Find dine shorts til forår/sommer her til sol og varme

find dine shorts til forår og sommer for har du ligesom jeg tænkt på, at inden vi ser os om, så kan det blive sol og forår. Det kan vi vidst hurtigt blive enige om, at vi alle ser frem til, men mest af alt, så vi kan få noget varme, så vi kan få alt vores tykke vintertøj af. Men måske er det også nu, at du skal træde i løbeskoene, for er der noget bedre end at hoppe i shorts her til foråret/sommer, hvis du også føler sig godt tilpas med din krop og ikke mindst, så du kan passe en ny lækker og billig bikini?

 

Find dine shorts til forår/sommer for lækkert look

Shorts kan se meget forskellige ud. Du kan få de helt korte, de helt lange, de nittede, de sporty osv. Men det betyder også, at der er nogen for en hver smag. Du skal ikke holde dig tilbage og beholde de lange G-Star jeans på, nej, du skal finde de fedeste shorts som passer lige netop dig. Jeg har fundet 5 forskellige par shorts, og jeg er sikker på, at nogen af dem vil falde i din smag.

 

Stribede Ralph Lauren shorts

stribede ralph lauren short til de flotte sommerdage

Er du et mærkedyr? Så skal du bare eje disse super lækre og bløde shorts fra det populære mærke Ralph Lauren. De har et meget enkelt men elegant design. Vil passe godt til et par fede sneakers og en sød top.

 

Jeansshorts i hvid

shorts som passer til alt slags tøj

Er du til de helt korte shorts? Her får du virkelig nogle shorts, som du kan vise dine flotte ben frem i. De har lige det rigtige “slid”, som jo er så moderne. Derudover har de en del andre lækre små detaljer.

 

Adidas Originals Shorts

shorts til dig som er meget sporty

Er du sportsmenneske? Så er disse et must have for dig! Selv er jeg helt vild med dem. De er super fede og har de helt perfekte feminine detaljer. Du kan naturligvis også bruge dem som hverdagsshorts.

 

Denimshorts med rå kant

deninshorts til dig som gerne vil vise dine sommerben frem

Hvis du går efter det sexede og super feminine look, er disse shorts lige noget for dig! Her har du muligheden for at vinde folks opmærksomhed, men selvfølgelig på den helt rigtige måde! Du kan både lave et fedt råt look med dem, men også et mere afdæmpet.

 

Røde skindshorts

Sexede skindshort til dig som er meget feminin

Her får du virkelig de mest rockede og sexede shorts! Federe farve og model fåes vidst ikke. Dit look bestemmer du selv med disse shorts, da du både kan gøre det vildt sexet, men også helt afdæmpet. De har nogle fede detaljer og så er de lavet af skind.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)