Clinique Smart Repair Serum til alle hudproblemer

Sidste år kom der et nyt intelligent serum på markedet i Danmark, nemlig Clinique Smart Repair Serum som er til alle hudtyper ifølge firmaet bag, Clinique.

Formålet med dette serum er, at reparere alle skader hvilket både gælder de synlige og især de skader, som man ikke lige kan se med det blotte øje. Clinique laver gode og lækre produkter ligesom f.eks. Murad hudpleje, og er garanti for kvalitet.

Du kan få det smarte serum både på 30ml og 50 ml, og den bedste pris kan du finde her: 50 ml. til 649,- kr ved billigparfume her

hvad gør repair serum?

Clinique Smart Custom-Repair SerumDen intelligente serum fungerer på den måde, at den optager de aktive ingredienser på den bedst mulige måde ved at berolige huden først.

Indholdet i serummet der udgør forskellige ingredienser, bruges til at dække de forskellige hudtyper og problemer.

hvad ingredienser er der i clinique smart serum?

Ingredienser såsom rødalger, koffein og lakridsrod-ekstrakt er til for at styrke din huds cellefornyelse og samtidig stimulerer huden.

Derudover indeholder det smarte serum også vindrue ekstrakt som klarer pigmentpletter, salicylsyre til eksfoliering, hvedekim, hyaluronsyre, bygekstrakt og agurkeekstrakt som giver huden den livsnødvendige fugt og smidighed til at genopbygge og forblive sund.

Virker dette serum?

Ifølge Clinique er dette serum i stand til at vide hvornår og hvad din hud har brug for, hvilket diverse test som man kan finde rundt omkring også beskriver. Her siger de fleste at huden føles mere glødende og serummet synker hurtigt ind i huden.

Clinique egen kliniske forsøg over en 12 ugers test, har givet synlige forbedringer som:

  • Hudens fasthed
  • Glød
  • Rynker
  • Fine linjer
  • Pletter
  • Ujævn farve i huden

Det er jo en af de gode skønhedstips, som de fleste kvinder efterspørger, så måske dette serum er det gode køb til dig eller måske som den lækre hudpleje i julegave. Perfekt til kvinder hvis du ligesom alle andre også bliver udsat de miljømæssige belastninger for huden.

hvordan bruger du clinique smart serum?

Brugen af Clinique Smart skal gøres 2 gange dagligt, hvilket vil sige morgen og aften. Brugen af serummet gøres sådan?

  • Brug serum hver morgen og aften
  • Påfør 2 pump i hele ansigtet med opadgående bevægelser
  • Anvend den overskydende serum på din hals

Et godt tip nu vi bevæger mod de varmere tider, er at bruge en god solbeskyttelse om morgenen for at opnå endnu bedre resultat.

Du kan som sagt købe det intelligente Clinique serum i 2 forskellige størrelser, som du finder til bedste pris her: 50 ml. til 669,- kr ved billigparfume her

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)