Evo Hårprodukter? De eksklusive kvalitets produkter til håret

Vi kender alle det med at have en rigtig træls hår dag, men heldigvis kan det korrekte hårprodukt hjælpe dig med at fikse hår problemerne.

De lækre australske EVO hårprodukter fra Kevin Murphy og Davines er det eksklusive brand indenfor hår. Et perfekt produkt der virker, er miljøvenlige, smukke og baseret på 5 nemme trin:

 • Clean
 • Condition
 • Treat
 • Style
 • Finish

Det du opnår med disse produkter som føres forskellige steder, er kun er solgt til godkendte, udvalgte og seriøse saloner. Produkterne er rigtige lækre og har gode egenskaber for enhver kvindes hår:

 • Nænsom for håret
 • Giver personlighed og volume
 • Reparerer skadet og farvet hår
 • Giver hold og glans i håret
 • Perfekt til filtret, bølget og krøllet hår
 • Uåbnet er produkterne holdbare i 30 måneder
 • Balsam og shampoo er parabenefri
 • Alt EVO emballage er genanvendeligt
 • Både mænd og kvinder kan bruge hårprodukterne
 • Se flere fordele og information på EVO hair

Produkterne fra Evo som koster flere penge end den pris, man normalt finder i supermarkedet og andre steder, men produkterne adskiller sig også en del fra gennemsnits produkterne på den gode måde. Den gode kvalitet versus prisen for hårets skyld, er noget du skal gøre op med dig selv, om det er prisen værd for et smukkere hår.

Ifølge Evo selv er deres produkter en hævn mod industrien, der laver falske løfter og halvløgne om hvad deres produkter kan udrette af ting for håret. EVO ønsker at føre en luksus og høj kvalitets hårpleje serie med bredt udvalg. Kvalitets frisøren kan tilbyde sine kunder hele pakken i et enkelt kvalitets mærke. Dennee kvalitet er, hvad du får i serien, der er udviklet af de bedste designere, laboratorie rotter og selvfølgelig af de bedste frisører.

 

EVO produkterne

få smukt hår med de rigtige hårpleje produkterI den lækre serie får du selvfølgelig alle de nødvendige produkter, og du får serveret det brede udbud lige her, som kommer i rigtig varieret og eksklusiv udvalg.

 

EVO conditioner

Evo’s balsam plejeprodukter er forbundet med kvalitet, og i særdeleshed gælder det også for deres fine conditioner, som giver dybdegående, fugtgivende, glans, sundhed, reparation og beskyttelse som balsam giver.

 conditioner fra evo

 

EVO Calm fugter

Denne Calm serie er perfekt til kemisk beskadiget, tørt og kruset hår. Den er nemlig bygget til at tilføre dit hår mere fugt. Til at gøre dette, er produktet tilført glycerin, som giver det fugtighedsbevarende og også hydrolyseret hvedeprotein, der giver fleksibilitet og styrker. Serien er uden parabener og sulfater.
evo calm hårprodukt serie

 

Evo Curl til krøllet hår

Evo Curl serien består af 2 produkter der giver de helt rigtige resultater til utæmmet og krøllet hår. Opnår lækkert kontrolleret, sundt og dejlig glansfyldt smukt hår der også tæmmer elektrisk hår.

evo curl er perfekte til elektrisk hår

 

EVO Care til svækket hår

Til farvet og svækket hår er hårprodukterne i care serien gode til at tilføre glans, genopbygge og få fugten tilbage i dit hår. Parabene og sulfat fri og med UVA/UVB beskyttelse.
evo care hårprodukter

 

EVO shampoo

Hvis du ønsker den bedste shampoo til reparation og opbygning af dit hår, så er shampoo fra Evo helt sikkert en uundværlig ingredients i din hårpleje serie. Anerkendt som frisør shampoo for sin gode kvalitet og gode egenskaber for hårets skyld.
shampoo hårpleje produkter fra evo

 

EVO Straight serien

Hvis du mangler stylingsserien, der dækker alle hårtyper, så er Straight hår produktserien det perfekte valg. Produkterne i serien er varmebeskyttende, og dækker kruset og flyvsk hår.

evo straight serien

 

EVO Style plejeprodukter

I  Styleserien får du hårplejeprodukter, der rammer alle slags hårtyper. I serien som ligesom de andre, er alle produkterne uden parabener (Helmut hårlakken er undtagelsen), og serien dækker lige fra voks til hårpudder, hvor hårprodukterne ligesom f.eks. Kerastase shampoo giver det lækre fald i håret.
style produkterne kan forme dit hår lækkert

 

EVO Volume

I Volume serien får du som navnet siger, tilført volume i dit hår og gør det meget mere dejlig medgørligt. Perfekt til at fylde fint og normalt hår også.
evo volume serien for perfekt hår

 

Kender du ikke Evo mærket og produkterne?

Hvis du ikke kender det australske Evo brand og produkter så er det ret nyt på vores breddegrader, men er ret udbredt og populært i resten af den vestlige verden.

Ifølge firmaet så er deres mission at lave innovative, luksuriøse, effektive og simple kvalitets produkter indenfor en ren og ærlig beauty industri.

Brandet skal være eksklusivt til kvinder der kun vil have det perfekte indenfor top produkter, og som sådan finder du produkter fri for parabener, sulfater og andre skadelige stoffer i miljørigtige materialer der er genanvendelige og nedbrydelige.

Indholdet i The evo® formuleret produkter kommer med de fineste råvarer som er inddelt i seks forskellige produktfamilier som du kan se ovenfor, der alle dækker forskellige hår behov så alle hårtyper er dækket ind for den gode hårpleje.

Du kan se en promo video fra firmaet som henvender sig til Saloner verden over, hvilket giver et meget godt syn på hvorfor de er så forskellige fra den mange andre, og måske netop derfor er produkterne det helt rigtige for dig også?

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)