Calvin Klein undertøj i den lækre stil, kvalitet og pasform til kvinder

Calvin Klein undertøj er lækkert, og hvis man har prøvet undertøjet bare en gang, så er det svært at sige noget negativt om den dejlige følelse og fornemmelse, som man får med CK undertøjet.

Undertøj kan virke opreklameret, for hvad end det er undertøj eller sexet lingerie, så er det gemt væk under tøjet, men det er dog stadigvæk, en rigtig vigtig ting i ens outfit. At føle sig godt tilpas og lækker starter indefra, og her er et sæt undertøj fra Calvin Klein absolut med til at give den lækre velværd og selvsikkerhed.

Derfor har vi her på Le-reve.dk fundet noget lækkert undertøj fra det populære brand, for du får udover en flot stil, også undertøj med en rigtig lækker pasform, hvilket jo absolut er altafgørende for et godt sæt eller ej.

Du finder mange forskellige populære serier fra Calvin Klein, hvor du kan finde thong, minitrusser, tanga, string, hipster, neglige, bottoms up og meget mere, der samtidig kommer til gode priser hvor de fleste kan være med. Køb Calvin Klein undertøj i julegave til kæresten, veninde eller måske dig selv, ud fra inspirationen som du finder lige her.

 

Calvin Klein Seductive Comfort

køb lara stone calvin klein underwear

Find den elegante Seductive Comfort her

Den lækre Seductive Comfort trusse i nylon og elasthan koster ca. 200 kr. I ivory nuancen får du en sød og uskyldig trusse til undertøjet, der både viser den sexet stil og samtidig i elegant klasse, som jo er, hvad du får med Calvin Klein Underwear.

 

 

Cheekini undertøj

brug de rigtige calvin klein undertøj størrelserDu finder den lækre trusse til 199 kr. ved Nelly

Det casual og moderne undertøj fra det populære brand, er f.eks. Cheekini trussen og bh’en. Det smarte sæt kommer med det velkendte brandnavn/logo i den brede hvide elastik linje. Trussen kommer i 92% bomuld og er sættet til den trendy og sporty pige og kvinde.

 

 

CK Black blonde

undertøj calvin klein bh og trusseFind den smarte blonde trusse til 299 kr. her

Du finder undertøj i mange former med det lækre brand, og det gælder selvfølgelig også det søde og frække blonde undertøj. Den her CK trusse koster 299 kr., hvor bh’en kommer til ca. samme pris, og vil give dig et smukt og frækt sæt, som kæresten med garanti også vil sætte pris på.

 

 

Chevron Outline

brug calvin klein undertøj til damerFind det søde sorte sæt til ca. 500 kr. her

Hvis du søger det sensuelle og søde lingerie kombineret med det velkendte og moderne CK, så er denne bh og trusse det helt rigtige for dig. BH delen kommer i en blød og bøjleløs form, der kommer med bryderryg, og den brede elastik med Calvin Klein logoet.

 

 

Calvin Klein underwear perfectly fit

calvin klein undertøj billigt Find det lækre sæt til 350 kr. ved Nelly her

En lækker lingerisæt fra Calvin Klein med push-up bh og hipster. Et sødt sæt der kan bruges som gave i samme prisklasse som f.eks. Hunkemöller undertøj til julegaven. Du får nemlig et lækkert Calvin Klein undertøj sæt på tilbud til kun 350 kr. Bh’en kommer med blonder og polstret bøjleskål og trusser i hipstermodel med foret gren i bomuld.

Calvin er verdenskendt for sit undertøj, hvilket både gælder til kvinder og mænd, hvor stilen ligger i den minimalistiske, der siden 1968 har skabt stigende popularitet for de stil. Hvilket netop dette sæt er eksponent for, fordi du får et enkelt men samtidig super sødt og feminint sæt til en super pris.

CK Dual Tone undertøj

køb undertøj kvinder calvin kleinFind det lækre sæt til 299 kr. her

Et enkelt men samtidig yderst smukt og feminint sæt er dette Dual Tone sæt i grå eller sort. Der findes mange billige bh’er uden bøjle, men med Calvin Klein bh’er får du en rigtig lækker pasform, hvilket du også gør med denne brytholder. Du finder størrelser i  str. S, M og L med dette sæt af brystholder og underbusker i Calvin Klein undertøj til kvinder, der kan minde lidt om det lækre Sloggi undertøj.

Hvid Calvin Klein sæt

calvin klein undertøj til kvinder Find det lækre hvide sæt til 478 kr. lige her

Det velkendte undertøjssæt i den lidt mere sporty version krydret med det feminine, er hvad du får med det hvide sæt. En dejlig smidig og blød top med bryderryg, der kommer med en brieftrusse med bred elastik ved taljen. Et sæt der især er populær blandt unge piger og kvinder, på grund af sin dejlige pasform og sporty stil.

 

 

CK Sensual Balconette

calvin klein undertøj bh Find det søde sæt til 399 kr. ved Nelly lige her

Hvis du søger et sødt CK lingeriesæt, så kan dette sæt være et lækkert og feminin sæt der skaber indre glød og sensuel styrke. Bh’en kommer i balconettemodel med blonder og en let polstring på siderne af skålen, og skulderstropper med justerbarbar længde. Trussen er i hipster model med sød blonde look der både giver den gode pasform og det søde snit.

Calvin Klein Surreal Triangel hel sæt

find et lækkert sæt eller bodystocking til kvinderFind det søde feminine sæt til 728 kr. ved Nelly

Calvin klein laver mange lækre styles som en dessous, natbukser, undertrøje, bikini, chemise, g-streng, corsage, pyjamas og selvfølgelig også det sexet undertøj, som dette sorte sæt med blonder. Du får et rigtig sødt sæt hvor toppen kommer med en bred blondekant under busten og uden polstring. Trussen er i briefmodel og en dejlig blød elastik i linnning.

Sødt undertøjssæt

køb det søde CK undertøj som kvindeFind det søde sæt til samlet 600 kr. her

Hvis du ønsker det elegante og stilfulde sæt, er Icon den lækre kollektion i dejlig nylon. BH + trusser finder du samlet til omkring 600 kr. og her får du et stilsikkert og feminint sæt undertøj. Det perfekte valg hvis du ønsker den flotte og feminine stil der forfører, samtidig med det giver dig det dejlige overskud i hverdagen.

 

Vask dit undertøj på den rigtige måde for holdbarheden

Vasker du dit undertøj eller lingeri på den rigtige måde? Hvis du ikke vasker undertøjet separat, så slider du på holdbarheden, da elastikken i bh og trusser hurtigt bliver slidt.

Det er selvfølgelig besværligt i forhold til vaskemaskinen, men du opnår faktisk en længere holdbarheden ved at vaske bh’erne i hånden, og samtidig kan maskinvask faktisk ophæve chance for reklamation over en defekt bh.

Alternativet som du burde bruge altid, er en vaskepose og husk at lukke alle hægter inden start af vaskemaskine.

60 grader er minimum ved vask af trusser, for at være sikker på at bakterierne fjernes, og kogevask er endnu bedre. Problemet er selvfølgelig, at silke, blonder med mere, ikke kan klare de høje temperaturer, så tjek vaskemærke inden vask.

Optisk hvidt vaskepulver er en anden ting du skal undgå, da dette kan gøre hvide bh’er gule, helt ligesom skyllemiddel kan ødelægge silikonen på en stropløs bh.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)