Læg en dag makeup for rødhåret kvinder? Få de gode tips til hvordan lige her

Leder du efter de gode tips til at lægge en dag makeup for rødhåret kvinder?

Det at lægge makeup kræver de rette nuancer, hvor man som rådhåret helt ligesom brun, sort eller lyshåret kvinder, skal vælge de rette nuancer at kombiner hårfarven med.

Blush, pudder og mascara er ikke perfekt, hvis man gerne vil have det perfekte udtryk. For de farverige øjenskygger kunne være et rette valg til at skabe det flotte look, hvilket disse begynder tips til øjne makeup der er forbeholdt kvinder med rødt hår, hjælper dig med at belyse.

Den rette dag makeup som rødhåret?

Brug den rigtige makeup der passer bedst til dit røde hår. Abrikosagtige og brune varmer fremhæver din naturlige varme i huden. Her er de lyse farver hvor den grønne er perfekt til øjnene, og den mere pink eller bordeaux nuance passer til dine læber og kinder. Gå efter det naturlige look, hvilket en du gør med den brune frem for den sorte farve til øjenbryn og grøn øjenskygge. Tilsæt en rosa blush til kinderne og så er det kun om læberne skal have læbestift eller ej.

Du skal ved læberne, nemlig vælge den helt rigtige der passer til din hudfarve. Lipgloss og en rød læbestift skal passe til din nuance, for du skal ikke vælge den rødlige nuance der giver dig et for bleg udtryk. Hvis du er fregnet eller rødlig, så gå efter den varme farve i brunlig, orange eller rødlig nuancer.

I denne video får du makeup tips til hvordan man lægger dag makeup for rødhåret kvinder.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 0 (0 votes)