Bumper støvler til kvinder 2018 – Hvorfor ikke den gode stil og varme?

Bumper støvler til kvinder kommer i mange forskellige styles, men ens for dem alle er dog, at de er ret fede og dejlige at gå i.

Bumper støvler er det gode valg til vinteren hvor der er koldt, for de italienske støvler kan nemlig holde fødderne varme, og så gør det jo ingenting, at de kommer i den unikke moderne stil.

Derfor har vi selvfølgelig her på Le-Reve.dk, fundet 8 fede modeller som du måske også falder pladask for, især nu støvlerne er som skabt til vores danske vinter. Du finder de italiensk designet støvler i forskellige materialer. De kommer som støvler i ko-skin med dyremønstre på, helt ligesom du finder det almindelige skind materiale i en stilren sko.

Bumper dame støvlerne er ikke helt billige, men du kan dog heldigvis både finde tilbud og udsalg løbende online, så det er muligt at finde billige bumper støvler ved en forhandler.

 

Grå Leopard Pony støvle

bumper støvler glat skindFind den trendy leopard støvle lige her

Hvis du ønsker den trendy og unikke stil, så er Leopard støvlen i pony-koskind med hår på, en super dejlig støvle der samtidig har den perfekte komfort. Et par lækre lille bumper støvler med det unikke print, der både kommer med foer og uden.

 

 

Lang sort Pony model

køb de gode bumper pony støvler

Find den lange sorte støvle ved Eshoes her

Hvis du ønsker en klassisk pony model, så er denne lange sorte Bumper støvle det perfekte valg. Holder dine fødder varme igennem den ustadige danske vinter, og kan samtidig kombineres med stort set alt. Sæt støvlen sammen med et par eksklusive Plein Sud bukser, og du har det lækre look.

 

 

Halvhøj sort bikerstøvle

køb bumper støvler billigKøb de lækre sorte bikerstøvler lige her

En smart bikerstøvle kan du også finde i det italienske design. En tidløs og rå stil til kvinden der ønsker dette look, og perfekt sammen med et par læderbukser. Støvlen er det gode alternativ til f.eks. Pavement støvletter eller måske et par Billi Bi.

 

 

Lang rød pony model

køb de smarte røde bumper

Du finder den røde støvle ved forhandler her

En af de lækre støvler med kraftig stødabsorberende gummisål, indlæg og sål og med snøre foroven til at stramme til og lynlås til lukning. En god støvle til vores vejrforhold, for du får en støvle med blødt skind indvendig og ko-skind udvendigt.

 

 

Sort 3/4 støvle

bumper støvler med snøreFind den sorte 3/4 støvle lige her

Den klassiske 3/4 støvle der her kommer i sort, kommer også som grønne bumper støvler. En lækker støvle i sort skind med den gode komfort og absorbering, hvilket giver en støvle der er perfekt at gå i.

 

 

Sort/Hvid zebra

bumper støvler pony zebraDu finder den zebra stribet støvle her

Den samme støvle som de andre klassiske modeller, dog bare med det zebra stribet look der skaber din unikke stil som kvinde. Kan kombineres med mange ting, selvom kjoler måske ikke er det mest velegnet.

 

 

Bumper læder støvle

guld bumper støvler sælskindFind de høje læderstøvler i Bumper lige her

Du finder selvfølgelig også Bumper støvler i læder, ligesom de andre materialer som sælskind, koskind m.m. Et par rå støvler til det kolde vejer, der måske ikke har helt den samme snilde som Wonders, Angulus, Sofie Schnoor sko eller Billi Bi sko, men dog et par støvler der giver hvad de lover. Du holder nemlig varmen og får samtidig den unikke stil.

 

Er Bumper støvler varme?

Hvis du er i tvivl om støvlerne er varme nok, så skal det straks sige, at støvlerne måske ikke er de mest varme på markedet, men med en god strømpe er du dog dækket godt ind til at klare frosten i Danmark.

Fordelen ved Bumper er pelsen, som er med til at holde støvlerne vandtætte, og det er bedste regel for at holde varmen.

 

Hvad er Bumper støvler lavet af?

Du finder støvlerne i forskellige materialer, men fælles er dog, at de er fremstillet i de fineste skind. Du finder nemlig både ko, pony, sæl og læder materialer, der alle sammen med den fine invendige skind, giver en dejlig komfortabel, varm og lækker ergonomisk god støvle.

 

Bumper støvler udsalg og forhandler

Du finder ikke støvler på udsalg ret ofte, men dog har de to største forhandlere online som vi har fundet, flere modeller på tilbud lige nu, så du kan måske redde dig et par lækre støvler til vinter i den billige pris. Alternativt kan du satse på at købe dem brugte på f.eks. Dba.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)