Dame sneakers(2018) – 13 fede sneakers du måske vil elske?

Fede Sneakers i 2018? Hvis du gerne vil forny garderoben, er dame sneakers uundværligt. Sneakers er populært og smart fodtøj til både unge som mere modne kvinder. Før i tiden blev skoen slet og ret kaldt en kondisko. Her kunne du enten bruge den til håndbold, løb eller anden sport. Ikke som idag, hvor sneakers er den gode ergonomiske, praktiske og smarte sko til skole, arbejde eller andet.

Her på siden har vi fundet et udvalg af forskellige fede dame sneakers. Modellerne kan stå godt til både læderjakker, frakker, vinter- eller den lette sommerjakke. Brug inspirationen nedenfor helt ligesom du kan finde inspiration ved steder som Costume og andre, så du finder et par fede sko der er meget mere end et par dårlige gummisko.

 

Hvide New Balance

Køb new balance & le coq sportif i KøbenhavnFind skoen til 819,- kr. ved Asos

Hvis du søger den casual dame sneakers er denne hvide New Balance damesko måske den rigtige. Skoen kommer i neutralt udtryk hvor det store N er nedtonet i forhold til andre New Balance styles. Helt ligesom Vagabond, Rieker sko eller Ecco støvler, får du en god pasform for foden med New Balance.

 

 

Adidas Orginals

køb de søde Adidas sneakers i raw pinkFind den populære model til 1095,- kr. her

Adidas Originals er den populære model der kommer i forskellige varianter. Her er den rå lyserøde model med hvid bund, en af de nyere og meget populære modeller. Skoen kommer i den gode kvalitet, er god at gå i for fødderne og så er skoen dejlig feminin.

 

 

Fede Reebok sneakers

køb fede Reebok trainers til kvinderFind skoen til 669,- kr. lige her

Reebok ClassicLeather Ps Pastel skoen kommer i tre forskellige farvenuancer. En enkel sko der med sine farvevalg, giver dig en afslappet og sød trainer til hverdagen. Helt ligesom gummistøvler, vinterjakker og badetøjet er nødvendigt, bør du også eje et par afslappet sneakers.

 

 

Nike Roshe one

køb de lækre roshe one nike sneakersFind de lækre sneakers fra Nike her

Disse sporty og fede dame sneakers er fra det verdenskendte mærke, Nike. Her får du en rigtig god Nike sko, der samtidig er super fed! Du kan både bruge dem til dit hverdags outfit, men også til sport. Skoen kommer også som et par hvide Nike sneakers og andre nuancer og ikke kun i den sorte. Farven passer dog godt til det meste modetøj, og sort er den mest efterspurgte farve i modellen.

 

 

Adidas Original Stan Smith

super populære adidas sko som alle vil haveFind de populære Adidas sneakers lige her

Hvis du virkelig vil være med på moden, kan disse fede hvide sneakers fra Adidas godt være et godt bud. Et populært valg på grund af det simple men smukke design. Skoen kan bruges til alt slags tøj. Og bruger du skoene til kjolen eller et par G-Star jeans, får du et meget sporty og ungt look som et fedt alternativ til sandaler eller støvler.

 

 

Ecco dame sneakers

Find den fede Ecco lædersko til 1100,- kr. her

Hvis du vil have god komfort til dine fødder, f.eks. hvis du skal stå op meget i løbet af arbejdsdagen, er Ecco garant for den gode komfort. For efterhånden mange år siden lavede Ecco god kvalitets for fødderne, men de var samtidig tudegrimme. Det har ændret sig i dag, hvor Eccos kollektioner kommer i den trendy og moderne stil. Det samme gør sig gældende for den mørke sko i læder, der kommer i et stilrent og unik design der kan kombineres både med farvestrålende Desigual som det mere stilrene.

 

 

Vans Peanuts Old Skool

køb de smarte sneakers til kvinder Du finder den fede sko ved Asos her

Vans laver fede moderne sko hvor denne søde model med de lækre motiver, kan give dig det friske og ungdommelige look. Derudover, så er det selvfølgelig en sko der er noget mere behagelige at gå i gennem dagen, end f.eks. et par høje hæle og andet. Et godt frisk alternativ til de traditionelle Diadora, Hummel, Reebok, Kangaroos, Asics og lignede damesko.

 

 

Pink Bronx dame sneakers

køb et par smarte dame sneakers i den gode kvalitetsFind de søde Bronx sko ved Sarenza her

Bronx giver dig denne søde dameskoe. Modellen kommer også kommer i sort eller hvid udgave, hvis den lyserøde nuance er lidt for feminin til din smag. En fed og sød sko der understreger din feminine side, der kan stå godt både til en let kjole som de stramme dame jeans. Et feminimt og afslappet alternativ til et par Tamaris eller Vagabond støvletter med hæl.

 

 

Michael Kors sko

Køb de fede Michael Kors sneakers som kvindeFind den fede sko til 1149,- kr. ved Boozt

Hvis du er til det stilrene der udstråler kvalitet, så kunne Michael Kors måske være det fede brand for dig. Denne sorte sneaker kommer i en ret minimalitisk stil med fede detaljer, der udstråler kvalitet og overskud. Perfekt til både skole, arbejde og fritid for kvinder der har fundet deres stil. Et lækkert alternativ til Fred Perry, Billi Bi, Tommy Hilfiger og lignede kollektioner der kommer i samme stil.

 

 

Nike Air Max Thea

Hvide nike sneakers til alt tøjFind de lækre hvide sneakers her

Vil du gerne være sporty, feminin og helt med på moden, så er det denne sko du skal have. Et par hvide dame sneakers der er virkelig gode at gå i og samtidig i et smuk og elegant design. Skoen er perfekt til et par jeans og f.eks. en afdæmpet Samsøe & Samsøe strik.

 

 

Adidas ZX Flux Smooth

Smarte adidas sneakers med mønsterDu finder de mønstret Adidas sko lige her

Er du ikke så meget til det helt enkelte, er disse damesko dem du bare må eje. De er nemlig mønstret, men alligevel også på en enkel måde. Disse sneakers er fra Adidas, så de er selvfølgelig i fantastisk kvalitet. Et godt alternativ til lignede sporty modeller fra New Balance, Asicx, Puma sko m.m.

 

 

Lacoste – Carnaby Evo

Sneakers som er et absolute must have- lacoste sko som er feminine og ekslusiveDu kan finde de lækre Lacoste sko her

Lacoste sneakers i den enkle stil der udstråler elegance og klasse. Et par damesko med et luxuriøst og eksklusivt look. Perfekt til hverdag, men også byturene. Hvis du har disse sko på, kan folk slet ikke lade være med at kigge efter dig.

 

 

Puma Rs 0 Play sneakers

Køb Oill, gola, Wooden og puma dame trainersFind skoen til 819,- kr. ved Sarenza her

En unik Puma damesko der er velegnet til efterår og vintersæsonen. Kommer med overdel og foring i tekstil hvor sålen er i gummi. Hvis du vil have det friske look, er skoen måske det helt rigtige at kombinerer med vinterjakken.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)