig efter en unik lang jakke, så kunne denne knælange jakke Mint & Berry jakke i 100% læder være det perfekte valg. En stilfuld læderjakke der giver dig en elegant feminin stil som en kvinde med overskud og selvstændighed.

 

 

Sparkz Pretty dunjakke

brug en forårsjakke dame til den gode stil

Denne Sparkz dunjakke kommer i den enkle og lidt neutrale stil med den grå farve, der også kommer i navy eller sort nuance. Jakken koster 499 kr. så den kommer i den billige ende af lækre forårsjakker.

 

 

Weekend MaxMara

køb en lækker dame jakke til forår

Du finder den lækre jakke til 3395 kr.

Hvis du leder efter den elegante frakke til et unik look, så er denne jakke i meleret mønster en lækker model for dig. Frakken giver dig den unikke stil der kan kombineres med både de festlige eller daglige styles.

 

 

Only Onlcloud

køb en lette jakke som kvinde til foråret

Find den lækre billige Only jakke her

Hvis du leder efter en lækker og billig let jakke, så er den fede Only model nok lige for dig. Jakken kommer i unifarver og uden foring til en billig pris på kun 399,- kr. hvilket absolut gør det til et godt køb.

 

 

Selected Femme frakke

en elegant og enkel frakke for unge kvinder

Den lys grå Selected Femme frakke er perfekt til den unge kvinde der både mangler en overgangsjakke, men samtidig vil have elegance og stil i udtrykket. Det er en enkel og elegant frakke der passer til stort set alle, som ønsker at fremstå både feminin og med overskud.

 

 

Blå Ade læderjakke

køb den stilfulde Pop CPH læderjakke i blå

En anderledes og elegant læderjakke er hvad du får med Pop Cph læderjakken i blå. Det er læderjakken til kvinder der ønsker noget unikt, da jakken er både enestående og unik til at skabe den gode eksklusive stil.

 

 

Mbym Mika uld frakke

Mbym jakke giver den gode feminine stil

Hvis du skal have en varm frakke der samtidig også passer til forårets omskiftelige vejr, så er den lækre Mika uldjakke fra Mbym, måske det super gode valg til dig. Jakken kommer med en høj krave og lynlås i siden, som er med til at skabe den unikke og lidt storbys agtige stil for dig.

 

 

Hvid Jacqueline de Yong

køb den elegante hvide forårsjakke som kvinde

Hvis du ikke er bange for at bære hvid, så er denne lækre hvide forårsjakke lige dig. Det er en lige model med indsyet knap lukning, hvilket giver det elegante og stilrene look, som især er blevet populær blandt de yngre kvinder.

 

 

Schöffel Windbreaker

den klassiske forårsjakke er en windbreakerSe windbreakeren lige her

Den klassiske forårsjakke eller overgangsjakke må helt klart være en windbreaker. Marcella modellen fra Schöffel der kommer både i blå og rød, er ganske lækker, og koster 1495,- kr. Jakken i 100 % polyester kommer med snoretræk, aftagelig hætte, sidelommer og er både vindtæt, vandtæt og åndbar hvilket jo er ganske behageligt til vores klima.

 

 

Selected Femme Danja læder

Danja læderjakke er den eksklusive forårs stil til kvinder

En anden lækker læderjakke til foråret er den elegante Selected Femme Danja model. Det er en tætsiddende blazer jakke, der kommer med stretch rib i ærme og siden, der både kan give det rå men også eksklusive look som kvinde.

 

 

WHiiTE Unnie

køb den lækre frakke der er i både uld og andet varm materiale

Hvis du er på udkig efter en lidt varm frakke til foråret, der samtidig skal vise den afslappet stil, så er den lækre Unnie model fra Whiite måske lige sagen for dig. Det er jakken der signaler den rolige kvinde som hviler i sig selv.

 

 

Fosca fra Sportmax Code

eksklusiv jakke fra Sportmax Code til foråret som kvinde

Hvis du vil have det eksklusive og unikke, så er den lækre forårsjakke Fosca fra Sportmax Code absolut et godt valg. Det er jakken til kvinden der er storbys pigen, og som ved hvad hun ønsker, og samtidig ikke er bange for at signaler klasse og værdi. En eksklusiv jakke der også koster mere end normalen, men absolut et godt valg til den eksklusive og elegante stil.

 

 

By Malene Birger Athenia jakke

Malene Birger jakke til foråret er det perfekte valg til kvinder

Den eksklusive og elegante jakke til foråret kunne være Athenia modellen fra By Malene Birger. Du får den velkendte kvalitet i det eksklusive brand, og modellen er en lige model med dobbelt knapning som du kan se. Jakken kan tilsættes til stort set alle slags looks og som sådan også lejligheder hvad enten det er afslappet eller fin brug.

 

 

Twintip Softshell jakke

find den billige twintip softshell overgangsjakke

Denne let foret jakke i softshell materiale til 499,- kr. kommer i to farver, hvor den mørke version er kombineret med rød, så den giver et lidt mere feminin shit. Jakken er lækker til den kolde vind, fordi den kommer med en dejlig krave til at beskytte kinden og så er hætte.

 

 

Ganni uldjakke

Ganni uldjakke til foråret

Ganni er det eksklusive og elegante designer mærke, og denne elegante jakke som du både kan få i grå og lyserød er ingen undtagelse. Jakken koster 1999,- kr. og kommer i en dejlig uldblanding med tekstur og overzise pasform. Den elegante og tidløse jakke til kvinden der vil have den eksklusive feminine stil uden undtagelse også som forårsjakke.

 

 

Be Edgy læderjakke

køb den lækre læderjakke fra Be Edgy som kvinde

Hvis du er på udkig efter en jakke, der både giver rå og feminin stil, så er den elegante læderjakke fra Be Edgy måske lige noget for dig. Det er en fed læderjakke der også kan bruges som kvinders sommerjakke. Jakken som både giver den søde feminine stil der også er pakket ind i elegant stil, men den kan også signalerer, at du er en pige der gerne vil vise den rå stil.

 

 

Happy Holly Sanne

Køb en let overgangsjakke til foråret som kvindeFind Happy Holly jakken til 499,- kr. her

Happy Holly Sanne jacket er den lette jakke uden for. Hvis du ønsker det lidt rebelske og oprørske look, er denne militær inspireret jakke måske perfekt til dig. Jakken er ganske stilren i det korte militær look som egner sig til jeans og støvler.

 

 

Benetton trenchcoat

en lækker designer trenchcoat til det våde danske forår

Når det er forår i Danmark, så er der med garanti masser af regn, og her er en lækker trenchcoat jo ideel hvis vejret samtidig er tilpas varmt. Denne designer trenchcoat fra Benetton koster kun 879,- kr. og er jo den klassiske feminine og stilfulde frakke til en enhver kvindes garderobe korrekt?

 

 

Mint & Berry frakke

den elegante og ekstrem feminine frakke fra Mint & Berry

Denne jakke kommer i tre forskellige farver, nemlig lys, mørk og som på billedet i den lyserøde feminine farve. Jakken er selvfølgelig tynd, men vejret kan som sagt være både koldt og varmt og hvorfor ikke håbe på det varme? Frakken i forskellige farver kan bruges til stort set alting på grund af sit feminine og elegante look, så igen en jakke jeg skal have fundet plads til i garderoben, der samtidig skal kombineres med de lækre solbriller på de solbeskinnet dage.

 

 

Kort Anna Field frakke

en kort og varm frakke kunne være Anna Field

Den korte Anna Field frakke er både elegant, billig og også varm til foråret selvom den kommer uden foring, og som sådan er den jo et oplagt valg, hvis man vel og mærke kan lide stilen. Frakken koster kun 599,- kr. så måske den er en, som du gerne vil have hængende i arsenalet?

 

 

Pink Oakwood læderjakke

Køb den lækre damejakke i læder til forårFind Oakwood jakken til 1539,- kr. her

Oakwood er kendt for at lave fede designs i læderjakker både til damer og mænd. Denne læderjakke i pink er ingen undtagelse, for du får en klassisk rå læderjakke. Hvis du ønsker at udstråle den rå stil, er denne læderjakke måske det perfekte valg til dig med overskud.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)