Elegante mørke bukser (2018) – 5 sorte bukser der måske er lige dig

Som kvinde er det rart at have et alsidig klædeskab. Det giver dig nemlig styles til både hverdag og aftenbrug. Alle har brug for et par kvinde jeans, men det samme kan man sige om de elegante mørke bukser. Du finder et stort udvalg af lækre bukser både i mørk, lys og alle andre farver, men her finder du lidt inspiration til et par styles i sort/mørk.

 

Sorte Vila bukser

køb et par løse sorte dame bukserFind bukserne til 338,- kr. ved Asos her

Hvis du søger et par løse bukser med de brede ben, kan du til lige omkring 340 kr. købe disse Vila bukser ved Asos. De højtaljede bukser kommer med pyntebælte og kan kombineres med både det afslappet som de mere stilfulde til aftenbrug.

 

 

Freddy skinny shaping leggings

Brug de feminine leggings som ung kvindeFind de elegante leggings til 1.079,- kr. her

Freddy Pants læderbukser er populære helt ligesom de forskellige leggings fra brandet er. Her finder du disse trendy bukser i et blødt jersey der byder på elastisk pasform med shaping-effekt. Flotte leggins/bukser med lav talje som vil gøre sig godt både med sneakers som stiletter.

 

 

Asos High Waist sports leggings

køb de stramme sorte leggings til unge pigerFind de sorte leggings til 173,- kr. ved Asos

Asos egen collection byder på disse højtaljede sorte leggings til en billig pris på kun 173,- kr. Du får et par mørke sports leggings der er velegnet til det lette brug, hvor et par fede sneakers og løs top matcher det casual udtryk.

 

 

Mørke Tiger of Sweden bukser

Brug de elegante sorte Tiger of Sweden dame bukserFind bukserne til 1.199,- kr. ved Bubbleroom

Hvis du ønsker et par elegante mørke bukser, så er disse Tiger of Sweden habitbukser måske det helt rigtige. Flotte bukser i et klassisk design med vidde forneden og feminine detaljer med elegance. Bukser er velegnet både til hverdagen og til finere brug med et par flotte sko og en dame skjorte.

 

 

Sorte Only dame bukser

køb et par billige mørke bukser i elegant stilFind Only bukserne til 199,- kr. ved Bubbleroom

Et billig par bukser i en elegant stil, er disse mørke bukser fra Only. Du får et par sorte bukser med en bekvem og afslappet pasform. Bukserne kommer med snøre og elastik i taljen, og kan være ganske velegnet sammen med par sandaler til de varme måneder, og det noget varmere fodtøj til efteråret.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)