Brug ikke beskidte makeup børster

Brug ikke beskidte makeup børster. Ved at bruge en børste der er beskidt, kan du både tilstoppede porer med hudproblemer til følge, helt ligesom du kan risikerer øjenbetændelse.

Frem for at være doven eller måske ikke smide brugte dyre børster ud, så gør dig selv en tjeneste og  investerer i nye billige makeup børster. Der er nemlig rigtig mange gode grunde til, hvorfor du skal aldrig skal bruge beskidte børster til makeuppen.

Hvorfor du ikke skal bruge beskidte makeup børster?

Udover skønheden, så risikerer du dårlig hygiejne ved ikke at rense dine børster på den rigtige måde. Og selvfølgelig også opbevare dem forsvarligt i f.eks. gode akryl opbevaringsbokse eller lignede.

Når du bruger beskidte børster i ansigtet, så kører du eventuelle bakterier og skidt rundt i hele ansigtet. Og derved skaber du grundlag for urenheder og bumser. For det du gør, er, at føre bakterier fra huden til børsten til makeuppen. Og så kan du selv regne ud hvilket dårlig spiral du kommer ind i.

Dette er en af de hyppigste årsager til at du kan få problemer, men hvad er konsekvenserne så af de beskidte børster?

Konsekvenser ved at bruge beskidte børster?

Hvis du vælger ikke at rense dine forskellige børster til makeup kan det få konsekvenser. De værste ting er disse:

  • Irriteret og uren hud: Bakterier der bliver overført til din hud, giver både urenheder og bumser, hvilket ingen kvinde ønsker. De fleste ved hvordan man lægger makeup og mange kender vel også til irriteret hud? For urene børster giver nemlig også irriteret hud. Det sker ved at bakterier og skidt i hårene vil gør børsterne hårde og stive. Og dette vil med tiden begynde at irriterer huden.
  • Stafylokker og lignede: En af konsekvenserne ved at bruge makeup børster hver dag, er at der bliver samlet både skidt, bakterier, olier og døde hudceller på børsterne, og disse kan gemme over både svamp, e-coli eller stafylokker.
  • Øjenbetændelse: Øjenbetændelse er en anden ting som du kan “rage” til dig ved brug af snavsede makeup børster. Øjenbetændelse smitter nemlig og det kan overføres ved brug af samme kosmetik og børster.
  • Rynker: Det er måske de færreste der oplever det, men det er dog videnskabeligt bevidst at beskidte makeup pensler kan udsætte din hud for oxidativt stress fra frie radikaler. Det giver en begyndende aldring ved at nedbryde elastin og kollagen.
  • Makeuppen ser forkert ud: Skønheden er grunden til at vi bruger makeup. Med beskidte eller dårlige børster så kan makeuppen komme til at se ujævn og unaturlig ud. Det er en af de mest oplagte grunde til at rense dine børster på daglig basis eller investerer i nye som her ved Beautycos, for ellers er brugen ret omsonst.
Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Reply

Sending