5 Lækre & Elegante mørke bukser til kvinder

Som kvinde er det rart at have et alsidig klædeskab, så man både har til hverdag og fest, men så sandelig også til ens humør. Alle har brug for et par kvinde jeans, men har alle ikke også brug for at eje nogle elegante mørke bukser?

Der findes jo et rigtig stort udvalg af lækre bukser både i mørk, lys og alle andre farver, men her har jeg dog valgt kun at vise nogle lækre modeller i den mørke, som både er i lækker kvalitet, men også kan erhverves til den billige pris.

Udvalget af de sorte bukser der både er stilfulde og smarte, er et bredt udvalg i forskellige mærker, priser, kvalitet så der burde være mulighed for at finde lige præcist dem, som du nok også vil syntes er det super elegante par til dig i dit kollektion af kvinde modetøj.

 

Dorothy Perkins sort buks

På Zalando faldt jeg over denne lækre buks som er i normal længde. Som du kan se på billedet nedenfor, er der sidelommer og mønsteret er i unifarver, og kommer med en normal livhøjde. Bukserne er lavet i 100 % polyester, og prisen er kun 199,- kr. hvilket jo et er røverkøb, nu det er en rigtig stilfuld buks.

dorothy perkins sorte bukser er både billige og lækre

 

Opus Ebru mørke bukser

Hvis du er mere til et par slim fit bukser, der er særdeles velegnet til hverdagen, så er dette par unifarvet Opus bukser med baglommer og skjult zip-fly lås, måske lige det perfekte par stilfulde bukser til dig. Materialet er lavet i 59 % bomuld, 26 % polyester, 13 % viskose og 2 % elasthan og du kan finde dem til 649,- kr ved Zalando lige nu.

find opus ebru mørke bukser her

 

Anna Field bukser

Et par løse bukser der signalerer stil og elegance, kunne være disse Anna Field mørke bukser med sidelommer og en høj livhøjde. Buksen der er lavet i 100 % polyester, koster 329,- kr. hvilket jo må siges at være en okay billig pris, for at give det elegante udtryk, som så mange af os kvinder, gerne vil opnå.

et par løse bukser til kvinder kan være stilfuldt

 

Sorte Only leggings

Hvis du er til læder, men ikke vil give den dyre pris, kunne du overveje imiteret læder ligesom disse leggings i sort fra Only. Materialet er 50 % polyurethan og 50 % polyester til en pris på 259,- kr. som jo næsten altid er billigere end ægte læder, men dog kan man ikke se forskel.

only leggings i mørk

 

More & More black pants

Et par “habit” bukser der signalerer stil, er noget som rigtig mange kvinder efterstræber, og måske er disse brune i normal fit lige sagen? Personligt syntes jeg, at de er super smarte, og til en pris på 649,- kr. så er de til at komme til for de fleste i budgettet.

overvej de smarte stilfulde bukser fra hanna

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)