Find den perfekte øjenskygge til de smukke øjne lige her

Find den perfekte øjenskygge hvis du vil være klar til vinteren og julens fest og farver?

Måske er det på tide, at forkæle dig selv lidt, med nogle nye beauty produkter og noget lækkert tøj, som du blandt andet kan bruge til alle julefrokosterne og de andre fester som kommer her til vinter og jul. Start med at gøre dine øjne ekstra smukke, ved at finde en flot øjenskygge, der passer netop dig.

 

Øjenskygge gør dine øjne smukke

I dag er der et utal af forskellige makeup looks, og kan du ligesom mange andre, heller ikke helt bestemme dig? Så har du sikkert prøvet at stå og kigge på alle de flotte øjenskygger, men til sidst er du bare gået igen eller grebet den nærmeste, da det kan virke uoverskuelig at skulle vælge den perfekte mascara til smukke vipper.

Det er blevet en trend at lave de såkaldte smokey eyes, hvor man bruger flere forskellige farver/nuancer, til at skabe et intenst blik. Du starter med den lyseste farve inderst og arbejder så de mørkere farver ind længere ude på øjenlåget. For at skabe alle disse forskelle, så har jeg samlet nogle flotte øjenskygger til alle smage og samtidig nogle, der er rigtig nemme at påføre.

 

Urban Decay Naked

køb Urban Decay Naked til lyseblå øjneFind Naked palletten ved Lookfantastic

Hvis du har lyseblå øjne, vil Urban Decay Naked paletten give dig det gode nuance udvalg som fremhæver øjne. Skab de isblå øjne med denne gode øjenskygge som byder på flere af nuancer til de smukke modspil.

 

 

Bare Minerals Ready Eyeshadow

øjenskygge med 4 smukke farver til kvinderDu finder den lækre Bare Minerals her

Sarte øjne? her er øjenskyggen der indeholder “Sea Nutritivi Mineral”. Den smelter nærmest ind i huden med dens lette, bløde og cremede konsistens. Den har 4 forskellige farver, og der findes mange forskellige kombinationer, så der er en til næsten alle kvinder. Man kan også bruge farverne sammen. Mine favoritter må helt klart være model “the good life” og “the truth” der absolut er lækre sammen med ens makeup samling.

 

 

Youngblood P. M. Eyeshadow Quad

perfekt øjenskygge til kvinde som vil have de smukkeste smokey eyes

Find den perfekte øjenskygge til smokey eyes her

Vil du gerne have smokey eyes? Denne øjenskygge, der består af 4 forskellige farver, er perfekt til smokey eyes. Den findes i forskellige farver, men model starlet, vil jeg anbefale til smokey eyes. Desuden er øjenskyggen her uden parabener og indeholder mineraler og gode ingredienser, som varmt kan anbefales ligesom de gode og billige produkter til smokey eyes.

 

 

Zenz Mineral Øjenskygge

denne øjenskygge fremhøver dine smukke øjne super flot

Find den perfekte farve til at fremhæve her

Vil du have én farve som er perfekt til fremhævelse af dine øjne? Disse øjenskygger fra Zenz er meget holdbare og giver en flot og fremhævende farve til dine øjne. Du kan både få disse øjenskygger i skinnende farver såvel som matte. Selv er jeg ret fan af no. 500 Amelia.

 

 

Max Factor Colour Precision Eyeshadow

smart let påførende makeup til øjnene

Find de lækre Max Factor farver her

Træt af bøvl med at lægge øjenskygge? Så er dette den helt rette øjenskygge til dig. Den påføres super nemt med en smart applikator. Du kan også bruge den med en alm. øjenskygge. Den findes i mange farver og holder super godt!

 

 

New Cid I-Colour Long-Wear Cream

lækker øjenskygge i creme form

Find den lækre cremeformet makeup ved Nicehair

Nu er den her, øjenskyggen i creme form der bliver hvor den skal! Disse slags øjenskygger er tit super flotte, men holder rigtig dårlig. Det er slut nu, denne øjenskygge holder hele festen uden at klatte sammen. Du kan få dem i otte forskellige farver, som du kan blande sammen og skabe et fantastisk look.

 

 

Jane Iredale Eye Gloss

perfekt eye gloss til et perfekt touch

Du kan finde Jane Iredale eye glass her

Brug for det ekstra touch? Denne eyes gloss giver glimmer og prikken over i’et til din makeup. Du kan bruge den sammen med andre øjenskygger, eller bare for sig selv. Den er nem at tage på og føles som silke.

Disse lækre øjenskygger kan skabe det flotte, sexet eller måske sofistikeret look for dig som kvinde, men et godt råd hvis du er lidt ligesom mig, så få fundet det gode opbevaring til din makeup, for tingene kan komme til at flyde en del 🙂

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)