15 flotte nederdele (2018) – Skirts der passer dig til forår & sommer

Flotte nederdele er absolut på sin plads. Nu foråret er ankommet og sommeren står for døren, så skal der selvfølgelig også kigges på ens kjole beholdning i garderoben. Og hvad er bedre end de varme aftener end en lækker nederdel?

De mange lækre nederdele passer ikke til alles temperament. Men siden du er på udkig efter en lækker og måske også billig nederdel, så passer det helt sikkert til din smag. Her på le-reve.dk får du inspiration til nogle forskellige, billige, stilfulde eller lækre nederdele, så der er rig mulighed for at få styr på dit kjolebehov til det smarte look gennem sommeren.

 

Joelle nederdel

Køb den sommerlige knælange nederdel med prikkerFind den søde model til 399,- kr. ved Ellos

En sød blå/hvid prikket a-formet nederdel med høj talje. Forget Me Not modellen fra Joelle er skabt i samarbejde med Caroline winberg. Modellen kommer i regular pasform og 100% viskose. Foran og bagtil får du afrundet bærestykke og en snipskåret kant forneden.

 

 

Happy Holly Mia skirt

Køb den traditionelle lange sorte nederdelFind den sorte model til 279,- kr. her

Hvis du søger en traditionel lang nederdel i sort til sommeren, kan du købe denne Happy Holly til 279 kr. Materialet er 100% viskose og kommer som en vævet nederdel i tre baner. Det giver et fint fald i kjolen der er uforet, og kommer med elastik i taljen.

 

 

Ellos Collection Greta

Køb den plisserede nederdel til sommerFind den søde kjole til 349,- kr. her

Greta nederdelen fra Ellos Collection er en sød plisseret model. Den kommer i almindelig pasform med påsyet linning med skjult lånlys i siden. Perfekt nederdel til sommerbrug hvad end du bruger et par sexet høje hæle, sandaler eller sneakers.

 

 

Edc by Esprit A-snit nederdel

køb den flotte a-snits nederdel som moderne kvindeFind den sorte Esprit til 399 kr. lige her

Denne flotte a-snit sorte nederdel giver dig det feminine snit. Kombinerer med de flotte sandaler og den lette top eller måske en løs skjorte. En rigtig lækker nederdel i sort som kan bruges til alt, og vil være super dejlig til de varme måneder gennem foråret og sommeren.

 

 

Only Ella Flounce

Brug den søde blomstret skirt som moderne kvindeFind den søde skirt til 299,- kr. ved Bubbleroom

Only giver dig denne blomstret nederdel med flæse. Den kommer med et smukt fald og den flotte flowers farve som gør nederdelen velegnet både til skole, arbejde og fest. Materiale er 100% polyester og lukning kommer med en skjult lynlås i siden.

 

 

Cream Chi Chi London skirt

Køb den elegante Chi Chi London nederdelFind den elegante nederdel ved Ellos

Hvis du er på udkig efter en elegant nederdel i et let udtryk, så er denne et godt køb. Kjolen kan kombineres både med de fine højhælet sko eller måske de mere afslappet sølv sandaler med hæl, hvilket gør denne Chi Chi London til et lækkert valg.

 

 

Vero Moda Sachi skirt

køb den billige feminine jersey nederdelFind den søde Vero Moda til 149 kr. her

Hvis du ønsker en ungdommelig og trendy jersey skirt, så er denne billige Vero Moda absolut det fine valg. Kommer til en god billig pris på kun 149 kr. og i den stramme pasform samt den feminine binding foran til at fremhæve hofterne.

 

 

Nümph Sally pliceret nederdel

køb de lækre Nümph nederdele til sommerFind den søde Nümph nederdel her

En sød pliceret eller nederdel med folder er denne fra Nümph. Sally modellen til 349 kr kommer i stort set alle størrelser, så alle kvinder har mulighed for at finde størrelsen der passer til en. En sød nederdel til de varme dage, som er pefekt at kombinere med et par lækre sandaler og den lette top.

 

 

Roberto Collina

køb den elegante og eksklusive nederdel til forår og sommer

Hvis du er på udkig efter en lækker afslappet og eksklusiv nederdel, så er denne a-snit eller formet nederdel fra Roberto Collina en lækker model. Det er nederdelen der koster ca. 1800 kr. hvilket er noget dyrere end de fleste modeller, men samtidig er den i det eksklusive mærke som kun byder på top kvalitet.

 

 

Vera Moda Vmzira skirt

køb en lækker billig Vera Moda nederdelFind den søde og billige nederdel her

En frisk og sød nederdel til kvinden der vil signaler det unge og friske look, er denne billige og lækre Vera Moda nederdel. Den søde nederdel kommer både i sort og den lidt bordeaux/henna farve, og perfekt til at skabe det friske look til en sjov bytur eller andet.

 

 

Tiger of Sweden

køb den eksklusive designer nederdelFind den elegante skirt til 1099 kr. her

Tiger of Sweden laver det lækre kvalitets tøj der emmer af stil. Denne mørke nederdel af kraftig jersey er ingen undtagelse, for i alt sin enkelthed kan man se det er kvalitet, helt ligesom den giver det stilfulde og feminine look, som bedst kombineres med den søde bluse og et par sandaler med hæl på.

 

 

Samsøe & Samsøe nederdel

cameo rose nederdel til byturen

Køb en lækker cameo rose til det søde feminine look, hvilket du kan få med denne Samsøe & Samsøe Gessi model til 399 kr. En lækker farve der kan kombineres med lyse dele ting, men den kan dog også købes i sort farve.

 

 

Mørk business look nederdel

brug den elegante nederdel både til arbejde og festFind den smarte model til alt brug her

En lækker sexet blyantsmodel er denne flotte nederdel der kommer i både sort, blå, grå og petrol farve. 179 kr koster den, hvilket giver mulighed for at have flere og udtrykke stilen i forskellige farver. Kan kombineres både med de casual sko til afslappet eller rå look, og de mere feminine sko med hæle til business og feminin look.

 

 

Amy’s Stories Chanelle

køb den feminine lange nederdel til sommerenFind den søde stribet skirt til 349 kr. her

Den lange stribet Amy’s Stories nederdel, er en sød, feminin og let nederdel til de varme måneder i Danmark eller måske på sommerferien. Til kun 349 kr. får du en lækker stribet nederdel der kombineret med et par høje stiletter eller sandaler, er perfekt til en af de mange festlige lejligheder gennem sommeren.

 

 

Blomstret Happy Holly Mia

køb en lang sommer nederdel til havefestFind den søde Mia model til 279,- kr. her

Mia modellen fra Happy Holly kommer også med det blomstret motiv, som er særdeles velegnet til forår og sommer brug. Kjolen der er uforet kommer i en vævet stum kvalitet med elastik i taljen. Nederdelen findes både i short og long model.

 

Hvorfor en flot nederdel?

Det at bære en nederdel som kvinde, signaler en feminin stil og at du gerne vil fremvise at du er kvinde. Det kan du gøre med det kæmpe udvalg af forskellige slags nederdel der findes, som f.eks. de viste ovenfor. Du kan finde nederdele der er ultra korte helt ligesom du kan finde nederdele der stort set rører jorden.

Udover at vise en sexet eller feminin stil der fremhæver dine ben, så får du også både luft og farve på benene, og det praktiske ved en nederdel er, at du både kan bruge den i hverdagen og til det finere brug, netop fordi udvalget af lækre og flotte nederdele til kvinder er så kæmpestort.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)