Didriksons vinterjakke 2018 – Brug den varme jakke til vinteren som kvinde

Leder du efter en lækker vinterjakke til vinteren 2018? Her kan en varm og fed Didriksons vinterjakke være det rigtige valg indenfor damejakker.

Dridriksons brand der blev grundlagt i Grundsund, Sverige af julius og Hanna Didrikson, startede ud med produktion af olie klæder i 1913, hvor behovet var stort i områdets fiskeindustri. Gummi materiale tog sit indtog i 1930, hvor der sidenhen med teknologiens udvikling, kunne skabe vandtætte produkter og i 1981 kom de første polyurethan materialer. Her skete indtoget af salg til mere almindelige forbrugere, hvor især regntøj og regnjakker i åndbare kollektioner hurtigt blev et hit.

Hvis du ønsker en bekvem og funktionel vinterjakke, så kan en af de nedenstående jakker til kvinder måske være det helt rigtige valg for dig.

 

Didriksons Sara parka

Køb en lækker Didrikson dame vinterjakkeFind den sorte jakke til 1805 kr. her

Hvis du ønsker den varme vinterjakke som kvinde, kan denne lange parka jakke måske være din nye jakke? En dejlig praktisk jakke der kommer i sort eller grå, hvor materialet er 70% bomuld og 30% polyamid.

 

 

Didriksons Meja parka

didriksons thelma jakke dameFind jakken til 2195,- kr. lige her

Den mørkeblå Meja parka kommer i den velkendte Didriksons stil og materiale. Jakken kommer med kraftig foring i 100% polyester, hvor hætten er beklædt med varm kunstpels. Du får en god varm jakke der dog ikke er på højde med en Pajar jakke men mere i stil med The Forth Face jakker.

 

 

Lykke parka jakke

brug den varme parka eller skijakkeFind bordeaux Lykke jakken til 2495 kr. her

Didriksons laver lækre, varme og vandtætte vinterjakker der sagtens kan være det gode alternativ til en dunjakke. Her er Lykke modellen med 100% polyester fyld og 100% polyamid for, måske en jakke for dig. Perfekt jakke i den casual stil der står godt til stort set alt.

 

 

Grøn Gunnel parka

Gunnel og didriksons lindsey parka til damerFind den grønne jakke til 1325 kr. her

Ligesom du finder gode, varme og praktiske Didriksons vinterjakker til børn, så får du også de smarte og perfekte vinterjakker til voksne. Her er Gunnel jakken i sit enkle snit som i nogle kollektioner af Peak Performance jakker, måske jakken der falder lige i din smag. Jakken kommer med let foring, så er ikke velegnet til den isnede kolde vinter, men disse har vi dog ikke haft i årevis alligevel.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)