Få styr på stilen hvor orden i økonomien giver dig mere modetøj

Hvem elsker ikke at opgraderer garderoben med noget nyt lækkert modetøj? I den ultimative verden er det ikke økonomien der afgører garderoben, men ens temperament og vaner. Desværre er økonomien dog afgørende for de fleste af os, hvor skyklapper for øjnene aldrig har gjort noget godt for nogen.

Få styr på stilen hvor orden i økonomien giver dig mere modetøj. Du kan finde din stil ved at vælge din stilkerne. Er du til det klassiske, elegante, boheme, casual eller måske den stil. Vi spejler os i andre, og du finder din stil ved at betragte andre hvad end det er en berømt skuespiller, naboen en kollega eller andet. Her skaber du din grundstil og ud fra denne, så kan du eksperimenterer mellem de forskellige stile – det kræver bare et budget.

Få råd til det lækre modetøj?

få styr på økonomi og garderoben

Tøj kommer både i den billige og dyre ende, hvor det kæmpe udvalg af brands kan inddeles i prisklasser. Her er mærker som Armani, Tiger of Sweden og lignede, ikke i den billige prisklasse som en ustabil økonomi kan klare. Alt lavede en undersøgelse om hvor meget du bruger på tøj om året, som du kan læse her.

Der findes mange tiltag til at få styr på en økonomi. I forhold til modetøj så kan du vælge at gå på tilbudsjagt eller opgraderer garderoben når de efterhånden ufattelige mange udsalg blandt tøjforhandlere, er startet.

Tøjmærker kommer i dyre og billige prisklasser, og her kan du vælge lækkert modetøj i de billige brands. Der kan være forskelle på materialer, men en jakke der koster 5000 kr. kan dog findes i en billiger form, og stadig ligne en million. Du finder mange forskellige forhandlere som Nelly, Bubbleroom og selvfølgelig Bestseller med deres store parably af lækre mærker i den billige ende.

Afdrag er ikke altid den smarte løsning, men er dog en måde hvor du kan få styr på økonomien og opgraderer modetøjet. Ulempen ved afdrag er selvfølgelig – at du skal afdrage. Hvis det er løsningen for dig, så kig på mulighederne for renterne er vidt forskellige. Du finder et hav af låne udbydere med de traditionelle storbanker til de mindre som Bank Norwegian og mange andre. Kig nøje efter hvor lav ÅOP er, for denne er afgørende for, hvor meget du betaler for lånet.

Salg, bytte og køb af brugt tøj er blevet stort, hvor du finder et hav af forskellige grupper på Facebook. Det er en mulighed for at finde noget rigtig lækkert og eksklusivt modetøj. Røde Kors er en anden mulighed der giver dig det samme, og hvor du kan gøre et guldfund indenfor fedt og dyrt modetøj, som du kan købe til meget billige penge.

Hvilken og hvor finder du billigt tøj?

Find billigt tøj online ved at vælge de billige mærker, og selvfølgelig de gode billige steder, hvor det især er online du finder gode tilbud hele året rundt. De fysiske butikker bløder dog rigtig mange steder, for handlen er flyttet online. Her kan du gøre gode tilbud, hvor det er især er omkring regnskabsafslutningen for firmaet, hvor tøj bliver solgt til spotpriserne for butikkerne skal have flyttet pengene fra lageret til kassen.

Online er mærker som Vila, Vero Moda og andet, hvor du kan skabe basistøjet ret billigt med de billige toppe fra Vera Moda eller Vila.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)