Strandkjole? Find en let kjole til at trække over til en strandtur

Strandkjoler? Nu er alting sprunget ud og der er dejligt smukt og grønt overalt, hvilket så betyder at sommeren faktisk er rigtig tæt på, og det betyder jo også at vi snart kan klæde os over at komme til stranden.

Når vi skal til vandet og sole os på stranden, så er det rart at have noget let udover bikinien, og her er en casual strandkjole absolut både det smarteste og nemmeste valg, som kan kombineres med de lækre Billi Bi sandaler og give det lækre casual look.

Find en let kjole til at trække over til en strandtur, som modellerne vi her på Le-reve.dk har fundet. Udover at være praktiske og smarte, så kan de fundne modeller også købes for ret billige penge.  Vi har ud fra det samlet udvalg valgt at vise de nedenstående modeller, som ligger i priser fra 100 – 700 kr. og hvis du tilsætter et par lækre billige Le Specs solbriller, så er du såmænd klar til at tage på stranden.

 

Calvin Klein Swimwear

køb den lette lange CK kjole til strandenFind den lette kjole til 679,- kr. her

En let kjole i det smarte design til stranden kunne være denne sorte CK kjole. Kjolen kommer i kraftig transparent deisgn og det store Calvin logo pryder hele den venstre side. enkel, let og transparent til at dække behovet for let overtøj til stranden, hvis der skal hentes is, drikkes kaffe eller bare bruges som det lette overtøj frem og tilbage til stranden.

 

 

Chiari Forthi strandtunika

køb den lettet og feminine tunika til strandturen som kvindeFind den lette tunika til 269,- kr. ved Bubbleroom

Hvis du ønsker en luftig og let overtrækskjole, så kunne denne flotte Chiara Forthi tunika måske være det passende strandtøj. Dejlig nem og elegant i sit feminine snit, der i sit krølfrie og hurtigtørrende materiale er optimal til de varme dage. Kombinerer med de lette sandaler og elegante designer solbriller og så skal strandtasken såmænd bare pakkes, eller kufferten til ferien ved de varme himmelstrøg.

 

 

Esprit Alverado Beach

køb den lette Esprit overtrækskjole til at gå på strandenFind den afslappet kjole med flot mønster til 399,- kr.

Hvis du søger det lidt mere casual vintage look, så er denne Esprit kjole med sit dekorative mønster, måske lige præcist det strandtøj du søger. En dejlig let kjole i 100% viskose der giver dig det helt rigtige udtryk, og så er den dejlig nem at tage af og på gennem dagen på stranden.

 

 

Model Behaviour Tyra kjole

køb den lette sommerkjole til strand brugFind den søde blå kjole til 89,- kr. lige her

En let sommerkjole kunne være den nemme løsning til det praktiske overtøj til stranden. Denne blå og billige sommerkjole til stranden kommer i det enkle snit med tynde stropper og dejlig sommerlignede mønster. De dejlige blå, røde, pink eller hvide sommerkjoler som kan findes på både tilbud og udsalg til meget små penge, er ofte den løsning de fleste kvinder vælger, og til 89,- kr. som denne koster, så får du stort set ikke en billigere strandkjole.

 

 

Seafolly strandkjole

køb den orange Seafolly strandkjolefind den søde Seafolly kjole til 379,- kr. her

Seafolly er kendt for deres udsøgte design og kvalitet i badetøj, hvor denne lette overtrækskjole måske er velegnet til dit brug. Den tørrer nemt og hurtigt, hvilket er ret praktisk, når man skal have det lette tildækning når der skal hentes is, besøge toilettet eller bare slentre henad stranden.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)