Find den bedste hårbørste til langt hår som kvinde – Se disse 3 modeller

Den bedste hårbørste til langt hår er nødvendigt, for som en kvinde der går op i sit hår, så bruger du med garanti de gode hårprodukter som f.eks. Evo hårprodukter eller andre lækre mærker for at pleje håret på den gode måde.

De gode hårprodukter er dog ikke alt som man har brug for, da en god hårtørrer og hårbørste også er nødvendigt for det smukke hår.

Det er netop hvad du kan finde her, for den bedste hårbørste til langt hår er hvad vi prøver at give dig inspiration til her, for en god børste er ikke bare en hårbørste. De gode kvalitetshårbørster som f.eks. GHD hårbørste er designet til både din hovedbund og dit hår, for den gode massage af hovedbunden vil fordele den naturlige olie i dit hår til at give den gode smukke glans og styrke.

Sådanne kvalitets børster giver vi her på le-reve.dk et par bud på, da de nedenstående modeller alle kandiderer til at være de bedste børster til langt hår i den gode kvalitet.

 

Tangle Teezer Børste Salon Elite

Sort Tangle Teezer Børste Salon Elite Hvis du er en kvinde med filtret langt hår, så er denne prisvindende Tangle Teezer børste den gode hårbørste for dig. Børsten udreder dit hår på den skånsomme måde, så dit filtret og måske besværlige hår bliver efterladt både skinnende og ikke mindst dejlig glat, samtidig med at den giver den gode sunde hovedbundsmassage som er grundlaget for et sundt hår.

Teknikken i børsten består af et mix af både lange og korte børstepigge, der giver den gode udredning af filtret hår da udredningen flekser i stedet for at trække i håret som mange børster går. Det giver den gode glidende bevægelse igennem håret på den ubesværet måde. Børsten er super god til langt filtret hår, extensions og krøllet hår og som sådan også til små børn som babyer med deres sarte babyhår.

Find børsten ved Nicehair her

 

 

HH Simonsen the wet brush til alt hår

Brug den lækre HH simonsen the wet brushEn anden lækker kvalitets hårbørste er den dejlige HH Simonsen the wet brush model. Det ligner måske nok en ganske almindelig hårbørste, hvilket det også er, men den er dog lidt mere end de helt almindelige for den er specielt udviklet med gode hårpigge, der giver dig den gode udredning af håret.

Filtret hår er den mest irriterende ting når man skal rede håret, og her får du endnu en perfekt hårbørste til formålet. The wet brush er også bygget til at masserer din hovedbund, hvilket jo er vigtigt for at øge blodomløbet og øge hårvæksten så håret bliver langt og fyldigt.

Hårbørsten er special da den kommer med IntelliFlex, hvilket er hemmeligheden bag dens gode kvalitet og gør den til en af de bedste hårbørster til kvinders hår, da børstens pigge stort set er intelligente.

Du finder den bedste pris ved Nicehair her

 

 

GHD Oval Dressing hårbørsten til mellem og langt hår

GHD Oval Dressing Brush til mellem og langt hårDet gode alternativ til de andre børste modeller kunne være den lækre GHD stylingbørste som er ideel til mellem og langt hår.

Børsten der kommer med de gode vilsvinehår, er langt at foretrække fremfor almindelig nylon, da hårene fordeler olie bedre i hårrødderne, og giver dig en langt bedre kontrol over håret, samtidig med at disse kvalitets hår ikke slider håret på samme måde som en nylonbørste.

Den gode friserings eller stylingbørste er både til normalt og fint hår i alle længder, men er særdeles ideel til det mellemlange og ekstra lange hår.

Find den lækre GHD børste til langt hår her

 

 

Gem

Gem