10 bvlgari solbriller til kvinder der giver det eksklusive luksus look

Bvlgari solbriller til kvinder har et andet og mere rigtigt navn, nemlig “Bulgari” der bliver brugt i Italien. Trademark navnet bliver dog skrevet BVLGARI i det klassiske latinske alfabet i resten af verden, og stammer fra firmaet græske ejers navn, som var Sotir Bulgari.

Bulgari stammer fra Italien, selvfølgelig fristet man næsten til at sige, for i hvilket andet land har moden haft sådan et kraftig krafcenter. Firmaet blev grundlagt i Rom i det sene 1800 tal. Her var forretningens udgangspunkt smykke og antik design, men blev udbredt til at dække over tøj også. Den første butik blev åbnet i 1905 med hjælp fra sønnerne Costantino og Giorgio Bulari, hvor det var sønnerne der rent faktisk indførte den karaktiristiske græske og romerske renæssance stil.

Brandet er kendt for at være eksklusivt, og kun være for folk med god økonomisk råderum, hvor stilen, kvalitet og det eksklusive luksus går igen i deres kollektioner af accessories, smykker, solbriller, ure, tasker m.m.

Luksus gør sig selvfølgelig også gældende i de fede solbriller i forskellige stilarter, som du ikke finder blandt de billige solbriller til kvinder. Vi har her på Le-Reve.dk fundet et lækkert udvalg af solbriller, der giver det unikke luksus udtryk for dig som modebevidst kvinde.

 

Oversized Bvlgari solbrille

køb de fede oversized Bulgari briller til kvinderFind den flotte brune brille til ca. 2000,- kr. ved Smartbuyglasses

Et par særdeles elegante og feminine oversized briller, er denne model i top havana nuancer og graduerede brune glas. En fed brille der emmer af design og kvalitet, som man ikke finder i de billigere kopi udgaver. Denne model holder nemlig både stilen og kvaliteten uden at bryde sammen, og samtidig tager det sig godt ud til det friske, elegante eller casual udtryk.

 

 

Le Gemme Collection

Køb den populære Le Gemme Collection solbrille til kvinder

Hvis det er de eksklusive briller med katteøjne som du søger, så kunne denne fede Bvlgari Le Gemme Collection BV8089K solbrille måske være det helt rigtige. En elegant full-rim solbrille der med sit tynde guldstel og dekorative blomster, giver dig et snert af høj klasse uden at blive for meget med guldfarven. Stilen er virkelig tro mod den græske og romerske renæssance, som går igen i alle smykke, tøj og accessories kollektioner fra Bulgari.

 

 

Bulgari aviator solbrille

brug de feminine Bulgari solbriller som ung kvindeFind den elegante aviator brille til 1754,- kr. lige her

Aviator briller i det cool Pilot look blev populære for mange år siden da US Air Force gjorde Ray-Ban modellen ikonisk, som senere blev udbredt af rockere, musikere og berømtheder som Tom Cruise med flere. Derfor finder du selvfølgelig også lækre modeller i Bulgari brand, hvor denne elegante BV6035BM model kommer i et fedt feminin udtryk. Solbrillen giver dig en høj klasse med sit pink og gold stel farve og graduerende glas, der bliver dejlig afbrudt af den mørke nuance på stellet. Du kan bruge brillen til stort set ethvert outfit, hvor luksus solbriller til kvinder giver det ekstra pift.

 

 

Bvlgari rimless solbriller

køb de fede rimless solbriller til modebevidste kvinderFind de fede enkelt lense briller til 1299,- kr. lige her

Til kvinder der ønsker det rå, tidløse og futuristiske udtryk, er de cool rimless solbrille modeller ofte det bedste valg. En flot feminin brille med det enkelte og detaljerige der bliver kombineret på flotteste vis. Hvis du har et firkantet, rund eller hjerteformet ansigt, så er denne fede designer brille fra det eksklusive italienske brand i guld, sort og grå farver måske lige noget for dig.

 

 

Bvlgari BV8136B solbrille

køb de feminine briller med ovale glasFind de enkle sorte briller til 1754,- kr. lige her

Den fede brille med oval form er denne sorte Bulgari dame solbrille. En yderst trendy solbrille i det klassiske elegante look, der er krydret men det elegante guld og logo skrift langs siden på stellet. Solbrillen giver et dejligt stilrent og feminint look hvor de graduerede grå glas er nedtonet på en god diskret måde, så brillen virkelig kommer til at fremstå som yderst elegant i den dyre luksus klasse.

 

 

Bvlgari BV6079B brille

Brug den feminine luksus solbrille som ung kvinde

Hvis du søger den sporty solbrille der kommer med det feminine og elegante snit, så er denne rå Bvlgari dame solbrille den helt rigtige. Brillen kommer også i sort, men denne brune model er dog den flotteste. En lækker solbrille der kommer med de flotte krystal sten og detaljer, hvor det ovale form er velegnet til dig med oval, rund eller firkantet ansigt.

 

 

Blvgari BV8184B

brug den flotte polo aviator brilleFind den unikke sort/havana brille til 1754,- kr. lige her

En anden aviator model i det italienske luksus brand er denne sort/havanna/guld farvet brille. En elegant og trendy brille der kommer med smarte detaljer, som giver både det eksklusive men også unikke look. Du får en brille med graduerede glas i acetate og helt indfattet stel.

 

 

Bvlgari Parentesi Collection

køb en fed Bvlgari brille på tilbud

Køb en fed og billig Bulgari solbrille der godt nok ligger på de 1500,- kr. men dog billigt i forhold til så mange andre modeller. En lækker brille i brun og havana nuancer med full-rim steltype. Du får en solbrille, der kan minde lidt om af de fede Tom Ford Solbriller der også kommer i oversize modellen. Perfekt brille til alle aldersgrupper og kan bruges til stort set enhver lejlighed, hvad end det er skole, arbejde, strøget, cafeen, festen eller byturen.

 

 

Bvlgari BV6085B

Brug den fede Bulgari brille med pink glas

Find de flotte briller med pink glas til 1949,- kr. lige her

En cool solbrille er, hvad du får med denne BV6085B model. Brillen kommer også i sort eller i blå nuance, hvis du ikke er vild med det pink glas. Du får dog de helt unikke briller med linsefarven, der giver det rå men også feminine snit, som står godt til det elegante stel i den tyndere version.

 

 

Bvlgari katteøjne brille

køb de røde katteøjne briller fra Bulgari

En anden unik brille er denne pink/røde Bulgari model der kommer med katteøjne form. En anderledes og unik brille der går all-in med guld detaljerne i stellet og de velkendte sten der pryder siderne i toppen af brillen. Versionen er en unisex model, hvor denne nok mest er til kvinder, og de mørkere modeller måske er mere helhjertet unisex.

 

Historien om Bulgari og filosofien

Kvaliten i Bulgari brandet er i top, og de fleste har nok hørt om Bulgari, men ved nok ikke at firmaet faktisk startede ud som smykke producent i 1884. Det var først i 2005 hvor sønnerne hjalp med opstart af tøj kollektion. Den klassiske stil der er inspireret fra den græske og romerske renæssance, gav det velkendte luksus udtryk der er forbundet med Bulgari og som går igen i både tøj, accessories, smykker, ure og solbriller.

Filosofien bag Bulgari solbrillerne er, at kvalitet og ekspertise er grundstenen i Bulgaris dna. Det sætter firmaet på opgaven med at producerer kollektioner der består af det højeste kvalitet og design til kundernes tilfredshed.

Det har skabt kulturen med luksus produkter, der går igen i alle deres kollektioner, så du får det højeste kvalitet der henrykker, hvad end du køber et ur, smykke eller solbriller. Her er ideen at give dig følelsen af luksus, elegance, stil og fuld ud tilfredshed som kvinde.

Målgruppen er udtænkt til ramme kvinder der ønsker den klassiske stil kombineret med nutiden high-end mode tendenser, og kun ønsker det i den ypperst unikke stil.

Det er netop hvad du får med deres lækre solbriller, hvor du finder omkring 45 forskellige designs med plastik eller metal stel, og ofte prydet med det klassiske Bulgari smykke der indeholder Swarowski krystaller i solbrillerne til det finere brug, eller uden sten som f.eks. på deres fornemme sportswear inspireret briller.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (2 votes)