7 efterårsjakker til kvinder – Hold stilen og varmen med disse jakker

Leder du efter en ny overgangsjakke til årstiden mellem sommer og vinter i 2018/2019? Hvis du gør, så se udvalget af nye lækre efterårsjakker til kvinder som vi har fundet. En ny lækker jakke til denne specielle årstid er ofte nødvendigt. September kan byde på meget varme om dagen, men der bliver ofte også ret koldt når solen begynder at forsvinde. Oktober måned er endnu værre, for her bliver der ofte budt på regn og vind men samtidig også noget varme – Det er grunden til at en overgangsjakke frem for en vinterjakke, kan være en god ting til årstiden.

Vi har her fundet nogle fede modeller der både kan være den dyre eller billige vinterjakke til kvinder, men samtidig adskiller sig i stilen fra moden omkring efterårsjakker sidste sæson. Se de nedenstående lækre jakker der kommer i termo, dunjakke, regnjakke og selvfølgelig i den lækre frakke stil også.

 

Rains regnfrakke

Køb den lækre Rains regnfrakke til efterårHvis du er på udkig efter en regnjakke, så er Rains absolut et af topmærkerne. Du får nemlig med denne Rains Curve en super lækker jakke i den lange stil. Den giver god beskyttelse mod det evindelig regnvejr, som vi ofte har i Danmark i efteråret. Jakken kommer i fem andre farver end denne. Og prisen ligger faktisk kun på 749 kr. hvilket hverken er i den dyre eller helt billige ende.

 

 

Gestuz læderjakke

Gestuz skaber de elegante dame jakkerDu finder mankge lækre dame læderjakke. Her finder du denne eksklusive Gestuz jakke i høj kvalitet. Skindjakker kan være det smarte valg, hvor denne kommer i 100% lammeskind og 100% polyester satin for. Gestuz læderjakker og andre brands indenfor skind, kan være jakken du kan bruge til de fleste andre årstider også, selv om denne jakke er mere vinter- end sommerjakke.

 

 

Esprit dunjakke

køb den varme dunjakke som efterårsjakkeFind jakken til 899,- kr. ved Ellos

Er dunjakker mere din stil, så laver Esprit både smarte, elegante, lækre og faktisk også billige dunjakker til kvinder, der dog ikke kommer helt i samme prisklasse som f.eks. Only. Denne pink faconsyet jakke kommer i forskellige farver, hvis du er mere til grøn, lyserød eller de mørke farver. En lækker dunjakke der kan holde dig varm i de måske kolde efterårs måneder.

 

 

Ilse Jacobsen regnjakke

Brug en Ilse Jacobsen regnjakke som efterårsjakkeDu kan finde den smarte Ilse Jacobsen jakke her

Ilse Jacobsen laver rigtig lækkert modetøj, hvor de især er skarpe på regntøjet. Denne regnjakke er i en lækker stil og samtidig er den både varm og vandafvisende. En lækker og eksklusiv regnjakke til kvinder der ønsker top kvalitet og elegant feminin stil.

 

 

Ikks Dastre frakke

Køb en frakke til efteråretFind jakken til 899,- kr. ved Spartoo

Til den varmere tid der også kan være i efteråret, hvorfor ikke bruge en trendy frakke. Her kan denne Ikks Dastre jakke i grå måske være den helt rigtige i din smag. Jakken med knaplukning kommer i 100% polyester til indvendig materiale.

 

 

Day Birger et Mikkelsen Day Dune

Køb den varme dame jakke til efterårFind jakken til 999,- kr. ved Boozt

Day Birger et Mikkelsen er kendt for sin flotte skandinaviske stil i det enkle udtryk. Denne Day Dunne jakke til efteråret kommer i 100% nylon og i et minimalistisk udtryk. Jakken er velegnet til det omskiftelige vejr, hvor du kan bruge den både med sneakers som pumps.

 

 

Only imiteret skindjakke

køb den billige fede Only læderjakke i imiteret læderFind jakken til 379,- kr. ved Bubbleroom

Hvis du vil have en fed læderjakke til den billige pris, kan imiteret læder være det rigtige valg. Her giver danske Only dig et lækkert udvalg af styles til en billig pris. Den grå jakke kommer i et feminin udtryk tilsat det rå udtryk som læderjakken bærer.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)