Essie neglelak – Neglelakken der skaber de smukke negle

Kender du til problemet med ikke at kunne finde de fede neglelakker der giver det smukke, stilfulde eller hippe look?

Så kan du slappe helt af, for her kan du faktisk finde de flotte farver og mønstre, som du kan dekorerer dine negle med og komme til at ligne en million, for alt hvad det kræver er jo den gode neglelak.

En af disse rigtige gode produkter er Essie neglelak, som er blevet mere og mere populært igennem tiden, både på grund af kvaliteten, sundhed og såmænd også fordi, det ofte er billigt via tilbud og almindelig prisleje.

 

Hvorfor Essie neglelak er det gode valg?

Der findes rigtig mange lækre mærker indenfor nail polish som f.eks. L’oreal eller OPI neglelak og selvfølgelig også mange andre brands, men med Essie finder du en af de mest populære, der samtidig er i en god og ofte billig prisklasse.

Produkterne kommer i en super kvalitet og så findes der et hav af forskellige farver, som du kan se på et online farvekort. Det er noget man både som pige og kvinde sætter mere end pris på,  for en neglelak der har kort tørretid, lang holdbarhed, nem at påføre, over 300 forskellige nuancer og ikke mindst, er fri for toluene, formaldehyd og DBP – Det er grunden til Essie neglelakker er blevet super populære.

Det med en sund neglelak er faktisk en rigtig god ting, for hvad nu hvis du er gravid? Derfor er det vigtigt, at neglelakken ikke indeholder DBP, toluene og formaldehyd, og det gør Essie produkterne helt ligesom L’oreal, Revlon, OPI, Fnug, Sally Hansen og sikkert andre, heller ikke. Det at have en neglelak der er fri for skadelige stoffer er vigtigt for sundheden under graviditeten, helt ligesom du også skal tage højde for dette ved fjernelse af neglelakken. Du kan faktisk finde lidt information om dette på dailystylediary.com lige her.

Disse grunde er hvorfor du skal bruge Essie, hvilket så bare kræver at man lærer at holde styr på sin makeup, for måske du bliver grebet af det lækre produkt 🙂

 

Kender du ikke det populære Essie til negle?

Essie Weingarten fra 1950 har udviklet Essie neglelakken. Det er sket på basis af super dejlige farver der strækker sig over 300 forskellige nuancer, hvilket skulle dække enhver lejlighed både til afslappet og festlig brug.

Du får en række fordele med Essie der blev udviklet af Essie Weingarten, som allerede beskrevet. Disse fordele er med til, at give dig en af verdens mest populære neglelakker, der godt nok kommer i en dyrere prisklasse end de billige modeller, men som dog kan købes fra 45 kr. stykket, hvilket må siges, at være en helt god pris.

Neglelakken er skabt til det smukke ydre, struktur og balancen imellem farven og glansen der netop skaber det smukke og fængende look. Dette spil i den flotte polish har været med at skabe populariteten verden over, for når ydre skønhed og kvalitet går hånd i hånd, så vinder man kvinders hjerter.

 

 

 

Hvilket farver virker og hvordan skaber du det smukke look?

Det med at vælge farve kan være svært, især nu der er over 300 forskellige farve nuancer at vælge imellem.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt om farven skal være til fest eller hverdag, for til hverdagen er det de mere neutrale farver at foretrække. Til festlig lag kan farverne varierer, og her kan du lege med forskellige nuancer, samtidig med at du holder et stilfuld look. Adore, Leading Lady, Castaway, rød, pink og lignede farver er ret populære, som du kan se ved at klikke dig ind på de forskellige produkter.

Find den lækre farve iblandt det store udvalg lige her der ofte er på tilbud

Husk at et smuk look kræver noget tilbehør også, hvilket så f.eks. kræver et par lækre akryl bokse til at holde styr på alt makeuppen.

 

Hvordan påfører du neglelak?

Dine negle og hænder skal være tørre og rene, før du går i gang med neglelakken.

Du skal altid huske at bruge lakfjerner inden du starter med at påføre neglelak. Det skyldes, at selv om der måske ikke sidder gammel neglelak, så fjerner du fedt, skidt og andet der kan ødelægge den nye polish.

Derudover så skal du bruge en basecoat inden du påfører et par lag af Essie negelak, for derved forsegler du alle kanter. Hvis du vil gøre det super godt, så slutter du af med at bruge en topcoat.

Du kan her i videoen se lynhurtigt, hvordan du bruger Essie Repstile neglelakkerne for det flotte look.

 

 

 

Hvor finder du neglelakken til den gode pris?

Det kendte brand bliver solgt rigtig mange steder, hvor du finder det i 95 lande og flere end 250.000 forhandlere. I Danmark føres det ved forkellige førende fysiske forhandlere som Matas, Magasin og andre, og online finder du det selvfølgelig også ved mange.

De bedste priser, når det ikke er på udsalg eller tilbud finder du ved disse forhandlere, hvor pris ofte starter ved omkring 39-45 kr. og opefter:

 

Giftig eller okay når man har små børn?

Hvis man har små børn, og gerne vil have smukke negle, så er det en god ide, at sørge for neglelakken ikke indeholder skadelige stoffer. Små børn vil sutte på mors fingre, og måske endda bide i neglene. Her er Essie heldigvis uden de 3 vigtigste giftstoffer, som blev fjernet for mange år siden, og så må det siges, at være lidt af en smagssag, om man mener at neglelakken stadig indeholder skadelige ting.

Et godt husmor råd er, at undgå glimmer modellerne, da disse har en naturlig tiltrækningskraft på børn, og er samtidig mere sart når de små skal tygge i mors fingre. Se en liste på babyklar.dk her med forskellige skønhedsprodukter der er det sunde alternativ

 

Alternativ neglelak mærke?

Essie er en god neglelak, for ellers ville brandet ikke være så populær på verdensplan, men der findes selvfølgelig gode alternativer.

Opi neglelak er et godt alternativ, som også er populære både blandt de unge og noget mere modne kvinder. Prisen er samtidig lidt under Essie, og indeholder heller ikke de mest skadelige stoffer.

Sparitual er en vegansk neglelak, som mange sværger til, hvor du får naturlig farve og veganske ingredienser. Mærket er uden DBP, Formaldehyd, Formaldehyd Resin eller Toulene, så den er både skånsom for miljøet og dig, hvor selv flasken er lavet af mere end 50% genanvendelig glas. Flasken er noget mindre end de fleste andre brands, og det er prisen selvfølgelig også.

 

Eos og Essie sammen?

Essie og Eos har samarbejde, som sikrer at du som forbruger, kan købe deres respektive gode produkter i samme serie. Det er selvfølgelig ikke kun for din skyld, men også så de sælger det mere og får brandet deres mærke. Ideen er dog god for dig som forbruger, for du kan få den gode neglelak og læbepomade i det matchende sæt, som kan hjælpe til det smukke look og udstråling.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)