Cream kjole – Ideer til smukke kjoler der måske er lige dig!

Hvis du står og mangler en sød kjole, så kunne det være at du skulle kigge lidt på det danske brand fra Dk Compagny.

En Cream kjole kommer i mellemklasse priser, som er noget mange af os kan være med på. Kombineret med et varieret udvalg af damekollektioner, så kan der være det helt rigtige til dig.

En Cream kjole er en feminin men samtidig også lidt rå stil, der følger tidens trend hele tiden. Et etableret brand siden deres start i 2004. Du kan finde et stort udvalg af forskellige produkter som jeans, sko, tunikaer, kjoler, accessories, t-shirts, toppe og meget andet i det danske mærke. Ifølge teamet bag brandet, er produktet henvendt til ekstravagante kvinder der elsker alle de lækre små glæder ved livet, og udfolder dette gennem påklædningen.

Udvalget nedenfor er til både fest og hverdags brug, om det så er til stranden, skoven, arbejde, skole eller andet. Fælles for de forskellige styles er dog, at de alle holder sig i en moderne stil, der fremviser en kvinde med stil.

 

Cream Lisa Flower strikkjole

køb cream kjole udsalgFind kjolen til 699,- kr. ved Zalando her

Hvis du søger det søde look, kunne denne Cream strikkjole i vintage blå måske være det helt rigtige. Kjolen der kommer med rund halsudskæring, er lavet i 62% bomuld, 21% polyster og 17% viskose materialer. Flot kjole til skole, arbejde eller en let festlig lejlighed og kunne være et godt alternativ til en af de flotte blusekjoler til sommer.

 

 

Rød Fabio cocktailkjole

brug de rigtige cream tøj forhandlereFind den søde røde kjole til 799,- kr. her

Søger du en afslappet med samtidig stilfuld festkjole, så kunne denne røde Cream cocktailkjole måske være lige dig. Du får en kjole som kunne være en af de korte kjoler til julefrokosten i november og december, eller som den søde Cream blondekjole til foråret.

 

 

Cream Rico blondekjole

Brug de søde Cream blondekjoler til festFind den korte hvide kjole til 799,- kr. lige her

Denne hvide blondekjole til små 800 kr. kommer i det feminine og søde snit med den korte størrelse og runde hals. En sød kort festkjole der kan bruges både vinter og sommer, hvor den står sig godt med at par høje hæle eller flade sandaler.

 

 

Melissa sommerkjole

Køb en sød Cream blusekjole til sommerDu finder den søde hæklet kjole til 499,- kr. her

Er du til det mere casual look, så er denne søde hæklet Cream sommerkjole måske den du bliver forelsket i. En sød og afslappet kjole der kan bæres på de varme tidspunkter i foråret og sommeren.

 

 

Grå Cream Rosemary jerseykjole

køb en flot cream kjole til festlig brugFind den elegante grå kjole til 499,- kr. her

Denne grå kjole henvender sig til dig der ønsker der stilrene og elegante look. En enkel og minimalistisk jerseykjole der giver dig et snert af elegance og overskud. Til små 500 kr. er det absolut en tidløs kjole, hvis du vel og mærke er til stilen.

Cream mærket kendte du måske ikke før nu, men hvis du vil vide mere om det, kan du se de andre produkt anbefalinger fra Cream og andre mærker her på siden.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)