Eyeliner look? Få den visuelle vejledning til lægge en klassisk eyeliner

Leder du efter den gode nemme måde at lægge det lækre eyeliner look?

Du kan finde mange forskellige måder at lægge en eyeliner, men brugen af tusch og blyant giver forskellige blikke, hvilket stiller dig over for spørgsmål om, hvilken eyeliner du skal vælge.

Den rigtige type eyeliner kan du skabe forskellige afskygninger og former med, der giver dig de intense og smukke øjne. Du kan skabe det intense look uden at det behøver at være dramatisk, for det mere naturlige kræver ofte brugen af en blyant frem for en tusch(flydende eyeliner), hvor mange kvinder dog sværger til at bruge tuschen i hverdagen hvad end den kommer i pensel eller tusch form.

Blyanten skaber ofte et mere fyldigt blik via øjenvippekanten. Det gør du ved at brugen eyelineren på kanten af øjenvippe rødderne. Til det mere festlige brug, her kan du tegne en streg over øjet i den tynde form til helt neutrale hverdag look, hvor den tykke streg vil skabe det mere dramatiske og intense. Du kan selvfølgelig vælge at bruge den flydende eyeliner, hvilket dog kræver øvelse, for du kan ikke fjerne den så nemt, hvis du laver fejl.

Der findes mange gode begynder øjne makeup tips, hvor du kan lære brugen af alle 4 forskellige slags eyeliner typer. I videoen her får du en guide til at lægge en klassisk eyeliner med tusch.

 

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)