Få styr på dit kjolebehov inden du køber

Kjoler kan bruges til alle lejligheder! Det er udelukkende et spørgsmål om at afpasse kjolen til lejligheden. Så lad os prøve at lægge en strategi for, hvilke kjolebehov du skal købe ind til.

Kjolen kan meget mere end mandens jakkesæt. Derfor er det også vigtigt, at du har en strategi for dine kjolekøb, så du får dækket hvert af de mange kjolebehov enhver kvinde har.

få styr på dit kjolebehov inden du køber med disse tips til at finde kjolen.

 

Hverdagskjolen 

Hverdagskjolen er den praktiske og pæne kjole, du kan have på derhjemme – og måske, når du skal ud at handle. Den er afslappet og behagelig at have på og den kan tåle, at du lige klarer rengøringen eller madlavningen, uden du behøver at iføre dig forklæde og skåneærmer.

De fleste hverdagskjoler har en fortid som arbejdskjole. De er dog ikke altid så praktiske at bruge som hverdagskjole – og da slet ikke, hvis de skal kunne klare rengøring og madlavning. Derfor er det en god ide at have en decideret hverdagskjole eller tre i dit klædeskab.

 

Arbejdskjolen 

Arbejdskjolen er den kjole, du har på, når du skal på job. Den er stadig praktisk ligesom hverdagskjolen, men signalerer samtidig, at du er kvinde og bevidst om din stil og dine værdier. Der er sikkert forskel på kjolen, alt efter om du er kontormus eller indtager en topstilling i det firma, du arbejder i.

Sørg for at have nok arbejdskjoler i skabet til at du ikke behøver at tage den samme på to dage på en uge. Fem er ikke nødvendigvis det rigtige antal, du behøver jo ikke have kjole på hver dag.

 

Den pæne kjole 

Den pæne kjole er den, du tager på når I skal ud at spise, til middag hos venner, til reception eller til enhver anden lejlighed der kræver, du gør lidt mere ud af påklædningen.

Sørg for at have et par stykker eller tre i garderoben, så du ikke har den samme på, hver gang I skal noget.
find den rigtige korte festkjole til det gode kjole behov

 

Festkjolen 

Festkjolen er det helt store skrud. Her kan du spille på alle tangenter: Paletter, lang, kort, stort eller lille strutskørt, nedringet, vovet! You name it.

Festkjolen er en af de dyreste kjoler i klædeskabet og her er strategien oftest at købe en ny til hver fest. Så er du sikker på, at ingen har set dig i den før!

 

Den lille sorte – score-kjolen 

Den lille sorte er den elegante, forførende kjole, der fremhæver alle dine kvindelige former. Det er den, du har på, når du skal i byen og score eller bare vil overraske din partner og lægge i ovnen til en hed aften og nat. Igen er nyhedens interesse den bedste strategi, men med lidt variation i tilbehør er genbrug tilladeligt.

 

Strandkjolen 

Strandkjolen er de lette og luftige til en varm sommerdag. Den du har på, når du skal til standen – og måske har du kun din bikini indenunder… Den er nem at få af og nem at tage på igen, når du har fået nok af solens stråler.

 

En kjole til enhver anledning 

Som du kan se, er det vigtigt, at du har et bredt udvalg af kjoler i din garderobe. Så læg en strategi, så du er sikker på, at dit kjolebehov er dækket ind!