Calvin Klein undertøj i julegave? Brug ideerne her til inspiration!

Calvin Klein undertøj i julegave? Måske du skal finde på en gave til en pige/kvinde? Måske du leder efter inspiration til dig selv, og eventuelle ønsker til din ønskeseddel?

Der er selvfølgelig lidt tid til jul endnu, men tiden kan gå rigtig stærkt, og inden vi ser os om, er det den 24 December. Derfor skal der selvfølgelig findes på gode ønsker eller findes de gode gaveideer til hende i år.

Modetøj er noget både piger og kvinder kan bruge, og ofte også lide. Hvis det er til din ønskeseddel, er det en god ide at ønske dig noget specifikt som f.eks. lækre designer solbriller eller som allerede nævnt, noget lækkert undertøj.

Vi kan alle sammen bruge et lækkert sæt undertøj, og hvilket kvinde elsker ikke undertøj? Du har sikker både hørt og set det lækre undertøj fra Calvin Klein Underwear, men hvad med selv at få fingrene i det?

 

Calvin Klein undertøj til julegaven

Mærket “Calvin Klein” blev grundlagt i 1986 af amerikanske Calvin Klein, som mærket også blev opkaldt efter. Calvin Klein eller måske bedre kendt som CK, er blevet et af de førende verdensfirmaer indenfor nicher af mode.

Med CK vil du kunne se, at deres produkter er meget enkle men utrolig stilfulde og elegante. Calvin Klein er kendt for at lave tøj, tasker/punge, makeup, accessories, badetøj og helt specielt er de kendt for at lave deres populære Calvin Klein undertøj, der også var de første kollektioner som de lancerede. Calvin Klein er født i 1942 og blev oprindeligt født “Richard Klein”.

Udvalget af forskellige ideer indenfor CK undertøj, kunne være din inspiration til ønsker eller måske som årets lækre julegave til hende.

 

Balconette BH undertøj

smukt sæt lingeri med blomsterprint til den modebevidste kvinde

Find det lækre sæt med blomsterprint her

Calvin Klein belconette-BH med sødt blomstermønster. I BH’en er skålene vatterede og på trussen er der diskrete blonder. Du kan justere skulderbåndene som man vil og BHen lukkes som normalt. Et lækkert sæt du kan skrive på ønskesedlen, hvor der måske også står Hunkemöller undertøj i julegave?

 

 

Calvin Klein thong

køb en lækker Calvin Klein thong i julegaveDu finder den søde thong & BH her

Måske du skal give en lækker g-streng og bh i mikrofiber. Dette søde sæt består af blonde foroven på trussen og kommer med foret skridt. BH’en kommer også med de søe blonde detaljer, til det feminine udtryk.

 

 

Moderne undertøj fra CK

smart og meget populært undertøj fra CKSe det moderne sæt ved Nelly her

Hvis du er med på moden, er dette sæt lige noget for dig. Det er blevet ekstremt populært her i Danmark, som du sikkert også har bemærket, og perfekt til alle unge kvinder der ønsker det lækre i julegaven.

 

 

Gråt sæt CK Undertøj

lækkert gråt/mønstret Calvin Klein undertøj med fede detaljerFind det grå CK sæt lige her

Meget lækkert og let sæt. Her kan man virkelig se Calvin Kleins små finesser. BHen er ikke med vattering og trussen har en flot kant, hvor der står Calvin Klien henad siden.

 

 

Calvin Klein Underwear push up

Giv en feminine og stilfulde CK push-up bh i julegaveDu finder den søde bh lige her

Måske du skal overraske hende med den elegante push-up bh i sort? En yderst stilfuld bh fra Calvin Klein Underwear som med den rigtige trusse i hendes smag, giver et super lækkert sæt undertøj som er perfekt til ligge under juletræet.

 

 

Sporty Calvin Klein undertøj i hvid

Dette sæt undertøj er til den sporty og moderne kvinde

Du kan finde det sporty sæt ved Nelly

Er det et sæt undertøj til den sporty og smarte type? Så er dette sæt CK undertøj lige noget for dig. Det er ligesom det grå sæt af samme stil, meget populært i Danmark. Et blødt og smidigt sæt der kan bruges både til den helt unge som mere modne kvinde.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)