10 lækre blusekjoler til sommer der klæder og giver stil

Hvis du mangler en sød kjole til sommeren, så kunne du overveje at købe en af de søde og lækre blusekjoler til sommer. Den smarte kjole der både kombinerer kjolen og blusen ud i et, og giver et ret sødt og feminint udtryk i stilen.

En kjole er traditionelt det feminine islæt og er lækkert tøj til unge kvinder såvel som til de mere modne kvinder, for kjoler fremhæver figuren på den gode måde. Blusekjolen er designet der deler kjolen og blusen i to, hvor fokus bliver på taljen og hvor detaljerne skaber det fede udtryk, og som du med fordel kan kombinerer med et par lækre stiletter eller anden sko.

Her får du ti af de lækre og populære blusekjoler, der kan skabe den afslappet, stilfulde eller dejlige fornemmelse af sommer og sol – der forhåbentlig venter lige om hjørnet.

 

Karen by Simonsen

køb den elegante blusekjole til de varme tiderFind den blå kjole til 494,- kr. her

Denne Karen by Simonsen “lange skjorte” kommer i det klassiske look med nedfaldende krave som i en traditionel skjorte. En lækker skjorte til det casual look der kaan kombineres med et par lette sneakers og overtøj.

 

 

New Look Petite

køb den feminine hvide blusekjoleFind kjolen til 199,- kr. lige her

Hvis du leder efter den feminine og lette blusekjole, så kunne denne hvide New Look Petite Button Thru Bardot model være det rigtige. En dejlig enkel kjole der kan bruges til det afslappet brug, hvilket kunne være som den lækre strandkjole.

 

 

Dorothy Perkins kjole

køb en lækker kjole til det feminine look

Find kjolen til 249,- kr. lige her

Køb denne sort/hvide kjole i det feminine look hvis du vil have en lækker sommerkjole til brug gennem forår og sommer. Jersey modellen i bomuld kommer med en Henly udskæring og knælang længde.

 

 

 Benetton blusekjole

Brug den lækre italienske blusekjole til sommerenSe den lækre italienske kjole her

Denne lækre Benetton kjole er den enkle men stilfulde i klassisk sydlandsk elegance til de varme aftener. Kjolen koster 479,- kr. og kan kombineres med de enkle sko lette accessories.

 

 

Louche Kayven

brug den lækre Louche Kayven til hverdagenFind den søde blusekjole her

Den korte Louche Kayven kjole med normal talje er den lette kjole til hverdagen eller måske strandbrug. Enkel med sød kjole til 499,- kr. som passer til de fleste.

 

 

Gestuz Isla kjole

brug den elegante Geztuz Isla kjole til bytur eller festSe den elegante Gestuz kjole her

En elegant og feminin kjole til aftenbrug om det så er cafe, bytur eller festlige lejligheder, kunne være denne Isla kjole fra Gestuz. Kjolen koster 999,- kr. og så har du også den stilfulde kjole til stort set alle lejligheder, hvis du ikke er bange for at vise det feminine snit.

 

 

Kiomi udbredt to deling

den udbredte to deling blusekjole er denne KiomiDu kan finde kjole ved Zalando her

Hvis du er på udkig efter en blusekjole, som er udbredt to delt, så er denne lækre og enkle Kiomi kjole det gode valg. Kjolen til 499,- kr. er som du kan se, med en overtop til det visuelle look af to deling.

 

 

G-Star Florence

Den lækre G-Star florence er skabt til de unge kvinderSe den casual G-Star kjole her

Hvis du er på udkig efter en casual og lidt rå blusekjole, så er denne et godt valg. 949,- kr. koster den og til det rå udtryk, kunne du kombinerer med en let læderjakke eller let kort jakke.

 

 

Topshop blusekjole

Topshop giver dig stil i blusekjolerFind den smarte kjole til 367,- kr. her

Hvis du søger boheme stil i det aflsappet og søde snit, så er denne Topshop kjole absolut blandt de søde blusekjoler til modebevidste kvinder. En lækker og ungdommelig model der kan bruges både til stranden, grillfesten eller det afslappet brug i hverdagen.

 

 

Navy Karen Mille kjole

find den elegante kjole som ung kvindeFind den lækre kjole til 1995,- kr. her

Er det en kjole i et elegant og klassisk look som du søger, så er denne Karen Mille et fedt og eksklusivt valg.

 

Hvad er blusekjoler?

En blusekjole er ligesom helt almindelige kjoler, en beklædning der giver det feminine snit, som fremhæver netop at du er kvinde og samtidig gør det på den feminine måde så figuren bliver fremvist på bedste måde.

Det specielle ved de mange kollektioner i lækre blusekjoler er, at disse er delt op i to rent visuelt. Delingen som skærer top og bund over, er ved taljen, hvor det kan være simple snit som en indsnævring, elastik, bælte, folder eller andre mere fremtonende ting, der laver en synlig to delt deling.

Derfor er en blusekjole den anderledes måde at fremvise din feminine stil, for du kan give udtryk af at have en bluse og nederdel på, men i virkeligheden er det en sammensat kjole. Mulighederne er mange, som du kan se ovenfor, og disse kjoler er helt sikkert med til at give en varieret garderobe til sommeren.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)