Find en elegant kjole fra By Malene Birger der giver dig klasse og stil – lige her!

Hvis du skal til fest som f.eks. til et bryllup, så brug en elegant kjole fra By Malene Birger der giver det helt rigtige look med overskud af stil og elegance.

By Malene Birger er det anerkendte brand der leverer kvalitet, og som er eftertragtet netop på grund af perfektionen og den gode stil.

Du finder mange forskellige stilarter indenfor kjoler i det lækre brand, for du kan nemlig finde maxikjoler, cocktailkjoler, jerseykjoler eller de lette sommerkjoler. Fælles for dem alle er dog stilen, hvor farverne som regel er holdt i det enkle, der er med til at give den unikke elegante stil.

Her på le-reve.dk har vi fundet et lille udvalg af lækre kjoler fra den danske designer, som stoppede for tid tilbage med By Malene Birger og Day Birger et Mikkelsen, med dog kommer med et helt nyt brand – A’Journey.

Brug en af de nedenstående smukke kjoler i By Malene Birger mærket til festen. Modellerne kommer med farver og detaljer der er perfekte, hvis du samtidig kombinerer dem med et par smarte pumps og smukke accessories, som f.eks. de lækre Malene Birger tasker.

 

Ullin jerseykjole

køb den enkle og elegante aftenkjole

Hvis du leder efter den enkle sorte kjole i det elegante design, er denne Ullin kjole er super lækkert valg. En flot kjole der kan bruges til rigtig mange lejligheder, hvad end det er til det afslappet eller finere brug. Du finder modellen i den lyse wood nuance også, hvis du ønsker noget andet end den klasiske sorte model.

 

 

Hvid kjole

køb den elegante og feminine kjole

Er det en lækker og feminin kjole til f.eks. det varme brug gennem sommeren, er denne model i det feminine snit absolut en lækker kjole at eje i garderoben. Kjolen som alle andre modeller i brandet, kommer i den enkle stil og tilsat den lækre detalje med bånd henover taljen.

 

 

Allianda maxikjole

køb en flot Allianda maxikjole til fest

En super elegant kjole der absolut kandiderer til at være blandt de smukke og lækre lange kjoler til fest. Prisen ligger på omkring de 1500 kr. hvilket må siges ikke at være så dyrt, nu man får absolut top kvalitet og god stil med det lækre brand. Kombinerer kjolen med en af de flotte høje stiletter og diskrete accessories i den stilfulde form.

 

 

Natuche jerseykjole

brug den elegante Natuche jerseykjole til fest

En elegant jerseykjole fra Malene Birger er denne Natuche model. En lækker kjole der kommer i både mango og sort farve, alt efter din smag og temperament. En lækker knælang kjole med normal talje fit der kan bruges både til den store fest og byturen.

 

 

Sort jerseykjole

køb en sort jerseykjole til den gode stil

En anden elegant jerseykjole i det lækre brand, er denne sorte model med lange ærmer. En feminin og smuk kjole der giver både det eksklusive men også feminine look. Kjolen der koster omkring 1500 kr. er perfekt at kombinerer med et par sexet sko med hæle.

 

 

Sort Indinas kjole

køb den sorte Indinas kjole til fest og bytur

Indinas er en lækker cocktail eller festkjole der kommer i en knælang og normal fit version. En både elegant og feminin kjole med bare skuldre, som kan kombineres med en elegant blazer eller let sommerjakke.

 

 

Bordeaux Bixia kjole

brug den bordeaux By Malene Birger kjole til fest

En anden elegant og afslappet model til festlig brug, er denne Bixia model der skaber det feminine, afslappende og elegant snit for dig som kvinde. Kjolen kommer med rund halsudskæring og korte ærmer, som kan kombineres med en let blazer til at holde varmen.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)