Bliv klædt på med de rette sko til vinter

Er du en kvinde, der er opmærksom på, at årstiderne skifter, og hvad det faktisk betyder for modebilledet, så ved du nok godt, tiden er inde til, at du skal have udvidet din garderobe, ellers skal du måske bare en tur ind helt bagerst i skabet, hvor du har vintertøjet gemt. Er dit tøj fra sidste år dog lidt outdated – eller nærmer bestemt er dine sko ved at falde af på den…? Så kommer der her i artiklen tre forskellige skotyper, som nok skal hjælpe dig med at gå vinteren i møde med stil.

Chelsea boots – komfort og design i perfekt harmoni

Det er helt naturligt, at du ser dig om efter et par støvler, nu hvor temperaturerne langsomt sniger sig ned omkring frysepunktet. Støvler er en praktisk løsning, der hjælper med at holde dig varm, men ligeledes er de fleste støvler nu om dage designet, så de går godt til det meste tøj, hvorfor de er oplagte at bruge til hverdag, men også til festlige arrangementer. Der findes på markedet mange typer af støvler, men bestemt en type af støvler er populære som aldrig før, hvilket kommer af den komfort, de medfører. De er hurtige at tage på grundet elastik på midten, men derudover sidder de bare naturligt og godt på foden, som bare er en fornøjelse. Udover at være komfortable er der fokus på et minimalistisk design, hvilket betyder, at du kan bruge dem til det hele. Navnet på skofænomenet, som har taget landet med storm, er ’Chelsea boots’, og sådan et par skal du have i din garderobe hurtigst muligt.

Støvletter til de formelle lejligheder

Vil du dog i stedet gå all in på formelle sko, skal du have fat i et par støvletter. Det er ikke disse, du kommer til at gå flere kilometer i, men skal du til en fest eller en anden mere formel lejlighed, vil et par støvletter være det oplagte valg. Her går du naturligvis lidt på kompromis med kvaliteten, som skyldes en større hæl. Dog skal det hurtigt nævnes, at du godt kan finde nogen med en bedre komfort end andre, men det helt store fokuspunkt ved støvletter er deres udseende. Disse kan både findes i en Chelsea boots format, men også uden den kendte elastik. Et par støvletter vil med alt sandsynlighed ikke være noget, du går med hver eneste dag – så det er kort sagt et par støvler til dig, der virkelig går op i mode og stil, og som vil have et par støvler, der mere eller mindre kun bruges til større arrangementer eller særlige lejligheder, hvor de så også tager sig ekstra godt ud.

Sneakers kan bruges året rundt

Et hit uden sammenligning kan vi vist roligt sige. Sneakers er populære som aldrig før, og du ser dem overalt i bybilledet, hvor nærmest alle bevæger sig rundt i dem. Sneakers kan fås alle former og afskygninger, og der er kort sagt noget til enhver smag. Så lige meget hvilken stilart du er tilhænger af, kan du finde det par, der opfylder dine krav. Sneakers er en komfortabel og fleksibel sko, der ofte er lavet af en gummisål, således at den er perfekt til hverdagsbrug og længere gåture, da den giver maksimal støtte til dine fødder. Godt nok er de komfortable, men det betyder ikke, at der er gået på kompromis med designet. Nej, den store efterspørgsel har gjort, at der er kommet et hav af modeller, som lever op til både komfort og design. En side, hvor de har nogle populære sneakers, er hos ET AL Design. Dette brand er bygget op omkring et fokus på dressey sneaks, hvilket betyder, at deres kvinde sneakers kan bruges til både formelle og ikke formelle lejligheder. Så hop en tur forbi, hvis garderoben skal opgraderes.

Vinteren nærmer sig, og er dine fødder ikke allerede klædt på, kan du finde inspiration i ovenstående typer, som trender lige nu, hvor temperaturen er dalende

Fandt du svar/inspiration på det søgte?
Sending
User Rating 5 (1 vote)

Reply

Sending