11 bodystockings til kvinder i den billige, feminine eller elegante stil for dig

Bodystocking til kvinder giver dig mange muligheder for at skabe den feminine og lækre stil.

Du kan bruge en body ammen med både den elegante nederdel, sexet jeans eller måske de casual shorts. En bodystocking fungerer også som det sexet undertøj udover som en top, og derfor er det oplagt at have en af de lækre bodystockings i garderoben.

Hvis du skal have udskiftet tøjet, så overvej om ikke en af de lækre modellen nedenfor, måske var den gode og flotte tilføjelse til tøj arsenalet. Vi har nemlig fundet 11 lækre modeller der kommer i de mere neutrale farver, da disse er tidløse som en bodystocking også er.

Søg inspiration her nedenfor, og måske du finder den helt rigtige top eller noget lingerie der får ham til at spærre øjnene op, som du bliver plask forelsket i.

 

Noor by Erbs bodystocking

rigtig smuk blonde bodystocking til det feminine lookFind den lækre body til 499,- kr. her

Hvis du leder efter den lækre body med blonde, så er denne elastiske body fra Erbs måske lige dig. En lækker feminin body i 80% polyamid og 20% elastan, som giver dig skøn elastisk lingerie og måske den søde body sammen med f.eks. en lækker lædernederdel og et par flotte sko med hæle. Den bliver lukket med tre hægter i skridtet.

 

 

Langærmet body NLY Trend

køb den langærmet hvide bodystockingFind den hvide body til kun 179 kr. ved Nelly

Du kan finde mange lækre billige bodystocking hvor denne langærmet body i hvid, måske er den rigtige for dig. Perfekt som både undertøj eller den lækre top der tilsættes et par smarte skinny jeans. Modellen kommer i blødt elastisk materiale i Nellys egen brand, NLY Trend.

 

 

Sort La Perla body

køb en elegant g streng bodystocking

Elegant og feminin blonde bodystocking med tynde stropper. Et dejlig design med en flot overgang fra sort til blonder, som kan bruges til det lækre lingerie, eller måske sættes sammen med et par smarte jeans, støvletter og den fede læderjakke. Et lækkert designer brand på højde med f.eks. Wolford bodystockings.

 

 

Pieces Bicca bodystocking

køb en lækker hvid blonde bodystockingFind den hvide Pieces body til 229,- kr. her

Her får du en meget lækker og let bodystocking. Den hvide body kommer med blonder i et flot mønster og en utrolig smuk ryg. Perfekt valg til havefesten eller byturen, som kan kombineres med et par læderbukser og et par smukke stiletter og absolut et godt valg til noget lækkert tøj til garderoben.

 

 

Girl in Mind bodysuit

find den lækre lace body til hverdags brugFind den smarte body til 449,- kr. lige her

Denne Girl in Mind Eva Sequin body giver dig et elegant og feminint udtryk. En flot langærmet bodystocking i sort, der er lavet i et elastisk mesh-materiale der giver en god pasform. Perfekt både med den stramme eller løse nederdel, hvor et par elegante mørke bukser også vil klæde. Perfekt med sin slå om foran, der kan bruges både til festlige som mere afslappet anledninger.

 

 

Maidenform shapewear body

køb shapewear bodystocking til den gode pasform

Maidenform giver dig den gode kvalitet indenfor body shapewear. Denne kommer med hægtelukning forneden og regulerbare stropper. Det giver dig selvfølgelig det gode støtte og kropsholdning for talje, mave og ryggen, hvor den former og slanker samtidig med at bullerne bliver udrettet.

 

 

Spanx Haute Contour

køb den gennemsigtige blonde body til det sexet look

Spanx laver lækkert kvalitet hvor denne body kommer i det feminine design med næsten hudfarvet stil. Du får en dyb v-uskæring, tynde stropper og en stil der kommer i et klassisk tidløs design, hvor kvalitet absolut står stemplet udover body’en. En super elegant og flot body der også findes i sørt, hvis du vil køre et mere mørk primadonna look.

 

 

Nly One Lace body

find den elegante billige body til fest brug

Find den søde hvide body til kun 279,- kr. her

Denne hvide bodystocking fra NLY One, giver dig en rigtig sød og feminin body med åben ryg, hjerteformet udskæring og overdel i flotte blonder. Absolut en lækker body der kan konkurrere med de mange søde blondetoppe til kvinder. Den adskiller sig dog fra en traditionel top, for du får nemlig en g streng bodystocking som vil tage sig flot ud med sød nederdel.

 

 

Sort BlueBella lingerie

Køb en sexet bodystocking som kvinde

Det frække undertøj er absolut også en bodystocking, og denne BlueBella i sort er en sød gennemsigt body der absolut signaler sexet stil. Klæd dig i noget frækt, for hvis du føler dig lækker indvendigt så vil det også smitte af udvendigt, og måske denne body er lige præcist det rigtige til “jobbet”.

 

 

Mint & Berry body

køb den kortærmede bodystocking med tryk

Køb en sød blondetop der signaler feminin kvinde med overskud og ungdommelig appetit på livet. Det er netop, hvad du kan få med denne billige Mint  & Berry top, der både kommer i den bordeaux eller sorte farve.

 

 

Hvid Calvin Klein Underwear

køb den lækre CK body

Ingen body inspiration uden det lækre Calvin Klein undertøj. Denne hvide blonde model kommer i det feminine snit med dyb v-udskæring og et flot blonde mønster både på ryg og maven.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)