Inspiration

Calvin Klein undertøj i julegave?

Calvin Klein undertøj i julegave til hende? Måske du skal finde på en gave til en pige/kvinde eller måske du søger efter inspiration til dig selv, og eventuelle ønsker til din ønskeseddel?

Inden vi ser os om, siger datoen den 24 december. Derfor skal der selvfølgelig findes på gode ønsker eller findes de gode gaveideer til hende i år.

Modetøj er noget de fleste kan bruge og lide. Hvis det er til din ønskeseddel, er det en god ide at ønske dig noget specifikt som f.eks. lækre designer solbriller eller som allerede nævnt, noget lækkert undertøj og her er Calvin Klein Underwear populær for sit design, materiale og kvalitet. Derfor har vi samlet et udvalg af populært undertøj der kan gives til hende eller dig selv i gave.

 

Calvin Klein undertøj i julegave

Mærket “Calvin Klein” blev grundlagt i 1986 af amerikanske Calvin Klein(oprindeligt født Richard Klein), som brandet er opkaldt efter. Calvin Klein eller måske bedre kendt som CK, er blevet et af de førende verdensfirmaer indenfor nicher af mode.

Med CK vil du kunne se, at deres produkter er meget enkle men utrolig stilfulde og elegante. Calvin Klein er kendt for at lave tøj, tasker/punge, makeupaccessories, badetøj og helt specielt er de kendt for at lave deres populære Calvin Klein undertøj, der også var de første kollektioner som de lancerede.

Calvin Klein undertøjssæt

Sort sæt i en blød kvalitet med stræk og det velkendte glitrende logo på trusse og bh-kant. Materialet er 55% bomuld, 35% modal og 12% elastan til at give den blød, stræk kvalitet.

Calvin Klein thong

Et pare enkle og søde stringtrusser i bomuld der måske skal på ønskesedlen til jul eller måske er hvad, du skal give i gave til ham. Calvin Klein Underwear stringtrusser med elastikkant ved linningen, hvor du finder det karakteristiske logo.

Moderne undertøj

Blød og klassisk CK undertøjssæt i sort. Bh’en er blød og med justerbare skulderstropper og fremstillet i 90% bomuld og 10% elastan, helt ligesom stringtrussen er. Bh har elastik på toppen med logo. Trusserne har god stræk og også beklædt med det velkendte logo

Gråt sæt CK undertøj

Sødt og stilrent sæt i grå farve. Du får en g-streng i jersey der har pasform med stræk. Kombineret med unlined bralette plus bh i blød kvalitet, får du et klassisk sæt der både giver stil og komfort.

Calvin Klein Underwear push up

Måske du skal overraske hende med den elegante push-up bh i sort? En yderst stilfuld bh fra Calvin Klein  som med den rigtige trusse i hendes smag, giver et super lækkert sæt undertøj der er perfekt til ligge under juletræet. Stilrent push-up bralette regularbar skulderstrop og åben hægtelukning bagpå.