Blondetop 2018 -Disse lækre blondetoppe er hvad du søger?

Blonder er en populær tøj stil, som bare er her hver eneste modesæson og selvfølgelig også i 2017. Det rigtige dejlige ved blonder er, at det ikke er noget, som kun gør sig til lingeri men stort set alle slags tøjdele, og blonder er super feminine, sexet og kan være rigtig elegant også.

Hvis du har problem med at fremvise din feminine del af dig selv som kvinde, så skulle du måske overveje, at investerer i en blondetop, der ikke bare er noget for unge piger, men er mode til kvinder i alle aldre.

En Rosemunde top er mange gange med blonder og personligt, så elsker jeg deres lækre silke eller bomuldstoppe, fordi kvaliteten virkelige skinner igennem på alle måder.

Her på siden får du et bredt udvalg af forskellige blondetoppe, så mon ikke der er en, som du falder for?

 

 

Nly One V-Back sød og billig sort blondetoppe til unge kvinder

En lækker sort blondetop i Nly One som samtidig er super billig, da den koster omkring 150,- kr. En perfekt feminin og sexet top til fest eller en tur i byen, som du matcher perfekt sammen med stram flot sort nederdel.

 

 

Wasikio By Malene Birger

Køb den gode kvalitet i top med By Malene Birger

En sød top til de varmere dage og samtidig i absolut top kvalitet, er denne søde blondetop fra By Malene Birger. Toppe med spaghettistropper og normal længde kan du kombinere med stort set alt, om det så er det rå look eller det mere casual look, som du prøver at portrættere.

 

 

Noisy May Nmlace top

røde blondetoppe giver det unikke udtryk som kvinde

Hvis du vil have en farvestrålende og samtidig billig top, så finder du denne Noisy May til kun 99,- kr. ved Nelly. Toppen er transparent i ryg og kommer med rund halsudskæring, men hvis du ikke er til farven, så kunne et sødt alternativ kunne være denne søde hvide blondetop fra modemedmere.

 

 

Nly Trend Evening LAce Top

køb den sorte sexet blondetop til bytur

En sexet top til bytur, fest eller bare i hverdagen, er den søde model fra Nly Trend, der jo er mærket, som findes til rigtig gode priser, hvilket gør at du tit finder det fede køb. Toppen er kortærmet og med rund hals som du kan se, så det kunne tænkes at det var din næste?

 

 

Fumiko top fra Nümph

køb den lækre Nümph blondetop til sommer

Toppen uden ærmer og med brystindsyning kommer i 60% viskose og 40% polyamid. En lækker top til forår og sommer, som både kan sende det stilfulde, elegante eller søde udtryk fra dig som kvinde., så hvis du mangler en dejlig overdel til noget let er denne et meget godt bud.

 

 

Lace Cropped top

køb blondetoppe i bh udtryk

En dejlig afslappet og sommerlig top til de unge kvinder, er denne Nly One i kort model. Den kommer med vatteret skåle og dekorative rynker fortil.

 

 

Cream New Look blondetop

køb en kort hvid sommertop som kvinde

En hvid model uden ærmer, er den søde blondetop fra Cream. En dejlig afslappet og unik top der kan skabe dit helt egen udtryk i en afslappet stil. Det er et dejlig alternativ til f.eks. de  søde toppe fra Vera Moda, så måske du også falder lidt for den.

 

 

Vika Crop top

køb en af de sexet hvide blondetoppe til bytur

Hvis du leder efter en unik men også sexet top, så kunne denne top fra Love & Lemons være det helt rigtige til byturen eller måske en fed fest? En lækker sag i absolut topkvalitet for især de yngre kvinder.

 

 

Langærmet River Island

River Island laver de lækre blondetoppe til kvinder

En lækker langærmet blondetop til både fint og mere casual brug, er den fede top fra River Island. Sødt dekorativt broderi foran på toppen, og den lukkes bagtil med knapning. Et lækkert alternativ kunne være denne lange blondetop fra samsoe.

 

 

River Island Lace Bardot

køb den lækre blondetop med bådudskæring som kvinde

En helt anderledes model fra River Island, er denne søde top med bådudskæring og korte ærmer. Perfekt til at kombinere med et par lækre short, og egner sig til stort set alle lejligheder man nu skal igennem sommeren.

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)